Project.Bridal’dan Mini Çanta Kapsül Koleksiyonu

Writer: NYX Magazine

Date: 19/01/2021

PAYLAŞ

Modern tasarım anlayışıyla gelinlik sektörüne taze bir soluk getiren Project.Bridal, gelinlik kumaşlarından arta kalan, kullanılmayan parçaları ileri dönüştürerek hazırladığı mini çanta kapsül koleksiyonu ile sürdürülebilirlik yaklaşımını gelinlik sektörüne taşıyor.

Tüm endüstrilere oranla en çok atık çıkaran endüstri olan moda ve tekstil endüstrisi, son yıllarda geri dönüşüm ve sürdürülebilirliği ana merkezine koymaya başladı. Özellikle COVID-19 pandemisiyle çevreye verilen zararların daha yüksek sesle konuşulmaya başlandığı bu dönemde, sürdürülebilirlik, her tasarımcı ve moda markasının odağına alması gereken konular haline geldi.

Project.Bridal’da bu akıma ayak uydurarak gelinlik kumaşlarından arta kalan, kullanılmayan parçaları “ileri dönüştürerek” Türkiye’de gelinlik sektöründe, ileri dönüşüm prensipleri ile hazırlanan ilk mini çanta kapsül koleksiyonunu hazırladı.

Project Bridal mini çanta kapsül koleksiyonundaki parçaları, gelin adayları nikâhlarında, pandemi döneminde popüler hale gelen düğün yemeklerinde görünümlerini daha şık hale getirmek için rahatça kullanabilecekler.n

PAYLAŞ