23 Ocak / 29 Ocak Haftalık Burç Yorumları

Writer: Manolya Bayer

Date: 23/01/2023

PAYLAŞ

Bu haftaya sosyal çevrenizi ve dahil olduğunuz grupları dikkate alarak başlıyorsunuz. İkili ilişkilerinizde bakış açınız daha ciddi olacak. Sosyal çevrenizde bazı arkadaşlarınızı hayatınızdan çıkarmak isteyebilirsiniz. Haftanın sonuna doğru ise daha iyimser ve şanslı sürece doğru gidiyorsunuz. Aile büyüklerinizden ya da otorite figürlerinizden beklediğiniz desteği görebilirsiniz. Aşk hayatınızda daha anlayışlı ve duygusal olacaksınız.

Koç

Bu hafta sosyal çevreniz ve arkadaşlarınız ön planda olacak. Bu süreçte iletişim kurarken daha yapıcı ve ciddi olabilirsiniz. Maddi kaynaklarınızdan elde ettiğiniz gelirlerde ani beklenmedik bir durumla karşılaşabilirsiniz. Haftanının sonuna doğru sosyal çevrenizden geleceğinize dönük konularda şans ve fırsatlar yakalayabilirsiniz. Aşk hayatınızda partnerinizden kendinizi uzaklaştırmak isteyebilirsiniz. Ayrıca evinizde vakit geçirmek ve dinlenmekte size iyi gelecektir.

Boğa

Bu hafta kariyeriniz ve toplumdaki statünüz ön planda olacak. Bu konularda sorumluluklarınız
artabilir ve üstlerinizle olan iletişiminizde zorluklar yaşayabilirsiniz. Yapmak istedikleriniz ve
sağlığınızla alakalı konularda ani beklenmedik durumlar yaşayabilirsiniz. Haftanının sonuna
doğru kariyerinizde güçlü kişilerden destek görebilirsiniz. Sosyal çevrenizden ve arkadaşlarınızla vakit geçirmekten keyif alacaksınız.

İkizler

Bu hafta eğitiminiz, ticari faaliyetleriniz ve seyahatleriniz ön planda olacak. Bu konularda
sorumluluklarınız artabilir. Bilinçaltınız ve hisleriniz güçleniyor.Haftanın sonuna doğru uzak
yerlerden, uzak akrabalardan ve hukuki konularda destek görebilirsiniz. Kariyerinizde
üstlerinizden şans ve fırsatlar yakalayabilirsiniz.

Yengeç

Bu hafta ortaklaşa maddi kaynaklarınız ve ödemeleriniz ön planda olacak. Bu konularda
sorumluluklarınız artabilir. Sosyal çevrenizde ve arkadaşlarınızla ilgili konularda ani
beklenmedik durumlar yaşayabilirsiniz. Haftanın sonuna doğru maddi konularda destek
görebileceğiniz sürece giriyorsunuz. Eğitim, ticari ve hukuki konularda şans ve fırsatlar
yakalayabilirsiniz.

Aslan

Bu hafta ikili ilişkileriniz ve ortaklıklarınız ön planda olacak. Bu konularda sorumluluklarınız
artabilir ve ilişkilerinizde biraz mesafeli davranabilirsiniz. Kariyerinizde ve toplumsal
statününüzü etkileyen konularda ani beklenmedik durumlar yaşayabilirsiniz. Haftanın sonuna
doğru iş ortağınızla veya partnerinizle olan iletişiminizden destek görebileceksiniz. Ortaklaşa
maddi kaynaklarınızdan elde ettiğiniz gelir, kredi ve miras konularda fırsatlar yakalayabilirsiniz.

Başak

Bu hafta çalışma ortamınız, sağlığınız ve günlük rutin işleriniz ön planda olacak. Bu konularda
sorumluluklarınız artabilir. İş ortamınızda altınızda çalışan kişiler ile iletişiminizde mesafe koymak isteyebilirsiniz. Eğitim, yurtdışı, ticari ve hukuki işlerinizle alakalı konularda ani beklenmedik durumlarla karşılaşabilirsiniz. Haftanın sonuna doğru çalışma ortamınızda beklediğiniz desteği görebilirsiniz. İkili ilişkilerinizden ve ortaklarınızdan fırsatlar yakalayabilirsiniz. Ayrıca evliliğinizde daha keyifli bir sürece gireceksiniz.

Terazi

Bu hafta çocuklarınız ve aşk hayatınız ön planda olacak. Bu konularda sorumluluklarınızartabilir. Ortaklaşa maddi konularda ve ödemeler konularında ani beklenmedik durumlar yaşayabilirsiniz. Haftanın sonuna doğru aşk hayatınızda partnerinizden beklediğiniz desteği görebilirsiniz. Çalışma ortamınızda ve sağlığınızla ilgili konularda şans sizden yana olacak. Bu süreçte yemeyi abartmamalısınız ve kilonuza dikkat etmelisiniz.

Akrep

Bu hafta aileniz ve yaşam yeriniz ön planda olacak. Bu konularda sorumluluklarınız artabilir ve aileniz ile olan iletişiminizde bazı zorlanmalar yaşayabilirsiniz. İkili ilişkiler ve evliliğinizle alakalı ani beklenmedik durumlarla karşılaşabilirsiniz. Haftanın sonuna doğru aile büyüklerinizden beklediğiniz desteği görebilirsiniz. Aşk hayatınızdan, hobilerinizden ve hayattan aldığınız keyif artacak. Bu süreçte çocuk isteyenler güzel haberler ile karşılaşabilir.

Yay

Bu hafta eğitiminiz, kardeşleriniz ve yakın çevreniz ön planda olacak. Bu konularda sorumluluklarınız artabilir ve yakın çevrenize mesafe koymak isteyebilirsiniz. Çalışma ortamınızda, sağlığınızda ve günlük rutin işlerinizde beklenmedik ani durumlar ile karşılaşabilirsiniz. Haftanının sonuna doğru yakın çevre ve akrabalarınızdan beklediğiniz desteği görebilirsiniz. Evinizi büyütmek ve güzelleştirmek isteyebilirsiniz. Aile büyüklerinizle olan iletişiminizden keyif alacaksınız.

Oğlak

Bu hafta maddi kaynaklarınız ön planda olacak. Bu konularda sorumluluklarınız artabilir ve harcamalarınızı kısıtlayabilirsiniz. Aşk hayatınızda ve çocuklarınızla alakalı konularda ani beklenmedik durumlarla karşılaşabilirsiniz. Haftanın sonuna doğru maddi konularda otorite figürlerinizden destek görebilirsiniz. Yakın çevrenizle ve kardeşlerle olan iletşiminizden keyif alacağınız bir sürece giriyorsunuz. Ayrıca bu dönemde kısa yerlere seyahatleriniz söz konusu olabilir.

Kova

Bu hafta kendinize, sağlığınıza ve hedefleriniz ön planda olacak. Bu süreçte sorumluluklarınıza odaklanabilirsiniz. Yaşam yeriniz ve aileniz de ani beklenmedik durumlarla karşılaşabilirsiniz. Haftanın sonuna doğru çevrenizden beklenmedik desteği görebilirsiniz. Maddi kaynaklarınızdan elde ettiğiniz gelirlerde şans ve fırsatlar yakalayabilirsiniz. Ayrıca bu dönemde keyfi harcamalarınızı abartmamaya dikkat etmelisiniz.

Balık

Bu hafta bilinçaltınız ve manevi yönünüz ön planda olacak. Bu konuları daha çok ciddiye alabilirsiniz. Yakın çevreniz, kardeşleriniz ve eğitiminizde ani beklenmedik durumlar yaşayabilirsiniz. Haftanın sonuna doğru arka planda kalmış konularda üstlerinizden destek görebilirsiniz ya da beklenmedik para konularında beklediğiniz güzel haberler alabilirsiniz. Hedefleriniz, sağlığınız ve fiziksel görüntünüz için kendinize yatırım yapabilirsiniz.

PAYLAŞ