Kadının Yaratıcı Gücünü Yansıtan Tasarımlar

Writer: NYX Magazine

Date: 13/11/2022

PAYLAŞ

Trikonun çağdaş markası Knitss’in ‘’Creative You’’ koleksiyonu kadının yaratıcı gücünden esinlenerek tasarlandı. Knitss Sonbahar-Kış 2022/23 koleksiyonu kadının yaratıcılığını yansıtan renk ve desenlerden oluşan şık parçalardan oluşuyor.

Koleksiyonda iş giyimine yönelik ceket ve pantolon takımlar, triko gömlekler, hafta sonu veya seyahat kombinlerine eşlik edecek loungewear ürünler ile kombin kurtarıcıları olan basic üstler yer alıyor. Koleksiyonun yeni temasındaki tasarımlar animalier desenlerden, tweed dokulardan ve zıt renklerden oluşuyor. Renk skalasında ise çok eski çağlardan beri kullanılan lazuli taşının mavisi sonbaharın bakır ve ekrusuyla uyum içerisinde. Bakır, siyah, buz mavisi gibi renkler trikonun gündelik lüksünü yansıtıyor. Kadının yaratıcılığına atfedilen renk uyumları ve kombin seçenekleri kadınlara sıra dışı bir güzellik katıyor.

Knitss Felsefesiyle Yaşanabilir Bir Geleceğe

Çevreye duyarlı; doğal kaynakların korunmasını misyon edinen KNITSS, yaşanabilir bir gelecek için; tasarımdan üretime tüm süreçlerinde “Sustain the Fashion/Modayı Sürdür” felsefesini benimsiyor. Bugün KNITSS koleksiyonlarının %70’ten fazlası, sürdürülebilir yöntemlerle; ekolojik sertifikalı doğa dostu elyaflardan üretilmiştir.  KNITSS, 2025 itibarıyla koleksiyonlarının tamamını %100 sürdürülebilir kaynaklardan elde edilen materyallerle hazırlamayı hedefliyor.

KNITSS tasarımları, markanın İstanbul Akmerkez, Nişantaşı Abdi İpekçi Caddesi, Emaar, Ankara Armada, Bodrum Midtown mağazaları ve Mandarin Oriental Bosphorus butiğinde misafirlerini bekliyor. www.knitss.com online alışveriş sitesinden de evinizin veya ofisinizin konforunda KNITSS ürünlerine ulaşabilirsiniz. 

PAYLAŞ