M.A.C X Black Panther Koleksiyonu ile Tanışın

Writer: NYX Magazine

Date: 10/11/2022

PAYLAŞ

Wakanda’lı bir savaşçının zarafetinden ve cesaretinden ilham almak için Süper Kahraman olmanıza gerek yok. 11 Kasım’da Türkiye’de vizyona girecek olan Marvel Studyo’sunun Black Panther:Wakanda Forever filminde olmak istediğiniz karakteri bu koleksiyon sayesinde sadece seçmeniz yeterli! Gerisi sizin yaratıcılığına kalmış. Black Panther’in gücünü kendinizde hissetmeniz için bu koleksiyona sahip olmanız ve koleksiyon ile destansı anlarınızı yaratmanız yeterli.

Kıdemli sanatçı Fatima Thomas; «Wakanda’nın canlı dünyası gibi, #MACxWakandaForever ‘da herkesin harika görünümler yaratmasını sağlayacak, zengin ve doygun renk paletine sahip bir koleksiyon» diyor ve ekliyor: «Bu koleksiyon ile birlikte her ortama uygun görünümler yaratmayı dört gözle bekliyorum.»

Marvel Studios’un Black Panther’i Wakanda Forever için meraklı bekleyiş artmaya devam ederken, bu sınırlı sayıdaki koleksiyonun yalnızca etkisi ve yarattığı beklenti değil, formülasyon ve teknolojisi ile de alışılmışın ötesinde oluşuyla dikkatleri çekiyor. Sıradanlıktan çok uzakta olan bu koleksiyon sizi çok saşırtacak!

Marvel Studios’un Black Panther x M.A.C koleksiyonunda yer alan Eye Shadow x 8’li far paleti, yoğun renk pigmentasyonu, ağırlık yapmayan canlı bir görünüm sağlayan kremsi yapısı ve duyuları harekete geçiren dokuya sahip yepyeni sekizli göz farı paleti ile gözlerinizi öne çıkarır. Özel Black Panther temalı ambalajları ile dinamik bir görünümü olan bu palet, Wakanda’nın renklerinden ve karakterlerinden esinlenerek toprak tonlarını ve daha bir çok güçlü parıltılara sahip metalik tonlarını içerir.

Güçlü ve kışkırtıcı tonlar bir dudak için her şeydir! 

Wakandan Sunset (parlak soğuk fuşya), Dora Milaje (mat mavi-kırmızı), Royal Integrity (mat çikolata) ve Story Of Home’da (pembemsi nötr) dört farklı savaşçı tonunda ruj öne çıkarken, ünlü Love Me Likit Dudak Rengimiz sizi The Shadows (siyah), Thicker Than Water (kan kırmızısı), Show Off (kırmızı-bronz) ve Wakanda Forever (canlı mor) tonları ile yoğunluğu artırmaya davet ediyor. Yarı saydam bir altın olan Feelin ’It’de Lipglass’ın   sinematik ışıltısı ve korkusuz parlaklığı ise gözlerimizi kamaştırıyor.  

Her güçlendirilmiş görünüm temiz ve pürüzsüz bir cilt ile başlar.  Extra Dimension Skinfinish ikilisi Royal Challenge ve Royal Vibrancy ise rekabetinizi gölgede bırakmanıza yardımcı olacak.

#MACxWakandaForever #WakandaForever @MACcosmetics @MACcosmeticsturkiye

LIPSTICK / MARVEL STUDIOS’ 

BLACK PANTHER COLLECTION BY M.A.C (RUJ)

Wakandan Sunset  

Dora Milaje   

Royal Integrity   

Story Of Home   

Fiyat: 329 TL

LOVE ME LIQUID LIPCOLOUR /
MARVEL STUDIOS’ BLACK PANTHER (LİKİT RUJ)
COLLECTION BY M
.A.C

The Shadows  
Thicker Than Water
Show Off
Wakanda Forever
Fiyat: 399 TL

LIPGLASS / MARVEL STUDIOS’ BLACK PANTHER COLLECTION BY M.A.C (DUDAK PARLATICISI)

Feelin’ It    
Fiyat: 329 TL

EYE SHADOW X 8: MARVEL STUDIOS’ BLACK PANTHER COLLECTION BY M.A.C (FAR PALETİ)

United Front    
Heart-Shaped Herb
Claw Marks
Onyx    
Royal Ways  
Our Cause
My Calling
Protector Of Wakanda
Fiyat: 899 TL


LIQUIDLAST 24-HOUR WATERPROOF LINER / MARVEL STUDIOS’
BLACK PANTHER COLLECTION BY M
.A.C (EYELINER)
Wakandan Tradition  
Wakanda Proud  
Fiyat: 329 TL


EYE KOHL / MARVEL STUDIOS’ BLACK PANTHER COLLECTION BY M.A.C (GÖZ KALEMİ)
Feline  
Fiyat: 329 TL

239SES EYE BRUSH
Fiyat: 399 TL

EXTRA DIMENSION SKINFINISH / MARVEL STUDIOS’
BLACK PANTHER COLLECTION BY M
.A.C (ALLIK)
Royal Challenge  
Royal Vibrancy
Fiyat: 699 TL

168SES FACE BRUSH (MAKYAJ FIRÇASI)
 Fiyat: 549 TL

MARVEL STUDIOS’ BLACK PANTHER
COLLECTION BY M
.A.C MAKEUP BAG  (MAKYAJ ÇANTASI)
Fiyat: 499 TL

PAYLAŞ