Yatak Odalarına Tarz Katıyor

Writer: NYX Magazine

Date: 24/11/2022

PAYLAŞ

Keyifli bir uykuyu ararken şıklıktan ve zarafetten ödün vermeyenler için Madame Coco birbirinden şık nevresim takımları ve yatak örtülerinden omurga dostu yastıklara kadar yatak odaları için pek çok çeşit sunuyor. Yatak odalarında rahat ve şık bir uyku deneyimi yaşamak isteyenler her tarza uyan ürünleri Madame Coco mağazaları ve www.madamecoco.com’da buluyor.

Mevsim değişimleri, yatak odalarını farklı nevresim takımları ile yeni bir ruha büründürmek isteyenlere ilham oluyor. Mevsim kışa dönerken birbirinden güzel yatak odası ürünleri, kışın enerjisini yansıtan renkler ve desenler Türkiye’nin lider ev tekstili ve dekorasyon markası Madame Coco mağazalarında ve www.madamewww.madamecoco.com’da…  

Yeni Mevsim, Yeni Yatak Odaları 

Mevsim değişirken yatak odalarını küçük dokunuşlarla yenilemek mümkün. Yumuşacık ve sıcak tutan yapısı ile Berdine Çift Kişilik Nevresim Takımı Flanel kış desenleriyle gözlere de hitap ediyor. Kışın gri rengini yatak odalarına yansıtmak isteyenler için Lierre Çift Kişilik Jakarlı Saten Nevresim Takımı, antrasit rengiyle zarif bir alternatif oluyor. Adrien Tek Kişilik Nervürlü Nevresim Takımı ise lacivert rengi ile odalara şık bir hava katıyor. 

Keyifli Uykunun Gizli Kahramanları

Nevresimlerin renkleri ve tasarımları uykuyu keyfe dönüştürürken kullanılan yorganlar, yastıklar ve alez de rahat bir uykuya giden yolda gizli birer kahraman oluyor. Mikrofiber dolgu malzemeleri sayesinde hava sirkülasyonu sağlayan yumuşacık ve hafif Aleo vera Çift Kişilik Yorgan, beyaz ve toprak rengiyle konforlu bir uyku sağlıyor. Elodie Visco Yastık, esnek yapısıyla omurga üzerindeki basıncı azaltarak kan dolaşımını rahatlatırken Klimalı Yastık, terlemeyi önleyen yapısı ile gece boyu rahatlık hissi sunuyor.  Sıvı Geçirmez Fitted Yatak Alezi ise yatakları oluşabilecek lekelerden korurken, antialerjik özelliği sayesinde sağlığın korunmasına katkıda buluyor. 

Yatak odanıza Fransız esintili, şık ve zarif bir hava katmak için Madame Coco mağazalarını ve web sitesini ziyaret edebilirsiniz. 

PAYLAŞ