Doğanın Yanıbaşında Gurme Lezzetler ve Özel Bakımlar

Writer: NYX Magazine

Date: 10/11/2022

PAYLAŞ

Yenilenmek ve dinlenmek isteyenlere kusursuz deneyimler yaşatan NG SAPANCA ve NG ENJOY, misafirlerine sunduğu lüks hizmetleri ile ödüllerine yenilerini eklerken, konukları için her ay özel sürprizler de hazırlıyor. World Luxury Spa Awards 2022’de “Luxury Forest Spa” ödülüne layık görülen NG SAPANCA ve World Luxury Hotel Awards 2022 “Luxury Spa Hotel” ödülünün sahibi olan NG ENJOY, Kasım ayında konuklarına hem gurme lezzetler hem de özel bakımlar sunuyor. 

NG ENJOY’da ayın lezzeti: Pizza Brushetta
 NG ENJOY
 Safran Restoran’da Kasım ayında fesleğen kokulu, mozzarella peynirli, domatesli “Pizza Brushetta” ile konuklarına lezzet şöleni yaşatacak. 

NG SAPANCA’da gurmelere layık bir Kasım
 
NG SAPANCA’da da çok özel lezzetler konukları bekliyor. Karides Izgara, Sote ve Karidesli Linguine, Gardenya Restoran’ın Kasım ayına özel lezzetleri arasında yer alıyor.
 Şeflerin oluşturduğu özel menüde yer alan Kiremitte Köfte, Et Sote, Tavuk ve Tahin Helva ise Kasım ayında Farina Restoran’da damakları şenlendirecek.

Tüm yorgunluğunuzu geride bırakın
 
SPA uygulamalarıyla konuklarına ayrıcalıklar yaşatan NG ENJOY ve NG SAPANCA, Kasım ayında iki çok özel seçenek sunuyor. NG SAPANCA Kasım ayına özel olarak eşlere VİP masaj paketlerinde %20 indirim sunarken, NG ENJOY altın masaj yağı ile gerçekleştirilen tüm vücut masaj uygulaması Gold Masajını Aliva Spa’da yüzde 15 indirimle konuklarıyla buluşturuyor. 

PAYLAŞ