Kardan İlham Alan Yeni Yıl Kokuları

Writer: NYX Magazine

Date: 03/12/2022

PAYLAŞ

Hediyeleşme sanatıyla öne çıkan Jo Malone London bu yılbaşı döneminde de yeni yıla özel birbirinden özel kokusuyla mutluluk dağıtmaya hazırlanıyor. Kardan ilham alan sınırlı sayıdaki Yılbaşı koleksiyonu, huzurlu kış akşamlarında gerçekleşen muhteşem kutlamalarınızın tümüne eşlik edecek kokuları ve özel tasarımlı ambalajlarıyla sevdiklerinizle geçireceğiniz her anı sonsuz kılacak!

Yılın en heyecanla beklenen dönemine özel Jo Malone London’ın yılbaşı kokuları geri geldi! Kış güneşinin altında parlayan kardelen yapraklarından ilham alan White Moss & Snowdrop, lezzetli bir kış kokteylini, turunçgil ve odunsu notalarla zenginleştiren Orange Bitters, amberin sıcaklığıyla miski bir araya getiren sıcak kombinasyon Midnight Musk & Amber yenilenen tasarımlarıyla tekrar sizlerle!

White Moss & Snowdrop buzdan ilham alan yeni şişesiyle karşınızda! Kakule, Kardelen ve Beyaz Yosun notalarının büyüleyici harmanıyla karlarla kaplı bir ormanın tazeliğini taşıyor. Mum ve parfüm olarak olarak satışa çıkacak büyüleyici kokunun tadını her yerde çıkarabilirsiniz.

Satış Fiyatı:

White Moss & Snowdrop Cologne 100ml -2045 TL 

White Moss & Snowdrop Mum – 935 TL 

Üst notalarındaki sulu tatlı portakal ve taze mandalinayı kalp notasında kullanılan acı portakalla harmanlayan Orange Bitters, turunçgil kokularıyla keskin bir tezatlık yaratıyor. Tatlı erik, zengin sandal ağacı ve amberinin eşlik ettiği şehvetli koku, mum ve parfüm seçenekleriyle soğuk kış günlerine sıcak bir dokunuş katıyor. 

Satış fiyatı:

Orange Bitters Cologne 100ml -2045 TL 

Orange Bitters Cologne 30ml – 940 TL 

Orange Bitters Mum – 935 TL 

Gökyüzü gecenin renklerine bürünürken yoğun ardıç ve amber notalarına şehvetli gece yarısı miskinin sıcaklığı eşlik ediyor. Bu cezbedici kokunun büyüleyici ruhu ile yeni yıl heyecanının ve kutlamaların tadını çıkarın.

Satış Fiyatı:

Cologne Intense Koleksiyonu –  1650 TL

Heyecanla beklenen yeni yılın ilk sabahının neşeli havasına eşlik etmek için Pine & Eucalyptus sizleri bekliyor. Aromatik çam ve canlandırıcı okaliptüsün harmanıyla atmosfere dolup taşan Pine & Eucalyptus Difüzör, havayı tazelemek için Pine & Eucalyptus Oda Spreyi ve keyifli sohbetlerin eşlik ettiği yemek masasını süslemek için Pine & Eucalyptus Mum evinizin her köşesinde yeni yıl coşkusuna eşlik edecek. 

Satış Fiyatı:

Pine & Eucalyptus Mum – 935 TL 

Pine & Eucalyptus Difüzör – 1335 TL

Pine & Eucalyptus Oda Spreyi – 1335 TL

İkonik Kokular:

Jo Malone London’ın en sevilen kokuları yeni yılı özel ambalajlarıyla karşılıyor. Pomegranate Noir ve Myrrh & Tonka gibi zengin ve odunsu kokularla huzurlu bir akşamda sıcak bir ortam yaratırken; English Pear & Freesia ile her an her alana tatlı ve parlak bir dokunuş getirebilirsiniz. Bu favori üçlü Home Collection ürünleriyle evinizde, Parfüm seçenekleriyle de nereye giderseniz gidin her an her yerde yeni yıl heyecanınıza eşlik ediyor olacak! 

Jo Malone London’un Mr. Malone Özel Kokuları:

Bu yıl sevdiğiniz erkeklere imza bir koku hediye etmeye ne dersiniz? Onu bir değişikliğe sürükleyin ve Lime Basil & Mandarin’in modu yükselten turunçgil notalarıyla tanıştırın! Odunsu ve gizemli kokuları tercih edenler ise Mr. Malone serisinin Oud & Bergamot’u çok yakışacak. Hediye için yoğun, zengin ve sıcak bir alternatif arayanlar içinse Jo Malone London’ın favorisi Myrrh & Tonka’yı tercih edebilirsiniz.

Mr. Malone Seyahat Üçlüsü, bavul dostu mini boyutlarıyla akıllı bir seçim olacak. Wood Sage & Sea Salt Vücut& El Yıkama (75ml) ve Lime Basil & Mandarin Vücut&El Losyonu (75ml) ile cildinizi yenilerken ardından aromatik odunsu koku, heykelsi ağaçlardan ve asmalardan ilham alan aromatik ve odunsu koku Cypress & Grapevine Intense (100ml) Cologne ile son dokunuşu yapın.

Odunsu kokulardan oluşan yılbaşına özel tasarıma sahip, zengin ve büyüleyici notalarıyla Myrrh & Tonka Üçlüsü’yle tanışın. Çantanızdan eksik etmek istemeyeceğiniz Vücut Kremi (50ml), büyüleyici ve yoğun aromalarıyla baş döndüren Cologne Intense (50ml) ve duygusal bir ruh hali oluşturmak için yeni Seyahat Boy Mum içeren bu set yeni yılda planladığınız tatiller için bavulunuzun vazgeçilmezi olacak.

Satış Fiyatı:

Mr. Malone Seyahat Üçlüsü – 3055 TL

Cologne Intense Koleksiyonu – 1650 TL 

Cologne Intense koleksiyonunun beş favorisi, 9 ml’lik şişelerde! Kokuları, modlarla eşleştirmeyi sevenler için veya Cologne Intense’in zengin dünyasındaki mükemmel kokularla tanışmak isteyenlere muhteşem bir hediye. Yeni yıla özel ambalajı ve Cypress & Grapevine, Myrrh & Tonka, Velvet Rose & Oud, Dark Amber & Ginger Lily ve Oud & Bergamot kokularıyla hediye edilmek için hazır!

Satış Fiyatı:

Cologne Intense Koleksiyonu –  1650 TL

Jo Malone London Advent Calendar İle Şık Bir Geri Sayım:

Jo Malone London’ın hazine dolu ikonik Advent Calendar’ı, yılbaşı sezonunu başlatmak için geri dönüyor. 

Klasik bir mücevher kutusundan esinlenen Advant Calendar, krem rengi zarif tasarımıyla 25 adet sürprizle sizi yeni yıl için geri sayıma çağırıyor. Aynı zamanda bu takvim, gelecek yıllar boyunca hatıralarınızı saklamak için de çok uygun. Her çekmecenin içine gizlenmiş hediye seçenekleri arasında; en çok sevilen Cologne’lar ve Cologne Intense’ler, evlerin sezonluk favorileri, kardan ilham alan dekorasyonlar ve markanın en sevilen kokularından birinin 30 ml’lik Cologne versiyonu bulunuyor!

PAYLAŞ