FOREO, İkonik LUNA 4 Koleksiyonu’nu Keyifli Bir Davet İle Tanıttı

Writer: NYX Magazine

Date: 09/11/2022

PAYLAŞ

İsveçli güzellik teknoloji markası FOREO, ikonik LUNA Koleksiyonu’nun en yeni ürünlerini kapsayan LUNA 4 ailesini, 7 Kasım 2022, Pazartesi günü keyifli bir davet ile tanıttı gerçekleştirdi.

Güzellik endüstrisinin en yenilikçi firması olarak, teknolojinin sadece cildimiz için değil, aynı zaman da sağlığımız için de faydalı olduğunu gösteren FOREO’nun LUNA koleksiyonu tanıtımı FOREO Türkiye Genel Müdürü Adnan Bećiragić ev sahipliğinde gerçekleşti. Six Senses Kocataş Mansions, Istanbul’da yer alan 1860 Lounge’da gerçekleşen keyifli davete Ceylan Çapa, Mihre Mutlu, Betül Burmalı Serap Korkmaz Arslan, Jülide Ateş, Hamiyet Akpınar gibi isimler katıldı. 

LUNA 4 koleksiyonu dünyanın en ikonik cilt temizleme aleti olarak şimdiye kadar ki en iyi versiyonu ile karşımıza çıkıyor. Yıldız ürünlerden LUNA 4 plus, FOREO’nun yenilenen teknolojisi ile, yaşlanan ciltler için 4ü-1-arada bir temizleme cihazı; mikro akım, kırmızı LED ışığı, rahatlatıcı T-Sonic titreşimleri, ve FOREO ürün yelpazesindeyepyeni bir teknoloji tanıtıyor: the NIR LED light. FOREO, cildinizi temizlemek, yumuşatmak ve pürüzsüzleştirmek için T-Sonic™ titreşimleriyle desteklenen en yeni LUNA 4 body cihazını sunuyor. LUNA 4 body bakterilere dayanıklı vücut fırçasıyla cildinizi kir ve ölü cilt hücrelerinden arındırmak için sizi eşsiz bir deneyime davet ediyor. Yeni LUNA 4 body’nin kiri ve yağı %99 cildinizden arındırdığı klinik olarak kanıtlanmıştır. FOREO, güzellik endüstrisinde altın standartlarını belirleyerek güzel olmanın ne demek olduğunu yeniden tanımlıyor ve bunu teknoloji ile bir araya getiriyor. FOREO LUNA 4 body, kadifemsi yumuşaklıkta silikon fırça başlığı ile vücudunuzun her santimini nazikçe temizliyor. 

PAYLAŞ