Sokağın En Sevilen Parçası

Writer: NYX Magazine

Date: 09/11/2022

PAYLAŞ

Türkiye’nin sneaker ve spor giyim zinciri IN STREET, dünyaca ünlü markaların yer aldığı Hoodie Koleksiyonu ile kadın ve erkeklere sıcacık spor giyim alternatifleri sunuyor. Soğuk kış günlerinde yumuşacık yapısıyla konfor ve sportif tarzı yansıtan hoodiealternatifleri IN STREET’te sizleri bekliyor!

Hayatın her anında sizi yalnız bırakmayan günlük yaşamda, sokakta, dansta ve bulunduğunuz her ortamda stilinizi yansıtan  IN STREET; moda sever kadın ve erkekler için dünyaca ünlü markaların hoodie alternatiflerini birarada  sunuyor.

Kış aylarında kombinlerin en sevilen ve en rahat parçası olan hoodiler lacivert, siyah, haki, pembe, gri ve bej renkleriyle IN STREET’teöne çıkıyor. Baskı detaylarıyla süslenerek tasarlanmış modeller sokağın enerjisini yansıtıyor. Sportif giyimden vazgeçemeyen kadın ve erkeklerin radarına takılacak tasarımlar, yumuşacık yapısıyla ve sade görünümüyle hayatın her alanında konforu, tarzı ve sokağın ritmini aynı anda yaşatıyor. 

IN STREET mağazalarında; Kinetix, Lumberjack, Nike, Dockers by Gerli, Adidas, Puma, Reebok, Vans, Jack Jones ve U.S. Polo gibi lider markaların en yeni modelleri sizleri bekliyor. IN STREET koleksiyonlarını daha yakından görebilmek için IN STREET mağazalarını veya www.instreet.com.tr’yi ziyaret edebilirsiniz.

PAYLAŞ