Divarese’den Sevgilinizin Her Anına Eşlik Edecek Modern ve Stil Sahibi Tasarımlar…

Writer: NYX Magazine

Date: 11/01/2021

PAYLAŞ

Sezon trendlerini yüksek kalite anlayışı ile buluşturan, lüksü ve konforu bir arada sunan Divarese; o’nu mutlu edecek birbirinden farklı tasarımları ile Sevgililer Günü için özel bir hediye destinasyon.

Sonbahar/Kış koleksiyonunun en çok tercih edilen parçası çizmeler, doğanın çarpıcı desenlerini yansıtan krokodil ve yılan derisi efekti ile feminen stilin tutkunları için Sevgililer Günü hediye seçeneği olurken; sezonun hit parçası beyaz kovboy çizme, kış stilinde western esintisine yer veren kadınların arzu nesnesi oluyor.

Bordodan beyaza, hakiden siyaha, geniş renk paletini farklı topuk formları ile buluşturan bot tasarımları, dinamik kış stiline sahip olan sevgiliniz için hediye alternatifleri arasında yer alırken; yalın ve rafine stili yansıtanlar için ve süet deri chelsea botlar öne çıkıyor. 

Divarese’in hafif, fonksiyonel deri portföy ve sırt çantaları, o’nun her anına eşlik edecek hediye seçenekleri arasında öne çıkarken; süet hobo çantalar ve kapitone tasarımlar, farklı, dinamik ve stil sahibi Sevgililer Günü hediye alternatifleri arasında…

PAYLAŞ