Bir Yeni Yıl Klasiği

Writer: NYX Magazine

Date: 06/12/2022

PAYLAŞ

Özel gün hediyelerinin vazgeçilmezi Vakko, eşsiz seçenekleriyle yeni yılın ilk anlarına eşlik ediyor. Hediye vermenin bir sanat olduğunu düşünen Vakko, 2023’e girerken şık ve zarif paketleriyle de hediyeyi unutulmaz kılıyor.

Vakko, mutlu ve heyecanlı yeni yıl alışverişini zarif hediye seçenekleriyle özel bir an’a dönüştürüyor. Yılbaşına özel tasarlanan vitrinleri, özenle hazırlanan ve şık tasarımlı yeni yıl hediye kutularıyla Vakko ışıltılı bir dünyanın kapılarını aralıyor. 

Vakko yılbaşına özel ürünleri ile ; yaşamın içinden ilham alan tasarımlarıyla ve stil sahibi şıklığı yansıtan trikodan elbiseye, gömlekten cekete zengin koleksiyonuyla en özel hediye seçenekleri arasında yer alıyor. Vakko zarafetinin temsilcisi Vakko Eşarp, yeni yılın en vazgeçilmez eşlikçisi oluyor. Vakko Monogram’ın yeni koleksiyonu hem kadın hem de erkekler için çantadan cüzdana pek çok ilgi çekici hediye seçeneği sunuyor. 

Erkek gardırobunun vazgeçilmezi Vakko gömlek, zengin desen seçenekleri, kaliteli kumaşlarıyla yeni yıla özel alternatifler sunuyor. Kol düğmesi, kravat ve yüzde 100 yünden oluşan kaşkolları ile erkekler için de sayısız hediye seçeneği sunan Vakko, zengin, kişiselleştirilebilir hediye seçenekleriyle öne çıkıyor.

Vakko’nun bir klasik olan hediye setleri

Vakko hediye setleri; ‘Moda Vakko’dur sloganıyla sezonun modasına yön veren markanın tasarımlarıyla buluşuyor. Özel hazırlanan hediye kutularında lüks yaşam stilinin tamamlayıcısı olan zarif ve şık aksesuarlar, Vakko Home’un çerçeve, mum, kâse, fincan seti gibi evlere şıklık katan tasarımları ve Vakko Atelier’nin lezzetli çikolataları ile buluşuyor. 

Özenle hazırlanan kutu tasarımları yılbaşının heyecanına Vakko şıklığı katıyor. Vakko L’Atelier ve Vakko Chocolate’ın unutulmaz lezzetleri ise farklı boyuttaki kofreler ile yeni yılda mutluluğun kaynağı oluyor. Snowglobe ve müzik kutusu gibi yeni yılın simgesi olan tasarımlar da Vakko Chocolate’ın lezzetleri ile buluşarak yılın en heyecanlı günlerini neşelendiriyor. 

Tüm Vakko tasarımları hep hatırlanacak zarif bir hediye olarak hayata değer katıyor. 

PAYLAŞ