Evimizdeki Oksijen Noktaları

Writer: Özden Tekirdağ

Date: 05/10/2020

PAYLAŞ

Yeni normal hayatımızda eskisi kadar çok dışarıda olamıyoruz. Özellikle risk grubunda olanlar ve salgını kontrol altına almak için homeofis sistemine geçip evde daha fazla zaman geçirenler için evlerde yeşil alanlar oluşturma fikri yaygınlaşmaya başladı.
Biz de bu konuda başarılı işlere imza atan Yabu Ev Bitki markasının kurucuları Özden Tekirdağ ve Berkay Ünver‘le bitkiler üzerine konuştuk.

Yabu Ev Bitki markasını bitkilere aşık biri mimar, biri mühendis olan iki ortak olarak heyecanla yarattık. Kendi bitkilerimizin bebeklerini dağıtmakla başlayan bu paylaşım şimdi Yabu markası ile devam ediyor.

Bizim için her bitkinin bir karakteri, farklı ihtiyaçları var. Bitkiler bizim için dekoratif objeler olmaktan çok daha öteler. Bulunduğumuz mekana enerji katan, her yeni yaprakla bizi kendine hayran bırakan, hikayelerini dinlemeye, görüntülerini ve mucizelerini izlemeye doyamadıklarımız…

Şimdi bize ulaşan bitkiseverlerle bu heyecanımızı paylaşıp, hissettiklerimizi hissettirebilmek ilk önceliğimiz. Her yeni bitkiyi evine yolladığımızda sahibiyle kurduğu ilişkiyi görmek bizi çok mutlu ediyor.

Genellikle bize ulaşan bitki sahibi olmaya niyetlenmiş kişiler, mekanlarında bitkiler için uygun alanları belirlemiş, o alanlara ve kendilerine hangi bitkilerin uygun olacağı konusunda destek isteyenler oluyor. Hem mimar gözümüz ile hem annelerimizden miras bilgi birikimimiz ile doğru bitkiyi, doğru yer ve kişilerle buluşturuyoruz. Böylece bitki eve ya da ofise geldiğinde yaşanan memnuniyet, bitki yaşadıkça devam ediyor. O kadar çok kişinin çok severek sahip olduğu bitkilerinin yanlış seçimler yüzünden yaşayamadığını biliyoruz ki, sahip olmaktan çok sahip olmaya devam edebilmenin önemli olduğunun farkındayız.

Bitkilerimizi seramızdan özenle kendimiz bizzat seçiyoruz ve yeni sahiplerine ulaştırıyoruz. Bazı hassas türler dışında tüm Türkiye’ ye özel paketleme ile bitkilerimizi ulaştırıyoruz. İstanbul içinde ise araçlı kuryelerimiz ile teslimatlarımızı gerçekleştiriyoruz.

Bizden önce yapılan hatalar için ise bakım ziyaretleri yaparak bitkilerinizi yerinde görerek destek olup, iyileştirmeye çalışıyoruz. Aynı şekilde rutin bakımlar için de gerekli danışmanlıkları veriyoruz.

Biz yeşilin enerjisini ve mimariye kattıklarını çok seviyoruz.

YABU’dan NYXmag okuyucuları için özel indirimler!

Siparişlerinizde NYX kodunuzu kullanmayı unutmayın!

NYX50 , 250 TL ve üzeri alışverişlerde 50 TL

NYX30 , 150 TL ve üzeri alışverişlerde 30 TL

NYX20 , 100 TL ve üzeri alışverişlerde 20 TL

Siparişleriniz için:

shopier.com/Yabuevbitki

İnstagram hesabı;

https://www.instagram.com/yabu.ev

PAYLAŞ