Klasik Tasarımlar, Modern Dokunuşlar

Writer: NYX Magazine

Date: 03/12/2022

PAYLAŞ

Oleg Cassini ile aşkın, sevginin ve yeni başlangıçların kutlandığı düğünler, 2023 yeni sezonunu karşılamaya hazır. Gelinlik trendleri günbegün değişirken bu senenin altın çağını ilan eden tüllerin romantizmi, danteller ve çiçek motifleri ön plana çıkıyor. Gelin adaylarını adeta bir tanrıçaya dönüştüren stiller ile bu sezon Oleg Cassini daha feminen, daha zarif ve daha iddialı hale geliyor. Sezon trendlerinde düşük omuz yakalar sofistike bir duruş ile omuzların güzelliğini ön plana çıkarıyor. Cesur ama masum dekolteler modellere feminen bir hava katıyor. Transparan kollar tende adeta dans ederek gelinliği modernize ediyor. 2023 trendlerini kendi DNA‘sı ile harmanlayan marka, yeni sezon gelinlik modelleriyle trendleri belirliyor.

Trend Alarmı! Bir Gelinlik Üç Farklı Stil…

Yeni sezonun en dikkat çekici modellerinden, takılıp çıkartılan yaka ve etek ile gelinlikte adeta çağ atlatan detayları yeni sezonda trend olmaya aday. Farklı gelinlikler giyme devri sona eriyor! Bir gelinlik ile birçok farklı stil yakalamak artık mümkün. İster yakanı tak, ister eteğini çıkart. Oleg Cassini ile sen nasıl istersen!

Klasiğin Modern ile Buluşması…

A kesim stiller derin dekolteleri ve uçuşan tül etekleri ile günümüz stil sahibi gelinlerini adeta baştan yaratıyor. Klasik dokunuşlar modernizm etkisiyle bir araya gelirken yeni sezonun baş tacı tüller ile harmanlanan çiçek motifleri ve ışıltılar 2023 trendlerine göz kırpıyor.

Omuzları Açığa Çıkaran Romantik Uzun Kollar

Zarif ve minimal detaylarla bezeli uzun tül kollar yeni sezon Oleg Cassini gelinlerini bir masal prensesine dönüştürmeye hazırlanıyor. Sade, uzun eteklerden adeta su gibi akan çiçek deseni etkisi ile markanın romantik DNA’sına saygı duruşunda bulunuyor.  

Cesur ve Feminen…

Vücudu kusursuzca saran tasarımlara cesur bir duruş katan derin dekolteler yeni sezonda ayrı bir gizem yaratmaya geliyor. Daha cesur trendlerle karşılaştığımız ’23 Oleg Cassini koleksiyonu görsel bütünlüğü adeta tüm modellerine işliyor.

Kusursuzluğun Mimarı Korseler Yine Başrolde…

Kusursuz duruşu sevenler için mükemmel bir seçenek olan korse kesimler sezon trendlerinde kendini gösteriyor. Adeta heykel etkisi yaratan kesim, romantik kollarla ve dantel etkisiyle birleşerek sizleri kendi masal dünyasına davet etmeye hazırlanıyor.

Yalın ve Zarif Stil İlhamı…

İncecik tüllerin su gibi aktığı tasarımlar eteklere sakin ve zarif bir hava katarken, kolların güzelliği ön plana çıkıyor. Abartıdan uzak ve sakin tül etekler ile korse kalıpların birleşimi modeller en çok tercih edilecekler arasına giriyor. Aksesuarlar ile tamamlanan sade gelinlikler bu sezonun favorisi olmaya aday.

Göz Alıcı ve İhtişamlı..

Gösterişli ve kabarık etekler zamansız stilleri ile adeta günümüz prenseslerini yaratıyor. İkonikleşen büyük kesim etekler her sezonun vazgeçilmezi olduğu gibi bu sezonda da tüm ihtişamıyla kendini gösteriyor. İddiayı seven kadınların ilk tercihi olacak hem dekolteli hem kabarık modeller yeni sezona ‘merhaba’ diyor.

PAYLAŞ