Yeni Yılda da “İçinden Geldiği Gibi Yaşa”

Writer: NYX Magazine

Date: 14/11/2022

PAYLAŞ

Kaliteli ve konforlu giyimin öncü markası , yeni yıl için hazırladığı koleksiyonu ile yılbaşında herkesi mutlu edecek hediye alternatifleri sunuyor. Yeni yılın vazgeçilmez renkleri kırmızı ve yeşil, iç giyimden, pijamaya kadar pek çok tasarımda yer edinirken, “bu yılbaşında sevdiklerime ne alayım?” sorusunun en güzel cevabını veriyor.

Her sezonun ve özel günlerin ruhunu ürünlerine yansıtan Dagi bu ay kırmızı tonlarının hakim olduğu yılbaşı koleksiyonuyla ön planda. Bu dönemin kült renkleri kırmızı ve yeşilin yanı sıra lacivertin de renk kattığı yeni yıl koleksiyonunda kadın, erkek ve çocuklar için şık ve eğlenceli tasarımlar yer alıyor. Çocuklar için animal baskılarla eğlence hissini vurgulayan tasarımlar; yetişkinler için yerini büyük ekose detaylara bırakıyor. Pijama tercihlerinde şıklık arayanlar için ise, koleksiyonda yer alan saten ve parlak dokulu modeller göze çarpıyor. Aile ve arkadaş buluşması temasını vurgulayan koleksiyon aynı zamanda sevdikleri için farklı hediye arayanların da tercihi oluyor. 

Dagi, yeni yıl koleksiyonunda iç giyim tutkunlarını da unutmuyor. Kalite ve şıklık arayanlar için tasarlanan ‘Love &Naughty’ koleksiyonu, zarif dantelleri, modern ve baştan çıkarıcı tasarımlarıyla dikkat çekiyor. Koleksiyon modern olduğu kadar cesur ve bir o kadar da zamansız bir tarza sahip.  

Yeni yılda da “İçinden Geldiği Gibi Yaşa” diyen DAGİ yılbaşına hazırlanmak isteyenleri dagi.com.tr ve DAGİ mağazalarına bekliyor.

PAYLAŞ