Christian Louboutin x Yaz Bukey Koleksiyonu Beymen’de

Writer: NYX Magazine

Date: 09/11/2022

PAYLAŞ

Christian Louboutin’in sürükleyici bir dedektiflik hikayesi ya da Atina ve Yunan Adaları’nda geçen modern Odysseia yorumuyla fantastik bir evrene taşıyan Sonbahar-Kış 2022 Koleksiyonu, Beymen ve beymen.com’da yerini aldı. Yaratıcı iş birlikleri ve kendine özgü mizahî yaklaşımıyla, kırmızı tabanlar üzerinde yepyeni stiller sunan yenilikçi koleksiyon, bu sezon hayal gücümüzün bize yol göstermesine izin vermemizi istiyor!

Bir cinayetin sırrını çözmek, Müfettiş Loubi ve köpeği Monroe Bukey için hiç zor değildir. Christian ve sanatçı arkadaşı Yaz Bukey arasındaki eğlenceli iş birliğinin meyvesi olan Christian Louboutin x Yaz Bukey  kapsül koleksiyonu, bu fikirden yola çıkıyor. Bir Osmanlı sarayında geçen; gizemli dedektiflik oyunlarından ve kutu oyunlardaki renkli karakterlerden ilham alan özel LOUBI MYSTERY kapsül koleksiyonu, şık hatları ve karşı konulmaz altın kaplama LIPSTICK topuğun yanı sıra WEAPONS baskısı veya oryantal TAPİS nakışı gibi orijinal baskıları da gözler önüne seriyor. Koleksiyonun baş döndürücü yeni stilleri arasında; metalik işlemeli olağanüstü platform topuğa sahip olan SUPERYAZ sandalet de yer alıyor. 

Christian Louboutin Sonbahar-Kış 2022 Koleksiyonu’nun bir diğer iddalı yeni  modeli ise HOT CHICK SLING.  İkonik HOT CHICK topuklu ayakkabının ilk arkası açık versiyonu olan, içe doğru çukurlaşan arka kayışıyla ince bir stiletto topuk üzerine oturan ayakkabının, klasik siyah rugan versiyonun yanı sıra yeni bir psişik kırmızı, pastel tonlar ve üç nude ton seçeneği bulunuyor. 

PAYLAŞ