Swarovski Creators Lab Abc. ile Yeni İş Birliğini Sunuyor

Writer: NYX Magazine

Date: 09/11/2022

PAYLAŞ

Swarovski Creators Lab, Abc. (Advisory Board Crystals) ile yeni iş birliğini sunuyor. Sınırlı sayıda üretilen hazır giyim parçaları arasında, günümüz üniformasını geliştirmek için kristallerin gücünü kucaklayan sweatshirtler, eşofmanlar ve şapkalar yer alıyor.

LÜKS KRİSTALLER

Işık ve rengin bir simgesi olan iş birliği, Swarovski’nin marka renklerinden ilham alan siyah, beyaz, mavi, pembe ve sarı olmak üzere beş farklı renkte kapüşonlu sweatshirtler ve eşofmanlar sunuyor. Yumuşak melanjdan üretilen parçalar, lüks kristal vurgular için mükemmel bir tuval oluşturuyor.

Sweatshirtler, ön yüzünde açık ve koyu arasında bir kontrast yaratarak renklerin prizmatik görünümünü ön plana çıkaran kristallerle süsleniyor. Arka yüzünde yazan marka isimleri ise 20 farklı boyutta kristalden oluşuyor. Eşofman altlarının cebinin yanında işlemeli bir Swarovski ve sol bacakta Abc. (Advisory Board Crystals) yazısı bulunuyor. Swarovski marka adı ise ilk defa bir hazır giyim parçasının üstünde yer alıyor.

Eşofman altları, mobil cihazlardan yayılan radyo dalgalarının vücuda erişimini engellemek için 2017’den beri geliştirilerek özel bir teknoloji kullanan yeni Abc. Pulse Pocket™ özelliğine de sahip.

Şapkalar, lüks görünümleriyle iş birliğini tamamlıyor. Siyah ve krem seçeneği bulunan beyzbol şapkalarının ön kısmında kristallerle Swarovski ve tepe kısmında Abc. (Advisory Board Crystals) yazısı bulunuyor.

Kristallerin prizmatik etkisinin ön plana çıkarıldığı iş birliğindeki tüm tasarımlar, kişileri hem gerçek hem de hayali dünyalara çekiyor.

Swarovski Creators Lab ve Abc. (Advisory Board Crystals) koleksiyonu 1 Kasım 2022’de piyasaya sürüldü. Şapkalar, mavi, pembe ve sarı sweatshirt ve eşofman altları sadece Swarovski.com’da ve belirli Swarovski mağazalarında satışa sunuluyor. Siyah ve beyaz sweatshirtler ve eşofmanlar ise hem Swarovski hem Abc.’de satışa sunuşuyor. Koyu mavi, yeşil ve bordo çeşitleri ise yalnızca Advisoryboardcrystals.com’da satışa sunuluyor.

PAYLAŞ