Swarovski ile New York’ta Harikalar Diyarı

Writer: NYX Magazine

Date: 18/11/2022

PAYLAŞ

Yılbaşı sezonun ikonik zencefilli kurabiyelerinden ilham alan Swarovski, bu yeni yıl da The Mark Hotel New York’ta kristal bir sihir dünyası ile büyülü bir atmosfere ev sahipliği yapıyor.

Swarovski CEO’su Alexis Nasard, bu görsel şölen ile ilgili “Yeni yıl tatili dendiğinde akla gelen ilk şehrin New York olması, bizim için bu iş birliğini çok doğal kıldı. Swarovski kreasyonları şehre neşe getiriyor. Biz de bu yaratıcılığı ve eşsiz hünerleri sergileyen süslerimiz ve biblolarımızla bu yılki kutlamaların bir parçası olmaktan mutluluk duyuyoruz. The Mark’taki kurabiye evimiz ile herkesi bu mucizenin kapılarını açmaya ve bu büyüleyici deneyimi yaşamaya davet ediyoruz.” yorumunda bulunuyor.

Swarovski Kreatif Direktörü Giovanna Engelbert, otel girişini kristal zencefilli kurabiye formunda yeniden tasarlıyor. Sıcak çikolata ve yenilebilir kristal lolipop arabası da bu görsel şölende yer alıyor.

Engelbert, “The Mark, New York’un ikonik simgelerinden biri. Biz de Swarovski’nin yeni yıl heyecanı ve büyüsüne dair vizyonunu bu prestijli otele getirmekten memnuniyet duyuyoruz. Zencefilli kurabiyenin çocuksu bir hayranlık uyandırdığını, hayal kurmak için ilham verdiğini düşünüyorum. Tam da bu yüzden, yılın bu büyülü zamanında insanların hayal gücünü harekete geçirecek bir deneyim tasarlamak büyük bir zevkti.” diyor.

The Mark Hotel’in sahibi ve Alexico Group Başkanı İzak Şenbahar, “Swarovski iş birliğiyle gerçekleştirilen olağanüstü yılbaşı tasarımı ile The Mark Hotel’de büyülü anlar yaratma geleneğimizi sürdürdüğümüz için heyecan duyuyoruz. Bu ışıltılı harikalar diyarı New York’umuza yılın en güzel zamanında neşe ve sevgi getirecek” yorumunu yapıyor.

Lobide göz kamaştırıcı bir yılbaşı ağacı ve hediye sezonu için ilham veren mücevher vitrinleri zencefilli kurabiye konsepti eşliğinde yer alıyor.

Swarovski yılbaşı dekorasyonu, 14 Kasım 2022 – 7 Ocak 2023 tarihleri arasında The Mark, New York’ta gösterime sunuluyor.

PAYLAŞ