İlham Verici, Neşeli, Eğlenceli 9 Influencer Takip Önerisi

Writer: Burçin Yaşar Üner

Date: 15/07/2020

PAYLAŞ

Instagram’da yemek tariflerinden, makyaj önerilerine, gezi paylaşımlarından, bebek bakımına kadar çok fazla içerik üretici instagram fenomeni var.

Sizler için ilam verici, eğlenceli, neşeli paylaşımlardan oluşan bir liste hazırladım. Keyifli takipler ve paylaşımlar diliyorum.

@danlabilic

Başarılı makyaj videolarıyla hayatımıza giren Danla instagramın en popüler isimlerinden. Sadece makyaj değil gezi vloglarıyla da keyifli paylaşımlarına devam ediyor.

@larissaburak

Brezilyalı model Larissa Gacemer’in hesabı en pozitif enerji dolu hesaplardan biri olabilir. Eşi Burak Gacemer ile dans ettikleri ya da komik anlarını paylaştıkları videolar gerçekten çok keyifli.

@ece.zaim

Mutfak Sanatları Akademisi mezunu şef Ece Zaim’in hesabında sağlıklı tatlılardan, geleneksek yemeklere kadar her türlü tarifi bulabilirsiniz. Sunumları ve tarzıyla da dikkat çekici bir hesaba sahip.

@kaansekban.sacmalar

Bankacılık kariyerini bir anda bırakarak sahne performansı alanına yönelen Kaan Sekban, hem iğneleyici hem komik videoarıyla güldürürken, bir yandan da farklı sektörlerde çalışan insanların uğradığı haksızlıklara da dikkat çekiyor

@nurbilenyavuzer

Uzman estetisyen Nur Bilen Yavuzer hesabında güzellik tecrübeleri ve bilgisini paylaşmak dışında, kurucu ortağı olduğu Beauty Omelette markasıyla ilgili de paylaşımlarda bulunuyor. Kendisine ilham veren anlık fotoğrafları takipçileriyle paylaşmaktan keyif alıyor.

@seydaerdogan

1 milyondan fazla takipçiye sahip olan Şeyda Erdoğan ağırlıklı olarak makyaj videoları paylaşıyor. Tarzı ve paylaşımlarıyla gençlerin beğenisini kazanmış gibi görünüyor.

@berilbayindir

Başta blogger mom olarak tanınan Beril Bayındır, oğlunun büyümesiyle stil ve moda paylaşımlarına ağırlık vermeye başladı. Şık ve ilham verici bir hesabı var.

@rachelaraz

Marka danışmanı ve içerik editörü Rachel Araz instagramın sevilen isimlerinden. Renkli kişiliğini paylaşımlarına da yansıtan Reççıl Kız özellikle meyve desenli kıyafetleri ve takılarıyla takipçilerine fresh postlar sunuyor.

@hakankutahya

TLC kanalında ev yenileme programı da yapan İç Mimar Hakan Kütahya’nın dekorasyon önerileriyle dolu hesabı evini yenilemek isteyenler için tam bir cevher. Özellikle hikayeler kısmını kaçırmayın derim .

PAYLAŞ