Atelier Rebul İle Bu Sonbaharda Cildinizi Gerçek Bir Koruma Altına Alın

Writer: NYX Magazine

Date: 10/09/2020

PAYLAŞ

Bu sonbahar probiyotikten gelen güzelliği bakımınızın parçası yapmaya hazır mısınız? Atelier Rebul Pharmacy Koleksiyonu’nda yer alan Pre+Probiyotikli cilt bakım ürünleri, canlı yararlı bakteri probiyotikler ve onları besleyen prebiyotiklerle cilt floranızı güçlendirmeye, ihtiyacınız olan bakımı üstlenmeye hazır.

Atelier Rebul Pre+Probiyotik’li Göz Kremi

Sağlıklı, sıkı, nemli ve canlı bir göz çevresine kavuşmaya hazır mısınız? Günümüzün gelişmiş teknolojileri ile yararlı bakterilerin gücünün birleştiği %91 doğal içerikli Atelier Rebul Pre+Probiyotik’li Göz Kremi; hyalüronik asit, argan yağı, shea butter ve makademya yağları karışımı sayesinde derinlemesine nemlendirme sağlıyor, göz çevresinin sıkılaşmasına yardımcı oluyor. Ayrıca; şişkinlik, göz altı morluklarının oluşumunun engellenmesinde etkili oluyor. Gerçek pre + probiyotik içeriği, dengeli bir cilt florası için göz çevresini dış etkenlere karşı koruyor ve derinlemesine nemli, canlı, pürüzsüz bir cilde sahip olmanızı sağlıyor.

Atelier Rebul Pre+Probiyotik’li Göz Kremi Fiyat: 209,90 TL

Atelier Rebul Pre+Probiyotik’li Göz Serumu

%96 doğal içeriğe sahip Atelier Rebul Pre+Probiyotik’li Göz Serumu, göz çevresini anında canlandırarak daha pürüzsüz, sıkı ve genç bir görünüme kavuşmanıza yardımcı oluyor. Kaz ayağı, koyu göz altı morlukları ve ince çizgilerin görünümünün azalmasına yardımcı olurken, düzenli kullanımda cildin elastikiyetini artırıyor. Yoğun nemlendirici hyalüronik asit içeriği sayesinde pürüzsüz ve yumuşak bir göz çevresine kavuşmanızı sağlıyor.

Atelier Rebul Pre+Probiyotik’li Göz Serumu Fiyat: 279,90 TL

Atelier Rebul Pre+Probiyotik’li Nemlendirici

Yararlı bakterilerin gücünden yararlanan Atelier Rebul Pre+Probiyotik’li Nemlendirici, bu sonbaharda yüz bakımınızın vazgeçilmez bir parçası olmaya hazır. Yüzde 95,67 doğal içeriğe sahip nemlendirici 72 saat süren nemlendirme sağlarken, ciltteki iyi bakteri miktarını artırıyor. Pre+Probiyotik’li Nemlendirici’nin içeriğinde sağlıklı bir cilt florası için çalışan pre+probiyotiklerin yanı sıra, besleyici shea butter, Vitamin F bulunuyor. Cildi hava kirliliği, stres gibi dış etkenlere karşı yenilikçi probiyotik teknolojisi ile koruyor. En hassas, kızarık ve nemsiz ciltte dahi yüksek performans sağlayan nemlendirici, sentetik parfüm, paraben, mineral yağ, ftalat, suni renklendirici ve silikon içermiyor. Tüm cilt tipleri için uygun nemlendirici, cildi pürüzsüzleştiriyor ve yumuşatıyor.

Atelier Rebul Pre+Probiyotik’li Nemlendirici Fiyat: 249,90 TL (40 ML)

Atelier Rebul Pre+Probiyotik’li Süt Serum

Atelier Rebul Pre+Probiyotik’li Süt Serum, probiyotikleri formülasyonundaki prebiyotiklerle besliyor ve ciltteki iyi bakteri miktarını artırıyor. Bu sonbaharda cildinizi gerçek bir koruma altına alacak Süt Serum, %97,06 doğal içeriğe sahip. 72 saat süren nemlendirme sağlayan Süt Serum, cildi hava kirliliği, stres gibi dış etkenlere karşı koruyor, pürüzsüzleştiriyor ve yumuşatıyor.

Hafif ama konsantre yapısıyla hassas dahil tüm ciltlere uygun olan Süt Serum; gerçek pre+probiyotiklerin yanısıra shea butter, antioksidan ve harika bir cilt besleyici olan avokado yağı ve vitamin E içeriyor. Bu iki yüksek doğal içerikli, eşsiz formül, hassas dahil tüm ciltler için uygun ve paraben, parfüm, mineral yağ, silikon, peg, suni renklendirici, ftalat içermiyor.

Atelier Rebul Pre+Probiyotik’li Süt Serum Fiyat: 279,90 TL (30 ML)

PAYLAŞ