Fifteen Seconds Festivali’nde Kelebek Etkisi

Writer: NYX Magazine

Date: 19/11/2022

PAYLAŞ

Fifteen Seconds Festivali’nin ilk uluslararası versiyonuna Kelebek Mobilya sponsor oldu. 17 Kasım’da Fişekhane’de düzenlenen Avusturya’nın en aykırı iş festivalinde yaratıcılık, inovasyon ve tasarım ekseninde iş dünyasının alanında öncü isimleri bir araya geldi. Fişekhane’de gerçekleşen anti-konferans alışık olduğumuz tarzda uzun ve sıkıcı konuşmaları, statü ve gösteriş gibi mesafe yaratan kalıpları yıkıyor. 

Kelebek standında “Fijital Mağaza Deneyimi”

Geçtiğimiz hafta fijitale yaptığı yatırımları ve atağı duyuran Kelebek Mobilya’nın VR alanı ise katılımcılara yeni nesil bir mimari deneyim sundu. Festivalde mimar eşliğinde evini tasarlayan katılımcılar VR dünyasında yeni evlerinde gezintiye çıkma fırsatı yakaladı. Kelebek Mobilya Marka Direktörü Serkan Kaplan “Burada cesur bir yeni dünya teması yaratılmış, yapay zeka direktörleri, gelecek dizaynına yön veren isimler, nöro bilim uzmanları ve çok önemli marka temsilcileri ile bir aradayız. VR ve sanal platformda aldığımız aksiyonları burada tanıtmaktan dolayı tüm ekibim adına mutluluk duyuyorum. Festival kapsamında müşterilerimizin tarzını yansıtan mobilyaları yeni teknolojimiz ile deneyimlemesi bizi heyecanlandırıyor.” dedi.

Fijital Mağaza standına yoğun ilgi

Fijital mağaza temasıyla festivale katılan Kelebek Mobilya festivalin deneyim alanında yoğun ilgi gördü. Kaplan, 2023 yılında çokça konuşulacak olan önemli atılımlarından birinin ücretsiz mimari hizmeti VR ile sanal evrene taşımaları olduğunu belirtti. Mimari çizimleri VR dünyasına aktararak tüketicinin kendi evinin içerisinde ücretsiz mimari hizmet ile çizilen dünyayı deneyimleyebilmesini sağlayan Kelebek Mobilya’nın fijital atağı mobilya sektöründe ses getirmeye devam ediyor. 

Kelebek Mobilya’nın evinize yenilik katacak birbirinden şık ve modern ürünlerini incelemek için dijital bir tura çıkmak isterseniz https://www.kelebek.com/sanaltur adresini ziyaret edebilirsiniz.

PAYLAŞ