Kayak Pistleri Aşkın Rengi Kırmızı ile Parlayacak

Writer: NYX Magazine

Date: 20/01/2022

PAYLAŞ

Doğaya ve spora tutkuyla bağlı olanların markası SPX, Sevgililer Günü’nü unutulmaz kılacak hediye alternatifleri sunuyor. SPX mağazalarındaki özel seçkiler ve trend tasarımlarla aşkın, tutkunun günü olarak bilinen 14 Şubat ayrı bir anlam kazanıyor. Rossignol, Burton, Salomon gibi dünyaca ünlü kayak modası markalarının ürünleri, sevgilisini mutlu etmek isteyenleri bekliyor.

Hem erkekler hem de kadınlar için şık ve fonksiyonel hediye önerilerinin bulunduğu SPX’te, performanslı kayak stilinden ilham alan özel tasarımlı parçalar dikkat çekiyor. Kış modasının en son trendlerini yansıtan pek çok seçeneği tek bir çatı altında buluşturan SPX, aşkın rengi kırmızı başta olmak üzere sezonun öne çıkan renklerinde tasarlanan koleksiyonlarla farklı hediye alternatifleri arayanların ihtiyacını karşılıyor. 

Kar üzerinde şık bir görünüm sunmakla birlikte kullanıcıların kuru, sıcak ve konforlu kalmasını sağlayan teknik özelliklere sahip kayak ceketleri, kayak pantolonları ve kar botlarının yanı sıra kış tatilinin vazgeçilmez parçası kayak eldivenleri, stilden ödün vermeden dayanıklılık sunan kasklar, kayak kombininin olmazsa olmazı içlikler ve bereler sevgilinin yüzünde tatlı bir gülümseme oluşturacak seçenekler arasında yer alıyor. 

SPX, özel bir hediye ile Sevgililer Günü’nü daha keyifli hale getirmek isteyen herkesi mağazalarına ve spx.com.tr’ye davet ediyor.

PAYLAŞ