Sonbahar Keyfini Madame Coco ile Yaşayın

Writer: NYX Magazine

Date: 04/10/2021

PAYLAŞ

Farklı renk ve desenlerde battaniyeler, birbirinden şık kahve ve çay takımları ile cezbedici kokulara sahip mumlar ve çok daha fazlası Madame Coco mağazalarında ve Madamecoco.com’da sizlerle buluşmayı bekliyor.

Türkiye’nin lider ev tekstili ve dekorasyon markası Madame Coco, sonbaharın yumuşak enerjisini ve keyfini evlerinize taşıyor. Mevsim geçişleri, evlerinizin dekorasyon havasını değiştirebileceğiniz en uygun zamanlardan biri. Hele ki bu dekorasyon, sonbaharın mistik ve romantik hisleriyle birleşince ortaya muazzam bir yenilenme çıkıyor. En romantik anlarınız Répertoire’nin koleksiyonunda yer alan birbirinden güzel kokan mum çeşitleriyle taçlanıyor. Uzun sohbetlerinize Madame Coco kahve ve çay fincan takımları eşlik ediyor. Madame Coco TV battaniyesi ile sonbaharda film keyfi de bir başka oluyor. 

Evinizin keyfini Madame Coco ile çıkarın

Havaların soğumasıyla birlikte evlerde geçirilen vakitler de artıyor. Sonbaharın gelişi, uzayan gecelerin başlangıcı, derin çay-kahve sohbetlerini de beraberinde getiriyor. Madame Coco’nun Burnice 2’li Çay Fincan Takımı çay keyfinizi eşsiz bir deneyime dönüştürürken; Madame Coco Briellen 2’li Kahve Fincan Takımı ise türk kahvesi sohbetlerinize eşlik etmek için sizleri bekliyor.  Sade formu, uyumlu doğal renk geçişleriyle hem içinizi ısıtacak hem de en güzel anlarınıza eşlik edecek Bel Sidonia Silindirik Kupa ile kahve keyfiniz hiç bitmesin isteyeceksiniz.  

Madame Coco TV battaniyeleri ise televizyon karşısında dinlenme keyfinize eşlik ediyor. Beş farklı renk seçeneği ile Katriane TV Battaniyesi evinize enerji katmak için sizlerle buluşmayı bekliyor. Madame Coco Oriel Triko Battaniye ise üç farklı renk alternatifi ile sonbahar ruhunu  tasarımlarına taşıyor. 

En romantik anlarınıza Répertoire eşlik ediyor

Répertoire, yeni mum çeşitleriyle sonbaharın romantik havasını evlerinize taşıyor. Répertoire’nin mum koleksiyonundan Çıra Fitilli Bardak Mumlar, altı farklı koku seçeneği ile auranızı değiştiriyor. Oriental, Jasmine ve Ambre gibi koku seçenekleriyle Çıra Fitilli Bardak Mumları evinizden ayıramayacaksınız.  

Sonbaharın gelişiyle birlikte ihtiyacınız olan birbirinden kullanışlı ürünler ve çok daha fazlası Madame Coco mağazaları ve www.madamecoco.com adresinde sizleri bekliyor.

PAYLAŞ