Astroloji ile Olasılıkları Öğren, Farkındalığını Artır

Writer: Manolya Bayer

Date: 28/11/2022

PAYLAŞ

Doğduğunuz an 12 burç ve gökcisimlerinin hareketleri ile oluşturulan doğum haritanız, hayatınızı nasıl etkiliyor?

Doğum haritası kişiye özeldir ve haritanız üzerinden yapılan yorumlar size yol gösterir. Gökyüzünde olan olaylardan nasıl etkileneceğinizi anlatır.

Doğum haritanız üzerinden kişisel özellikleriniz ve kararlarınız için doğru zamanlar belirlenebilir.

Astroloji size olasılıkları söyler ve yaşam yolunuzda size farkındalık katar. Bu sayede kendi iradeniz ile harekete geçersiniz.

KOÇ
Kasım ayı ile birlikte ortak kazanç alanlarınız harek etlilik kazanacak. Ayrıca ödemelerinize, gelir ve gider dengenize yoğunlaşacaksınız. Özellikle finans konularında yeni kararlar alabilirsiniz ve kariyer değişikliğine gidebilirsiniz. Bu süreçte ikili ilişkileriniz de bitişler yaşayabilirsiniz. Aniden bir gayrimenkul satışınız söz konusu olabillir. Ay sonuna doğru hayata bakış açınız değişecek. Yurtdışı ile alakalı konular gündeme gelebilir. Eğitim hayatınızda destek görebilirsiniz. Hukuki süreçleriniz varsa olumlu ilerleyebilir. Uzak yerlere gitmek isteyebilir ve uzak yerlerden haber alabilirsiniz. Ayrıca bu süreçte kafa karışıklığınız olabilir ve öfke problemleri yaşayabilirsiniz. Özellikle yakın çevrenizle ve kardeşlerinizle olan iletişiminize dikkat etmelisiniz.

Aralık ayı ile birlikte kardeşleriniz ve yakın çevreniz daha çok gündeminizde olabilir ve onların bazı sorunlarına tanık olabilirsiniz. Yakın çevrenizle iletişim kurarken duygusal anlamda iletişim problemleri yaşayabilirsiniz. Uzun zamandır beklediğiniz bir araba satışı gerçekleşebilir. Odak noktanız uzak yerler ve yurtdışı konuları olacak. Ay sonuna doğru kariyeriniz adına yeni bir başlangıç yapabilirsiniz ve statü değişikliğiniz söz konusu olabilir.

Ocak ayı ile birlikte aileniz ve yaşam alanınızla alakalı konular gündeme gelecek ve belki bu konularda artık bazı kararlar vereceksiniz. Ay sonuna doğru yeni sosyal ortamlara girebilirsiniz ya da yeni insanlarla tanışabilirsiniz. Bu süreçte geleceğinize dair y eni fikirler oluşabilir. Odak noktanız kariyeriniz ve toplum içindeki statünüz olacak.

BOĞA
Kasım ayı ile birlikte partneriniz ile olan ilişkiniz odak noktanız olacak ve belki ilişkinizde bazı sorunlar yaşayacaksınız. İş hayatınızda ise yeni bir ortaklık söz konusu olabilir. Kendinizle alakalı radikal kararlar alabilirsiniz. Bu süreçte dış görünüşünüzü değiştirmek isteyebilirsiniz. Sağlığınıza dikkat etmeli ve kontrollerinizi mutlaka yaptırmalısınız. Ay sonuna doğru bazı ödemeleriniz söz konusu olabilir ve çevrenizden olumlu destekler alabilirsiniz. Bu dönemde gereksiz harcamalarınızdan kaçınmalısınız. Aralık ayı itibari ile maddi kaynaklarınızla alakalı sorunlar yaşayabilirsiniz. Bu süreçte bazı varlıklarınızı elden
çıkartabilirsiniz ya da yaptığınız bir yatırımın sonucuna var abilirsiniz. Ortaklaşa kazançlarınız gündeminizde olabilir.

Aralık ayının sonuna doğru yurt dışı konuları ile alakalı haberler alabilirsiniz ya da bu alanda bazı başlangıçlar yapabilirsiniz. Uzak akrabalar ve uzak yerlerden haberler söz konusu olabilir.

Ocak ayı ile birlikte yakın çevre ve kardeşler ile olan iletişiminizde bazı duygusal krizler yaşayabilirsiniz. Yapacağınız anlaşmalar için imza süreçleriniz gündeme gelebilir. Kısa seyahat planları yapabilirsiniz. Ay sonuna doğru ise kariyeriniz için yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Toplum içindeki statünüz yeni bir anlam kazanabilir. Bu dönemde odak noktanız yurt dışı konuları ve uzak yerlere seyahatler olacak. Belki bazılarınız yeni eğitim sürecine başlayabilir.

İKİZLER

Kasım ayı ile birlikte çalışma ortamınızda y oğun bir süreç sizi bekliyor. Sağlığınız odak noktanız olabilir. Günlük rutin işlerinize koşturabilirsiniz. Eğer evcil hayvanınız yoksa bu süreçte sahiplenebilirsiniz. Beden ve ruh sağlığınıza dikkat etmelisiniz. İş hayatınızdan ani haberler alabilirsiniz ve iş ortamınızda değişimler söz konusu olabilir. Gizli düşmanlarınız ya da gizli kalmış bazı meseleler karşınıza çıkabilir. Ay sonuna doğru ikili ilişkileriniz gündemde olacak. Bu süreçte karşı tarafa olan tavrınıza dikkat etmelisiniz ve daha sakin bir tavır sergilemesiniz. Yeni girişimlerden uzak durmalısınız.

Aralık ayı itibari ile hayatınızda bazı sonlanmalar olabilir, belki bazılarınız bunu ikili ilişkilerinde ya da iş hayatındaki ortaklıklarında yaşayabilir. Odağınız bu ay ikili ilişkileriniz olacak. Ay sonuna doğru ortak maddi kazançlarınızda yeni başlangıçlar olabilir. Kredi, nafaka ve miras gibi konular gündeme gelebilir.

Ocak ayı ile birlikte maddi kaynaklarınız sizin için önem kazanacak. Bu süreçte yaptığınız bir yatırımdan gelir elde etmeye başlayabilirsiniz. Bu dönemde kendi öz değerinizi sorgulayabilirsiniz. Yurt dışı ile alakalı uzak yerler ve eğitim konulanında yeni başlangıçlar yapabilirsiniz.

YENGEÇ
Kasım ayı ile birlikte aşk hayatınıza canlılık geliyor. Eğer çocuklarınız varsa onlarla ilgili haberler gündeme gelebilir. Hobilerinize yönelebilirsiniz. Bu süreçte ikili ilişkilerinizde bazı bitişler yaşayabilirsiniz. Sosyal çevrenizi gözden geçirmek isteyeceksiniz. Hayalleriniz ve hedefleriniz şekil değiştirebilir. Ay sonuna doğru işinize odaklanacaksınız ve mücadeleniz artacak. Bu süreçte sağlık kontrolleri yaptırabilir ve diyete başlayabilirsiniz. Ayrıca bu dönemde bilinçaltınız yoğun olabilir ve öfke patlamaları yaşayabilirsiniz. Gizli düşmanlarınız ve sizden gizli kalmış meseleler karşınıza çıkabilir.

Aralık ayı ile birlikte daha çok mental sağlığınızla ilgilenmeniz gerekebilir. Odağınız çalışma ortamınız ve rutin işleriniz olacak. Ay sonuna doğru partnerinizle ilişkinizi evliliğe götürebilir ya da partneri olmayanlar bir ilişkiye başlayabilir. Bazılarınızın iş hayatında ortaklık durumu söz konusu olabilir.

Ocak ayı ile birlikte kendinizle alakalı artık yeni kararlar verecek ve bazı şeyleri artık daha net göreceksiniz. Ayrıca beklediğiniz bir şey varsa sonucunu görebilirsiniz. Duygusal açıdan oldukça yoğun olacaksınız. Ortaklıklar, kazançlar için yeni bir adım atabilirsiniz. Bu ay odak noktanız ikili ilişkiler olacak. Belki bazılarınız yeni bir ilişkiye başlayacak ya da var olan bir ilişkisini daha ciddi bir boyuta taşıyacak.

ASLAN
Kasım ayı ile birlikte aileniz ve yaşam alanınınız gündeme gelecek. Belki yeni ev almak isteyebilir ya da evinizde düzenlemeler yapmak isteyebilirsiniz. Bu süreçte ilişkilerinizde duygusal açıdan etkilenebilirsiniz ve bazı bitişler yaşayabilirsiniz. Kariyeriniz ya da toplum içinizdeki statünüz değişebilir. Ay sonuna doğru aşk hayatınız ön planda olacak. Eğer çocuğunuz varsa onlardan haber alabilir ya da çocuk sahibi olmak isteyebilirsiniz. Bu süreçte yaratıcılığınız artabilir. Sosyal çevreniz ve iş arkadaşlarınızla olan iletişiminize dikkat edin ve gergin ortamlardan uzak durun.

Aralık ayı itibari ile sosyal ortamınızdan bazı insanlarla iletişiminizi koparmak isteyebilir ve geleceğe daha gerçekçi bakabilirsiniz. Aşk hayatınız odak noktanız olacak. Ay sonuna doğru çalışma ortamınızda yeni başlangıçlarınız olabilir ya da iş yerinde konumunuz değişebilir. Sağlığınızla ya da varsa evcil hayvanınızın sağlığıyla ilgilenmeniz gerebilir.

Ocak ayı birlikte bilinçaltınız yoğun olacak ve belki bu rüyalarınıza yansıyacak. Bu süreçte daha çok izole olmak isteyebilir ve kendinizi çevrenizden uzaklaştırmak isteyebilirsiniz. İkili ilişkilerinizde ya da ortaklaşa işlerinize yeni başlangıçlar söz konusu olabilir. Bu ay odak noktasınız çalışma ortamınız ve rutin işleriniz olacak.

BAŞAK
Kasım ayı ile birlikte her şeyi planlayacak ve fikirlerinizi etrafınıza paylaşmak isteyeceksiniz. Kardeşleriniz ve yakın çevreniz ile iletişiminiz artabilir. Seyahatleriniz olabilir ve yeni bir eğitime başlayabilirsiniz. Duygusal açıdan krizler yaşayabilir ve bunu ikili ilişkilerinize yansıtabilirsiniz. Yurt dışı konularınız gündeme gelebilir ya da uzak yerlerden ani haberler alabilirsiniz. Ayrıca, bu konularda sıkıntılı süreçler yaşayabilirsiniz. Ay sonuna doğru ailenize odaklanacaksınız. Ev içi dekorasyonda değişimler söz konusu olabilir. Kariyeriniz ve toplumsal statünüz ile alakalı bir mücadeleniz olabilir. Çalışma ortamında üstleriniz ile iletişiminize dikkat edin.

Aralık ayı itibari ile kariyerinizde bazı bitişler söz konusu olabilir. Otorite figürleri ile zıt düşebilirsiniz. Odağınız eviniz ve aileniz olacak. Daha çok evde vakit geçirmek isteyeceksiniz. Ay sonuna doğru aşk hayatınızda bazı başlangıçlar yaşayabilirsiniz. Bazılarınız yeni bebek haberi alabilir.

Ocak ayı ile birlikte sosyal çevrenizde bazı kopuşlar yaşayabilirsiniz ya da bazı geçekleri görmeniz söz konusu olabilir. Çalışma ortamınız değişebilir. Bazılarınız evcil hayvan sahiplenebilir. Günlük rutin işleriniz ve koşturmanız artabilir. Bu süreçte sağlığınla ilgilenmek isteyebilir ve bunun için adım atabilirsiniz. Bu ay odak noktanız aşk hayatınız olacak, belki bazılarınız yeniden aşık olacak. Çocuklarınızla ve hobilerinizde ilgilenmek isteyeceksiniz.

TERAZİ
Kasım ayı ile birlikte finansal konularınız gündeminiz olacak. Gelir ve gider dengenizi kurmak isteyeceksiniz. Yeni iş fırsatları karşınıza çıkabilir. Duygusal açıdan kötü etkilenebilir ve bazı ilişkilerinizin bitişi söz konusu olabilir. Ortaklaşa maddi kaynaklarınızda ani değişimler ve bu konularda ani haberler söz konusu olabilir. Sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Ay sonuna doğru iletişiminiz güçlenecek. Kardeşleriniz ve yakın çevrenizle iletişiminiz artabilir. Yeni bir eğitim, seyahat, kardeşler ve yakın çevreniz konu olabilir. Araç alımı ya da satışı gündeme gelebilir. Yurt dışı, mahkemeleriniz ve eğitiminiz ile alakalı konularda bazı
problemler yaşayabilirsiniz.

Aralık ayı itibari ile eğer eğitim alıy orsanız sonlanabilir. Bazı imza süreçleriniz söz konusu olabilir. Uzak yerlere seyahat planları yapabilir ya da yurt dışından gelen bazı haberleriniz olabilir. Bazılarınız yakın akraba ve kardeşlerinden gelecek yeni haberlere hazırlıklı olsun. Ay sonuna doğru yaşam alanınız ve aileniz ile ilgili yeni mevzular karşınıza gelebilir. Babanızla ilgilenmeniz gerekebilir. Bazılarınız kariyerinde yeni başlangıçlar yapabilir.

Ocak ayı ile birlikte kariyeriniz de bazı tamamlanmalar ya da kopuşlar yaşayabilirsiniz. Otorite figürlerinizle duygusal anlamda çatışma yaşayabilirsiniz. Bu süreçte aşık olabilir ve bazılarınız yeni bebek haberi alabilir. Yeni hobiler edinebilirsiniz ve bu süreçte hayattan zevk almak için yeni adımlar atabilirsiniz. Bu ay odak noktanız ev, aile ve yaşam alanınız olacak.

AKREP
Kasım ayı ile birlikte dikkatleri üstünüze topla yacak ve konuşmalarınızla insanları etkileyeceksiniz. Fiziksel görüntünüzü değiştirmek isteyebilirsiniz. İkili ilişkilerde ve ortaklıklarınızda ani bitişler söz konusu olabilir. Ay sonuna doğru odağınız kariyer ve maddi kaynaklarınız olacak. Alım satım konularınız gündeme gelebilir. Harcamalarınıza, beden ve ruh sağlığınıza dikkat etmelisiniz.

Aralık ayı itibari ile finansal açıdan bazı kararlar verebilirsiniz. Kredi, nafaka, sigorta vergi gibi konularınız gündeme gelebilir. Odağınız bu ay para olacak. Belki alım ve satım konuları gündeminizde olabilir. Ay sonuna doğru iletişiminiz yoğunlaşacak. Eğer eğitim alıyorsanız bu sürecin bitişi söz konusu olabilir. Seyahat planları yapabilirsiniz. Bazılarınızın imza atmaları söz konusu olabilir.

Ocak ayı ile birlikte uzak akrabalar ve uzak yerler ile alakalı konularda bazı kararlar verebilirsiniz. Bir eğitim sürecinin artık bitmesi söz k onusu olabilir. Yeni bir ev alabilir ya da taşınmanız söz konusu olabilir. Ailenizle alakalı bazı olaylara tanık olabilirsiniz. Bu ay odak noktanız daha çok kardeşleriniz ve yakın çevreniz olacak. Seyahat planı yapmak isteyebilir ya da yeni bir anlaşma için kolları sıvayabilirsiniz.

YAY
Kasım ayı ile birlikte daha çok izole olma isteğiniz olabilir. Bu süreçte olan ve bitene çok takılı kalmamaya çalışın. Ruh ve beden sağlığınıza önem verin. İlişkiler anlamında ani bitişler söz konusu olabilir. Çalışma ortamınızda ise değişim yapabilirsiniz. Bu dönemde sağlık kontrollerinizi yaptırın ve evcil hayvanlarınızla ilgilenin. Ay sonuna doğru daha dışa dönük olacak ve etrafınıza karşı daha pozitif olacaksınız. İkili ilişkilerinizde daha uyumlu olun ve dengeyi kurmaya çalışın, gereksiz gerginliklerden uzak durun.

Aralık ayı itibari ile partnerinle duygusal açısından zorluk yaşayabilir ya da ilişkinizin bitişi söz konusu olabilir. Bazılarınızın iş ortamındaki ortaklığı bitebilir. Bu ay kendinizi toplum içinde gösterecek ve belli edeceksiniz. Ay sonuna doğru maddi kaynaklarınız ile ilgili başlangıçlar yapabilirsiniz. Yatırım yapabilir ya da bazılarınızın ortak kazançları gündeme gelebilir.

Ocak ayı ile birlikte ortaklaşa kazançlarınızda bir sonlama olabilir. Uzun zamandır beklediğiniz bir dava varsa artık sonuçlanabilir. Kardeşler ya da yakın çevrenizin gelecek olan haberlere şahit olabilirsiniz. Bu süreçte yeni bir araba alabilirsiniz. Yeni imza süreçleriniz olabilir ve yeni bir eğitim başlayabilirsiniz. Bu dönemde odak noktanız maddi kaynaklarınız olacak. Gelir ve gider dengenize odaklanacaksınız.

OĞLAK
Kasım ayı ile birlikte kariyeriniz ile dikkat çekeceksiniz ve bol bol sosyalleşeceksiniz. İkili ilişkilerinizde bazı bitişler yaşanabilir. Aşk hayatınızda canınız sıkabilir ve bazı sorunların çözülmesi gerektiğini düşünebilirsiniz. Eğer çocuğunuz varsa onlarla ilgili ani haberler alabilirsiniz ya da bir bebek haberi gelebilir. Hobileriniz ile ilgilenebilirsiniz. Ay sonuna doğru daha çok içinize dönebilirsiniz. Bu süreçte ruh ve beden sağlığınıza dikkat edin. İş ortamlarında aksaklıklar ve gerginlikler oluşabilir. Günlük rutin işlerinize koşturabilirsiniz.

Aralık ayı itibari ile çalışma ortamınızdan ayrılıp yeni bir işe başlayabilirsiniz. Bu süreçte gizli kalmış bazı şeyler karşınıza çıkabilir ya da bazı şeyleri gizlemek isteyebilirsiniz. Sağlığınızla ya da evcil hayvanınız varsa onunla ilgilenmeniz gerekebilir. Ay sonuna doğru hayatınızda yeni adımlar atmak isteyeceksiniz. İkili ilişkilerinizde bazı başlangıçlar yapmak isteyecek ve bazılarınız ortaklık kurmak isteyecek.

Ocak ayı birlikte ikili ilişkiler ve eğer evliyseniz eşinizle bazı duygusal krizler ve kopuşlar yaşayabilirsiniz. Eğer bir iş ortağınız varsa bu süreçte ortaklığı bitirmek isteyebilirsiniz. Maddi kaynaklarınızı arttırmak isteyebilir ve bunu için yeni bir adım atmak isteyebilirsiniz. Bu süreçte odak noktanız kendiniz olacak. Kendinizi göstermek ve ispat etmek isteyeceksiniz. Kendiniz için değişime gitmek isteyebilir ve bunu için yeni adımlar atmak isteyebilirsiniz.

KOVA
Kasım ayı ile birlikte yeni iş fırsatları ile karşılaşabilirsiniz ve üstleriniz olan iletişiminiz uyum içinde olabilir. İkili İlişkilerinizde duygusal olarak bitişler yaşayabilirsiniz. Aile içi sorunlarınız gündeme gelebilir ya da taşınmanız konu olabilir. Bazı değişimlere ve dönüşümlere hazır olun. Ay sonuna doğru kariyerinizden avantajlar kazanabilir ve sosyal hayatınız genişleyebilir. Aşk hayatınızda mücadeleniz artıyor. Hayattan keyif alamayabilir ve kendinizi huzursuz hissedebilirsiniz. Eğer çocuklarınız varsa onlara ilgilenmeniz gerekilir.

Aralık ayı itibari ile aşk ilişkinizde kopuş yaşayabilirsiniz. Eğer çocuğunuz varsa onlarla ilgili haber alabilirsiniz. Sosyal çevrenizde bazı arkadaşlarınızı hayatınızdan çıkartmak isteyebilirsiniz. Odağınız sosyal çevreniz olacak. Ay sonuna doğru çalışma ortamınızda bazı yeni başlangıçlar olabilir. Bu süreçte bazı insanlar arkanızdan iş çevirebilir.

Ocak ayı ile birlikte çalışma ortamınızla alakalı bazı kararlar verebilir ya da bazılarınızın iş ortamında değişikliği söz konusu olabilir. Bu süreçte evcil hayvanınızın varsa, sağlığıyla ilgilenebilirsiniz. Bu dönem daha çok kendinize odaklanmak isteyecek ve yeni başlangıçlar yapmak isteyeceksiniz. Odak noktanız daha çok mental sağlığınız olacak. Bazılarınız kendisini izole etme isteyecek ve çevresinden kendisini soyutlayacak.

BALIK
Kasım ayı ile birlikte hayata olan bakış açınız değişebilir. Yurt dışı ile akalı konular gündeme gelebilir. Eğitiminiz için olumlu bir süreçte olabilirsiniz. İlişkilerin izde bazı bitişler söz konusu olabilir. Bu süreçte yeni karalarınız ve planlarınız olacak. Yakın çevreniz ve kardeşinizle olacak olan iletişiminize dikkat edin. Ani seyahatleriniz söz konusu olabilir. Ay sonuna doğru kariyerinizde kendinizi göstereceksiniz. Aile, ev ve yuva konularınız gündeme gelebilir ve bu alanlarda mücadeleniz artabilir.

Aralık ayı itibari ile ev ve yaşam yerinizle alakalı birtakım değişiklikler yaşayabilirsiniz. Ailenizin sorunlarıyla ilgilenmeniz gerekebilir. Kariyerinizle alakalı tamamlamanız gerekenleri yapabilir ya da bazı bitişleriniz söz konusu olabilir. Odağınız kariyeriniz ve toplumdaki statünüz olacak. Ay sonuna doğru sosyal çevrenize yeni insanlar katabilir ve yeni derneklere üye olabilirsiniz. Bu süreçte geleceğe yönelik yeni fikirler oluşabilir ve yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Aşk hayatınıza yeni birini alabilir ve bu kalıcı bir ilişkinin başlangıcı olabilir.

Ocak ayı ile birlikte aşk hayatınızda bazı duygusal yoğunluklar yaşayabilirsiniz. Eğer çocuğunuz varsa onlarla alakalı bazı durumların sonucunu görebilirisiniz. Bazılarınız yaşadığı ilişkiyi evliliğe taşımak isteyebilir. Bu ay kendinizi mental olarak dinlendirmek için yeni grup çalışmalarına katılabilirsiniz ya da sağlığınız için yeni tedavilere girmek isteyebilirsiniz. Bu ay odak noktanız sosyal çevreniz ve arkadaşlarınız olacak. Bol bol sosyalleşmek isteyebilirsiniz. Hayata karşı olan vizyonunuzu genişleyebilir ve yeni bir bakış açısı yakalayabilirsiniz.

PAYLAŞ