12 Çarpıcı Ton ile Cesur Dudaklar

Writer: NYX Magazine

Date: 03/08/2022

PAYLAŞ

Birbirinden cesur, yepyeni tonlarla tanışmanın tam zamanı!

Dudaklarını yeni cesur Powder Kiss ile şımart: Yumuşak, sütlü renk tonlarından, yoğun sıcak kırmızı tonlarına kadar çeşitlenen 12 yeni sonbahar tonu hiç bu kadar cesur görünmemişti.

Asya-Pasifik Ülkeleri M·A·C Eğitim Direktörü Regan Rabnal, “Bu tonların tümü tek sürüşte nem ve bakım etkisi ile görünümünüze hava katacak” diye belirtiyor. İkonik Powder Kiss Ruj’lardan daha iddialı, daha saf, daha güçlü olan pigment yapısı ve cesur renkleriyle bu muhteşem modern formülasyon, tek sürüşte kadifemsi yumuşaklığı, 12 saat kalıcılığı ve ultra hafif kullanımı bir araya getiriyor. Powder Kiss hayranları, çok istedikleri ekstra örtücülük ile artık kavuşuyor.

Yumuşak ve Benzersiz

Powder Kiss Velvet Blur Slim Stick, M·A·C hayranlarının bildiği ve çok sevdiği ipeksi dokuyu formülündeki yumuşak pigmentler ile destekliyor. Powder Kiss, tam örtücü tonlarıyla dudakları anında nemlendirerek yumuşak ve pürüzsüz bir bitiş sağlıyor.

İngiltere ve İrlanda M·A·C Ulusal Artisti Carly Utting, “Dudak şekillendirme trendi, yüksek bakım gerektiren uygulamalardan zahmetsizce renklendirilmiş dudaklara doğru değişiyor ve bu trend görünümünü sağlayan ürün Powder Kiss Velvet Blur Slim Stick’tir” diyor ve ekliyor: “Powder Kiss Velvet Blur Slim Stick, ister yoğun pigmentli dudaklar isterse hafif tonlar olsun, nemli mat bir bitiş sağlar.”

Güçlü teknolojisiyle Powder Kiss Velvet Blur Slim Stick, bağımlılık yaratan ağırlıksız formülü, örtücülüğü ve konforu tek bir üründe buluşturuyor.

Powder Kiss Velvet Blur Slim Stick, kurutmayan, pullanmayan ve solmayan formülü ile tüm gün kullanım ve bakım için tasarlanmıştır – böylece hiçbir şeyden ödün vermeden makyajınızı yaparken yaratıcılığınızı en üst düzeye çıkarmanızı sağlar. M·A·C Global Kıdemli Makyaj Artisti Dominic Skinner, “Bu formülün uygulanışının zarafetini seviyorum” diyor ve ekliyor: “Hollywood’un altın çağına benzer rafine bir görünüm verirken, kaygan yapıdaki güçlü pigmentiyle konforlu bir kullanıma sahiptir. Kırmızı halının olmazsa olmazı bir ürün.”

Dudak hatlarını hassasiyetle örten Powder Kiss Velvet Blur’un ince çubuk şeklindeki tasarımı her zaman, her yerde şık bir uygulama için hazır olmanızı sağlar.

POWDER KISS VELVET BLUR SLIM STICK

Devoted To Danger-  Işıltılı turuncu-kırmızı

Ruby New- Işıltılı mavi-kırmızı

Mull It Over Yoğun şeftali

Over The Taupe Orta tonlu yoğun bej

Sweet Cinnamon Orta tonlu sıcak şeftali bej

Stay Curious Pembemsi kırmızı

Sheer Outrage Greyfurt pembesi

Brickthrough Sıcak gül kurusu

Wild Sumac Sıcak böğürtlen rengi

Gingerella Açık turuncu-mercan

Hot Paprika Işıltılı canlı turuncu

Sorry Not Sorry Yoğun balkabağı-portakal rengi

Fiyat: 359 TL

PAYLAŞ