Sekizden Sonsuza

Writer: NYX Magazine

Date: 17/11/2022

PAYLAŞ

Kahve sektörü dünyada ve Türkiye’de her geçen gün gelişip önem kazanmaya devam ediyor. Bu sektörde en büyük ilgiyi kahveyi çekirdek olarak alıp kendisi kavuran, farklı demleme yöntemleri kullanarak servis eden 3. Dalga kahve akımını benimsemiş kahveciler görüyor. Bu dalganın Türkiye’deki öncülerinden olan ve bu ruhunu büyümesine rağmen kaybetmeyen Arabica Coffee House geçtiğimiz günlerde kuruluşunun 8. yıl dönümünü  ‘Sekizden Sonsuza’ sloganıyla kutladı.

Gece boyunca canlı müzik ve dj performansıyla keyifli anların yaşandığı organizasyona Arabica Coffee House’un iş ortakları, merkez ve şube çalışanları ile iş dünyasının önemli isimleri de dahil olmak üzere bir çok davetli katıldı. 

SEKTÖRDE EMSALSİZ BÜYÜME

Hizmet vermeye başladığı ilk günden bu yana aynı ruh ve heyecanla büyümeye devam eden Arabica Coffee House 8. yılını kuruluş yeri olan Ankara’da 5 Kasım Cumartesi günü Grand Ankara Hotel & Convention Center’da gerçekleştirdiği bir organizasyonla kutladı. 

İlk şubesi 2014 yılında faaliyet göstermeye başlayan Arabica Coffee House CEO’su Av. Sertaç Yalçın açılış konuşmasında “Burada bir şeyleri kutluyor olabilmemizin sebebi sizlersiniz. Dünümüz, bugünümüz ve yarınımız sizler olmadan olmaz. Sözleşmesi imzalanmış ve açılmayı bekleyenlerle birlikte 140’ın üzerinde şubemiz var. Hep birlikte emsalsiz bir büyümeyi gerçekleştiriyoruz. Şunu söyleyebilirim ki eksikliklerim ve hatalarım var ve olmaya da devam edecek, ancak hiçbir zaman iyi niyetimiz ve duruşumuz değişmeyecek, biz daha yeni başlıyoruz. Bugün sloganımızın ‘Sekizden Sonsuza’ olmasının sebebi de bu. Kalitemizi ve itibarımızı üst hedeflerimize bağlı kalarak durmadan ilerletmeye ve kahve sektöründe daha da büyük bir aktör olmak için çalışmaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı. Arabica Yönetim Kurulu Başkanı Mimar Elif Ülger Yalçın ise mutluluğunu “Arabica Coffee House bizim için ortak heyecanların buluştuğu bir tutku hikayesi aslında. Bu hikayede bizlerin yanında olup hayallerimizin ötesine geçmemize yardımcı olan herkesle beraber büyüyor olmak en büyük mutluluğumuz.” sözleriyle ifade etti.

PAYLAŞ