Sevgilinizin Kalbini Fethedecek Şık ve Fonksiyonel Hediyeler

Writer: NYX Magazine

Date: 21/01/2022

PAYLAŞ

Salomon, özel hediye seçenekleriyle çiftlerin Sevgililer Günü mutluluğuna eşlik ediyor. Salomon’un hediye önerileri arasında; şıklığı rahatlıkla buluşturan spor ve outdoor giyim ürünlerinin yanı sıra kayak koleksiyonundan parçalar dikkat çekiyor. 

Sıcacık tutan polar sweatshirt 

Salomon “Snowshelter Teddy Midlayer Polar Sweatshirt”, koşmayı ve yürüyüş yapmayı sevenlerle paylaşılabilecek en ideal hediye seçenekleri arasında yer alıyor.  Aktif spor görünüme sahip normal kesim sweatshirt, yürüyüş gibi hafif kış aktivitelerinin yanı sıra gezilerde veya spor kombinlerinde de kullanılabiliyor. Advancedskin Warm teknik kumaşıyla, ihtiyaç duyulan anlarda kullanıcıları kuru ve sıcak tutarak vücut konforunu artırıyor. Kanguru cebi sayesinde soğuğu ellerden uzak tutan sweatshirt’te ayrıca, kolay açılıp kapanan geleneksel yarım fermuar bulunuyor.

Satış fiyatı: 2269.99 TL

Tam koruma sağlayan kayak kaskı 

Salomon Icon LT kask, kayak sever çiftlere hitap ediyor. Kadınların beklentilerini karşılayacak şekilde tasarlanan şık kask, pembe rengiyle daha ilk bakışta gönülleri fethediyor. İşitme duyusundan ödün vermeyen Icon LT, mükemmel gözlük entegrasyonu sunuyor. Salomon’un darbelere karşı geliştirilen EPS4D teknolojisiyle güçlendirilen ve yalnızca 370 g ağırlığı olan kask, tüm kar maceraları için hafif ve güvenli bir seçim olarak dikkat çekiyor. Kulak yastıklarının etrafına yerleştirilmiş MaxFit yapısı, konforlu bir giyim ve kaliteli işitme ayrıcalığı sunuyor. Kablolu cihazlarla uyumlu olan Salomon Icon LT, aktivite sonrası hızla yenilenerek cildin koru kalmasını sağlıyor. Salomon Icon LT’de ayrıca, çıkarılması kolay %100 yıkanabilir astar bulunuyor.  

Satış fiyatı: 1895.99 TL

Bir cekette aranan her şey bir arada 

Salomon’un, erkekler için tasarlanan Slalom ceketi sevgilisine özel bir hediye almayı planlayan kadınların seçim yapmasını kolaylaştırıyor. Slalom ceket, ilerici bir tasarımın temel özellikleri olan; esneme, hava koşullarına karşı koruma ve konforlu sıcaklık sağlama unsurlarını bir araya getiriyor. AdvancedSkin Dry esnek 20K/20K kumaşla yağmur, kar ve rüzgâra karşı ideal koruma ve nefes alabilirlik dengesi sunan ceket, hafifliği ile de yenilikçi bir duruş sergiliyor. 

Satış Fiyatı: 5907.99 TL

Koşu tutkunlarını mutlu etmek için tasarlandı 

Salomon’un su geçirmez erkek koşu ayakkabısı Supercross 3 Gore-Tex, unutulmaz bir Sevgililer Günü hediyesi almak isteyenlerin beğenisine sunuluyor. Zemine güçlü bir şekilde tutunurken, Contagrip® teknolojisinin sağladığı patlayıcı enerjiyle kullanıcıları ileri ve yukarı iten arazi koşu ayakkabısı, ayakları sararak sağlam ve formda bir deneyim yaşatıyor. Ayakları kuru tutmak için su geçirmez Gore-Tex zarla sarılmış yumuşak astar ise en üst düzeyde uyumla süngerimsi orta taban köpüğünü birleştiriyor. Supercross 3 Gore-Tex, kış şartlarının zorluğunda bile koşmayı ve performans göstermeyi kolaylaştırıyor.

Satış Fiyatı: 1759.99 TL

Salomon’un 14 Şubat Sevgililer Günü’ne renk katan birbirinden kaliteli ve şık ürünleri, Salomon Metropol AVM mağazasında ve Salomon.com.tr’de bulunabiliyor.

PAYLAŞ