Oleg Cassini 2021 Gelinlik Koleksiyonu ‘‘Garden of Rhea’’

Writer: NYX Magazine

Date: 19/12/2020

PAYLAŞ

Koleksiyon adını mitolojinin en güçlü figürlerinden yeryüzü ve doğanın temsilcisi Tanrıça Rhea’dan alıyor. Rhea aynı zamanda neşe ve sakinliği simgeliyor. İyi günde, kötü günde aşk’a ‘Evet’ diyecek gelin adayları için incelikle tasarlanmış koleksiyon Tanrıça Rhea’nın özelliklerinden ilham alarak oluşturulmuş.

Kadınlığın verdiği dişi enerjinin büyük fiyonklara, derin dekoltelere ve incecik tüllere büründüğü koleksiyonda rahat olduğu kadar cazibesi yüksek görünümleri de bulmak mümkün. Koleksiyon gelinliğe bahar tazeliği getiren yeni nesil dantellerden, nostaljik balon kollara, özgürlüğü ve cesurluğu simgeleyen fırfır ve volan detaylarından, kusursuz duruşun simgesi korsaja kadar birçok farklı trendi barındırıyor.

Klasiğin dışına çıkmak ister misiniz?

Klasiğin dışına çıkmak isteyen gelin adaylarına hitaben en modern şekilde yeniden yorumlanan inciler, göşterişli pelerinler veya beyaz smokinler düşünülmüş. Garden of Rhea aynı zamanda sadeleşmeye giden düğün trendlerini de es geçmeden, küçük seremoniler ve samimi davetler için de gelin adaylarına farklı modeller sunuyor.


Oleg Cassini ”Garden of Rea” Koleksiyonu’nda saten kumaş minimal siluetlerde karşımıza çıkarken adeta bir güneş gibi parlamak isteyen gelin adayları için de parlak kumaşlar düşünülmüş. Bir gelinliğin masumiyetine yakışacak şekilde tasarlanmış derin dekolte ve yırtmaçlı modeller ise cesur gelin adaylarına hitap ediyor.

PAYLAŞ