Cildinize Tazelik ve Işıltı Katacak Serumlar

Writer: NYX Magazine

Date: 11/12/2022

PAYLAŞ

Leke oluşumu, Saf Niacinamide 10 Koyu Leke Karşıtı Uzman Serum: 824,9 TL

Kadınlar arasında en yaygın cilt problemlerinden biri olan leke oluşumu, La Roche-Posay’in Saf Niacinamide 10 Koyu Leke Karşıtı Uzman Serum’uyla sorun olmaktan çıkıyor. Serum, içeriğindeki %10 saf niacinamid, hyalüronik asit, hepes ve phe resorcinol sayesinde anında daha eşit cilt tonu, daha aydınlık ve ışıltılı bir cilt sunuyor. 1 hafta sonunda koyu leke görünümünde azalma sağlayan ve lekelerin tekrarlamasını önleyen Niacinamide 10 Koyu Leke Karşıtı Uzman Serum’un klinik olarak kanıtlanmış tekrarlama karşıtı etkisi, 8 haftalık kullanımdan sonra 3 hafta boyunca devam ediyor.

Güneş, hamilelik ve cilt kusurları gibi faktörlerin yaş ilerlemesiyle birlikte neden olduğu cilt lekeleri, La Roche-Posay’nin devrim yaratan yeni Saf Niacinamide 10 Koyu Leke Karşıtı Uzman Serum’uyla son buluyor.

Cildinizin gerçek ışıltısını ortaya çıkaran Saf Vitamin C10 Serum: 824,9 TL

Canlılığını yitirmiş hassas ciltlerin gerçek ışıltısını açığa çıkaran, yoğun C vitaminli antioksidan serum Saf Vitamin C10; yüksek konsantrasyonda saf C vitamini ve salisilik asit içeriğine sahip. Cilde hızlıca nüfuz eden özelliğiyle anında parlak, yumuşak ve nemli bir cildin kapısını aralayan serum, kırışıklık ve ince çizgilerin görünümünü azaltarak pürüzsüz ve eşit bir cilt tonuna sahip olmanızı sağlıyor. 

Yapılan testlere göre; Saf Vitamin C10’u deneyenlerin %89’u cildinin nemlenmiş ve yatışmış olduğunu, %85’i cilt dokusunun arınmış göründüğünü, %79’u gözeneklerinin sıkılaşmış göründüğünü ve cildinin sağlıklı bir ışıltı kazandığını söylüyor.

La Roche-Posay’in ışıltı veren C vitamini içerikli antioksidan serumuyla yeni yılda pürüzsüz bir cilt görünümü elde etmek mümkün. 

Cilde anında daha parlak, yumuşak ve nemlenmiş görünüm kazandıran, yaşlanma karşıtı mükemmel serum, kırışıklıklar ve ince çizgilerin görünümü azaltıyor, cilde daha pürüzsüz görünüm sağlıyor. Güzellik tutkunlarının cilt bakımı yardımcısı olan Saf Vitamin C10, aynı zamanda daha düzgün ve eşit görünümlü cilt tonu ve dokusu sunuyor. 

Eski dolgunluğunu cilde geri veren HYALU B5 Serum: 824,9 TL

Yoğun geçen bir yıldan sonra yorgun ve esnekliğini kaybetmiş ciltler, iki çeşit hyalüronik asit ve vitamin B5 içeren formüle sahip La Roche-Posay HYALU B5 Serum’la yenileniyor. Cilde eski dolgun görünümünü geri veren ve cilt bariyerini onarmaya yardımcı olan HYALU B5, güçlü içerikleri sayesinde ciltteki etkisini hızlı biçimde göstermeye başlıyor. 

İçeriğinde yaşlanma karşıtı etkili iki dermatolojik molekül bulunan Hyalu B5 Serum; cildi 1 saat içinde onarıyor, 4 saat içinde dolgunlaştırıyor. 4 hafta içinde kırışıklık görünümünü azaltıyor. Yapılan çalışmalarda; 26 günlük kullanımın ardından deneyenlerin %71’i kırışıklıkların azaldığını belirtiyor. 4 hafta sonrasında ise deneyenlerin %75’i cilt tonunun daha ferah, %69’u ise cildinin daha canlı göründüğünü ifade ediyor.

En hassas ve alerjik ciltler üzerinde test edilen ve dünya genelinde 2 milyondan fazla kadın tarafından tercih edilen Hyalu B5 Serum, profesyonel uygulamalar sonrasında bile yüksek etkinlik ve tolerans sağlıyor. Hyalüronik asidin vitamin B5 ile birleşimi Hyalu B5 Serum, vitamin B5’in vücutta doğal olarak bulunan aktif formunu kullanıyor.

JAPONYA’NIN LİDER CİLT BAKIM MARKASI SHISEIDO İLE 1 GÜNDE 5 YAŞ DAHA GENÇ GÖRÜNÜM

Shiseido Bio-Performance Infill Serum & Full Expansion Serum: 2 x 30 ml / 6.900 TL

Shiseido’nun en fürüristik teknolojisini kullanan gündüz ve gece ikilisi Shiseido Bio-Performance Infill Serum & Full Expansion Serum, estetik prosedürlerden ilham alarak cilde anında dolgu etkisi veriyor. Geceleri, Infull Serum cildi yüksek moleküler ağırlıklı kompakt haldeki hyalüranik asit ile doldururken, sabahları, Full Expansion Serum cildi içeriden dolgunlaştırmak ve kaldırmak için yüksek moleküler ağırlıklı hiyalüronik asiti orijinal (kompakt haline gelmeden önceki hali) boyutuna geri getiriyor. Bu ayrılmaz ikili bakım, dolgunluk vermek için cildi içeriden yukarı itmeye yardımcı oluyor. 

Pink by Pure Beauty Glow On Intensive Serum 30 ml / 269,90 TL

Pink By Pure Beauty Glow On Intensive Serum ile donuk ve yorgun görünen cildiniz çiçek açsın! Pink By Pure Beauty Glow On Instensive Serum,  parlak cilt görünümünü desteklemek için pembe çiçek enerjisinin güzellik sırrından yararlanır ve yoğun nemlendirme sağlamaya yardımcı olur. AuraBloom kompleks, beyazlatıcı bileşenler ve pelin otu ile formüle edilen Pink By Pure Beauty Glow On Instensive Serum, cilde anında nem takviyesi yapılmasına ve cildin parlak bir görünüm kazanmasına destek olur. Kullanım: Yeterli miktarda serumu tonik uygulanmış cilde nazikçe masaj yaparak uygulayınız. 

Bioderma Sensibio Serisi’nde bir ilk: Sensibio Defensive Serum! 30 ml / 599,50 TL

Ekobiyolojiden ve cildin kendisinden ilham alan Bioderma, hassas ve hassaslaşabilen ciltler için özel olarak geliştirdiği; hava ve sıcaklık değişimleri, yanlış kozmetik kullanımı, hava ve çevre kirliliği, zararlı UV ışınları gibi oksidatif strese neden olan etkenlere karşı cilt bariyerini nemlendirirken güçlendiren yepyeni “Sensibio Defensive Serum”u Sensibio serisine ekledi…

Sensibio Defensive Serum, içerdiği hyalüronik asit ve Defensive Teknolojisi™* ile erken yaşlanma karşıtı etki sunarak, kırışıklık ve ince çizgilerin görünümünde azalma sağlıyor.  Antioksidan etkili ve özellikle oksidatif strese karşı cildin kendi savunma mekanizmasını ve hassasiyete karşı cildin doğal bariyerini güçlendiren Defensive Teknolojisi™* sayesinde içsel/dışsal faktörlere karşı cildi nemlendirerek yatıştırmayı hedefler. Cildin pH’ı ile uyumludur. Patentli D.A.F** kompleksi sayesinde cildin tolerans seviyesini yükseltiyor. Ciltte ferah bir his bırakır ve parlak bir görünüm sağlıyor. Yağlı bir his bırakmıyor ve cilt tarafından kolayca emiliyor. Deneyenlerin %84’ü ince çizgi ve kırışıklık görünümünde azalma olduğunu iletiyor.***

*Defensive TeknololojisiTM: BIODERMA patenti

**D.A.F.: Dermatological Advanced Formulation

***31 sağlıklı gönüllüyle gerçekleştirilen kullanım testi, 28 gün

3’lü Etki Cilt Dolgunlaştırıcı Serum: 30 ml

%1,25 Aminofil® aminoasit türevi konsantresi ile elastikiyetini kaybetmiş cilt görünümünü dolgunlaştırır ve cilt nem matriksini hedef alarak daha sıkı bir cilt görünümü sağlar. Polihidroksi Asit ve antioksidan şelatörü olan %8 Glukonolakton içeriği ile cildi nazikçe soyar ve daha eşit bir cilt tonu sağlamaya yardımcı olur. Düşük molekül ağırlıklı %0,5 Hyalüronik Asit ile cildi pürüzsüzleştirir • Cildin yüzeyine etki ederek nemi tutar ve cilt dokusunu gözle görülür şekilde geliştirmek için nemlendirme sağlar.

  • Görünür kırışıklıkları, kaş arası çizgilerini, kaz ayaklarını ve gülümseme çizgilerini hafifletmek için dolgunlaştırır.
  • Derin ifade çizgilerinde hacim kazandırır ve lifting görünüm sağlar.
  • Düşük Moleküler Ağırlıklı Hyalüronik Asit, cildin yüzeyine nüfuz ederek nemi çeker ve cildin dokusunu gözle görülür şekilde pürüzsüzleştirmek için nemlendirme sağlar.
  • Düzensiz cilt tonu görünümünü azaltır.
  • Parfüm içermez.
  • Yağ içermez.

Sonuç: Cilde daha pürüzsüz, tonu daha eşit ve sıkı bir görünüm sağlar.

The Organic Pharmacy’nin 7 günde Cilt Yenileyen Ürünü

Çevre dostu, kimyasal içermeyen doğal ürünleri bedeninde kullanmayı tercih eden, sağlık düşkünü bilinçli kadınların tercihi The Organic Pharmacy, her geçen gün güçlenen reçetelerine bir yenisini ekliyor. Dünyada lansmanı geçtiğimiz aylarda yapılan HCC7 Ampülleri, üç ayrı üründen alınmaya alışılmış etkiyi tek ürünle, üstelik sadece 7 günde sağlıyor.  Eş zamanlı hyaluronik asit, biyo-marine kolajen ve stabilize C vitamini içeren çok güçlü HCC7 Ampülleri; cildinizi 7 günde şarj ederek yeniliyor. İçten dışa cildi yoğun nemlendiren ampüller, nemini kaybetmekte olan ciltlere doping etkisi yapıyor; sıkılaşmasını ve elastikiyet kazanmasını sağlıyor. İçeriği kadar uygulama ve paketlenme formuyla da tazeliğini koruyan yaşlanma karşıtı HCC7 Ampülleri’ni en az 7 gün boyunca gündüz ve gece düzenli kullanmanız öneriliyor. 

PAYLAŞ