Modern Silüetler, İnovatif Kumaşlar ve Seçkin Detayları ile JOY koleksiyonu

Writer: NYX Magazine

Date: 17/11/2022

PAYLAŞ

Lüks gelinlik markası Pronovias, 2023 yılı yeni gelinlik koleksiyonu olan JOY’u aşkın, dostluğun ve güzelliğin coşkusunu yansıtan benzersiz tasarımlarla sunuyor. Koleksiyon, en son trendlerden ilham alan modern silüetler, inovatif kumaşlar ve seçkin detayları ile Pronovias’ın cazibesini ve feminenliğini öne çıkarıyor.

JOY diğer Pronovias koleksiyonları arasında kutlama zamanına ve seremonisine odaklanan koleksiyon olarak öne çıkarken, yakın geçmişe kadar gerçekleştirilemeyen düğün seremonilerindeki neşeyi vurguluyor.

Pronovias Grubu Sanat Direktörü Alessandra Rinaudo :”Moda, sanat ve deneyimin farklı aşamalarından her zaman ilham aldım. Ancak bu sefer koleksiyonun ilhamı, içinde yaşadığımız tarihi an tarafından belirlendi. Yeni moda koleksiyonları artık toplumdaki değişimi ve insanların ihtiyaçlarını yansıtmalı ve yorumlamalı.” sözleriyle ifade ediyor.

6 farklı stil dokunuşu

Koleksiyonda, kare dekolteler ve modern drapelerin hakim olduğu nefes kesen minimalist bir çizgiden; dantelli, ışıltılı ve gece boyunca dans etmek için hafif ve konforlu bir yapıya sahip daha romantik kabarık gelinlik seçeneklerine kadar pek çok alternatif bulunuyor. 

Pronovias bu koleksiyonda, çok katmanlı olarak işlenmiş altın iplikli georgette kumaşlar ve ışıltılı danteller ile bohem stiller sunarken; etek dekolteleri, transparanlar ve tüm hatları vurgulayan korselerle çarpıcı bir stil vaad ediyor.  

Alessandra Rinaudo, JOY hakkında “Bu koleksiyonda benim için öncelik, gelinin özgürce hareket etmesini sağlayan rahat bir gelinlikle özel gününün tadını çıkarabilmesi için detayların hareketle dolu olmasıydı. Sadece gelinin her zamankinden daha fazla parlamasını değil; rahatça dans edebilmesini ve gelinliğinin içinde o büyük günün sevincini hissetmesini istiyoruz.” sözleriyle koleksiyonun konforuna vurgu yapıyor. 

Koleksiyondaki gelinlikler, yepyeni ışıltılı kumaşlardan yapılmış olmaları, kırmızı halı detaylarına sahip olması ile ön plana çıkıyor. 

Detaylar her zaman fark yaratır inancı ile yola çıkılan koleksiyonda büyük fiyonklar, makro  kabarık kollar ve fırfırlar tercih edilirken, tamamen işlemeli korseler ise dikkat çekiyor. 

Çeşitlilik ve sürdürülebilirliğe vurgu

Pronovias geçen yıldan beri tüm koleksiyonlarında hayata geçirdiği #WeDoEco serisi ile dikkat çekiyor.

JOY koleksiyonunda, çevreyi korumak için sürdürülebilir malzemelerden yapılmış gelinlikler de yer alıyor. Pronovias koleksiyonlarında vurguladığı sürdürülebilirlik girişimini her yeni koleksiyonu ile büyütmeyi hedefliyor. 

Ayrıca tüm gelinlikler, her bedendeki kadının giyebilmesi adına 32’den 64’e kadar tüm beden aralıklarında hazırlanıyor. 

PAYLAŞ