Tasarımlarıyla WGSN Trend Raporunda Yer Aldı

Writer: NYX Magazine

Date: 13/11/2022

PAYLAŞ

Dünyanın lider online araştırma ve trend analizi bilgi servisi WGSN hazırladığı trend raporunda en şık ve özel LAV ürünlerine de yer verdi.

Dünyanın en büyük 5. sofra camı üreticisi LAV, dünyanın önde gelen tüketici trend analiz şirketi WGSN ürünleriyle yer aldı. 440 kişilik global tasarım ekibiyle dünya genelinde tüm büyük fuarları, defile ve organizasyonları takip ederek gelecek dönemde nelerin trend olacağını belirleyen WGSN, mutfak ve cam alanındaki trendleri aktardığı analizinde kahvaltı ürünleri ve bardak kategorisinde LAV’ın ilham veren ürünlerini de üyeleriyle paylaştı. 

Inspired Home Show’da bu sezonun öne çıkan renk gruplarından birinin 1950’li yılların estetiğinden ilham alan mücevher tonları olduğuna değinilen raporda, LAV’ın ürünlerinde bu renkleri kullandığını aktardı. Kavanozlarda çarpıcı renk ve desenlerin, saklama kaplarında ise modern, endüstriyel çizgilerin öne çıktığının ifade edildiği raporda LAV’ın Tokyo Saklama Kabı ve Primitive Aesthetics (primitif estetik) koleksiyonundan Duo Saklama Kapları da yer aldı.  

Merkezi Londra olan WGSN, 128 ülkede 6 bin 500’ü aşkın kullanıcıya ulaşıyor. WGSN’in üyeleri arasında Armani, Nokia, Ralph Lauren, Zara, H&M, Mexx, Inditex Group, Coca Cola, Bloomingdales, Roberto Cavalli, Benetton, M&S, Target, C&A, Guess, Nike, Paul Smith, Puma, Hummel, Nickelodeon, Arcadia Group, Reebok, Tommy Hillfiger, Timberland, Nike, Lee, Dolce Gabbana, Wrangler gibi dünyaca tanınmış markalar bulunuyor.

PAYLAŞ