En Sıcak Terapi: Battaniye

Writer: NYX Magazine

Date: 01/12/2022

PAYLAŞ

Soğuk havaların kendini hissettirmesiyle yaklaşan kışa hazırlanmaya başladık. Kışın vazgeçilmezi battaniyeler hem kanepelerde ve hem yataklarda yerini alıyor. Özgün tasarımlarıyla ev tekstilinde fark yaratan Yataş Bedding, kış denince ilk akla gelen yumuşak dokulu battaniyelerle evinizin her köşesine kışın sıcak atmosferini taşıyor.

Battaniyeleri sadece yatarken değil, televizyon karşısında keyif yaparken de kullanıyoruz. Özellikle de serin havalarda… Akşamları televizyon keyiflerine ve geceleri derin uykulara eşlik eden battaniyeler aynı zamanda dekorasyona sıcak ve samimi bir hava da katıyor. Türkiye’nin uyku ürünlerinde kalite, konfor ve yenilikçi teknolojiler denince ilk akla gelen markası Yataş Bedding, sıcak tutan ve yumuşak dokularıyla dikkat çeken battaniyeleri ile evlere kışın sıcaklığını getiriyor.

Salon dekorasyonlarına da dahil olabilen Wellsoft Battaniye Joy, uzun tüylü dokusuyla ekstra yumuşaklık sağlarken, kış konseptine uygun altı farklı renk seçeneğiyle battaniye altında film ve kahve keyfinize eşlik ediyor. Rahat ve yumuşak dokusuyla dikkatleri üzerine çekerken, anti-alerjik ve toz tutmayan özelliğiyle de kullanım kolaylığı sağlıyor.

Zarafetini kabartma dokunuşlarıyla birleştiren Emboss Battaniye, soğuk gecelerde sıcak ve kusursuz bir uyku deneyimi vadediyor. Uzun ömürlü kumaşa sahip olan Emboss kanepe köşelerine ve yatak odalarına seçkin bir dokunuş bırakıyor.

PAYLAŞ