Bad Bear Ürünleri Zorlu Şartlarda Asi Ruhların İçini Isıtıyor

Writer: NYX Magazine

Date: 06/01/2022

PAYLAŞ

Özgür Ruhlu Marka Bad Bear, Kış Aylarında Hem Tarz Olmak İsteyen Hem de Sıcak Bir Kış Geçirmek İsteyen Moda Tutkunlarının Göz Bebeği Oluyor

Farklı ruh hali ile dikkatleri üzerine toplayan Bad Bear, kış aylarında tarzını korumak ve sıcak kalmak isteyenler için birbirinden farklı kategorilerde, birbirinden farklı varyasyonlar üreterek geniş bir ürün skalası ile karşımıza çıkıyor.Tarz tutkunları için ürünler satışa sunan Bad Bear, mont, polar, yelek ve sweatshirt gibi ürün gruplarında renk ve model seçenekleri ile kullanıcıların beğenisine sunuluyor.

Göz Alıcı Kış Ürünleri ile Soğuk Havalara Meydan Okutan Marka: Bad Bear

Şişme ve polarlı montları, fermuarlı ya da kapüşonlu polarları, tarz yelek modelleri ve asi havayı taşıyan sweatshirtleri ile kış modasını adeta yeniden yazan Bad Bear, kaliteli malzemelerden ürettiği bu ürünlerle hava şartları ne olursa olsun Bad Bear severleri mutlu ediyor. Kırmızıdan sarıya, beyazdan siyaha rengarenk renkleri ile giyen kişinin dikkatleri üzerine toplamasını sağlayan Bad Bear kış ürünleri; Uludağ’da ya da Erciyes’te ya da şehrin tam göbeğinde kullanıcıların dışındaki asiyi ortaya koyup kışa meydan okumalarını sağlıyor. 

Kulübe Hoş Geldin!

Herkes seni nasıl görmek istiyorsa öyle giyindin, nasıl davranmanı istiyorsa öyle davrandın, iyi çocuk imajının arkasına saklanıp kendi doğana sırt çevirdin… Şimdi özüne, doğana ve içgüdülerine dönüş zamanı! İçindeki “kötü” çocuğa ‘Merhaba’ de… Doğana sırt çevirme, içindeki asi ruha ihanet etme! Sen; doğaya meydan okuyan, ruhu özgür ve asi, özel bir parçasın… Sen “kötü”sün! Sen tam bir Bad Bear’sın! Sokaklara meydan okumaya, doğana dönmeye Bad Bear’ınla başla! Şehrin tüm “kötü” çocukları… Kulübe hoş geldiniz! 

PAYLAŞ