Dizi Karakterlerinin İlham Verici Kostümleri

Writer: NYX Magazine

Date: 20/01/2021

PAYLAŞ

Yerli ve yabancı dizilerdeki kadın karakterlerin kıyafetleri her zaman ilgi odağı. Özellikle son bir kaç yıldır bakımlı, kendine özen gösteren kadınların başrolde olduğu diziler izleyicileri ekrana bağlıyor.

Sizin için dizideki yıldızların giydiği kıyafetlerden oluşan bir seçki hazırladık.

Yasak Elma dizisinde Yıldız’ın giydiği çiçekli mini elbise Aisa marka. Eğer ben de giymek istiyorum diyorsanız buraya bir göz atın.

Yasak Elma dizisinde Zehra’nın giydiği bu iddalı siyah elbise Keikei marka. Ben de onun kadar iyi taşırım diyorsanız buradan alabilirsiniz.

Sen Çal Kapımı dizisinde Eda’ın üzerinde görüp beğendiyeseniz eğer, Naia marka bu elbiseyi nereden alabileceğinizi biliyoruz.

Sen Çal Kapımı dizisinde Eda’nın bu muhteşem tulumu Muse marka. Sade ama güzel bu tulumu edinmek için Muse For All satış sitesini ziyaret edebilirsiniz.

How To Get Away From With Murder dizisinin hukuk öğrencisi Michaela Pratt’in üzerindeki pembe elbise Ted Baker tasarımı. Bu güzel elbise artık satışta değil fakat farklı modeller için Ted Baker‘ın satış sitesini ziyaret etmenizi öneririz.

Michaela’nın giydiği bu muhteşem elbise bir Dolce&Gabbana.

How To Get Away From With Murder dizisinin tatlı Bonnie karakterine çok yakıştığını düşündüğümüz bu kaban Soia&Kyo’nun modellerinden. Satın almayı düşünürseniz Türkiye’ye de kargoları var. Bunun için Soia&Kyo‘yu ziyaret etmeniz yeterli.

How To Get Away From With Murder dizisinin başrol karakteri Annalise Keating’in giydiği kıyafetlerin herbiri çok göz alıcı. Kırmızı detaylı siyah elbise Victoria Beckham imzalı.

Yine Annalise Keating yine Victoria Beckham tasarımı.

PAYLAŞ