12-18 Aralık / Haftalık Burç Yorumları

Writer: Manolya Bayer

Date: 12/12/2022

PAYLAŞ

Bu hafta Merkür ve Venüs gezegeni oğlak burcunda seyahatine başlıyor. Artık daha gerçekçi ve planlı olacaksınız. İş hayatınızda yeni projelere yön verebilirsiniz. Maddi konular ön plana çıkacak. Bu süreçte karamsar ve endişeli olmamaya çalışın. İkili ve aile ilişkilerinizde ise daha çok dengede kalmaya çalışın ve isteklerinizi karşı taraftan talep edin. Finansal anlamda büyük risklerden kaçının. Dolunayı geride bıraktığımız bu hafta biraz daha sakin ve mantıklı olacaksınız.
*Kendi burcunuzla birlikte, yükselen burcunuzu da okumanızı öneririm.

Koç
Kariyer hayatınız ve toplum içindeki statünüz önem kazanıyor. Aileniz ve kariyer hayatınız arasındaki dengeyi kurmaya çalışabilirsiniz. Maddi ve hukuki konularda bazı aksaklıklar söz konusu olabilir. Temkinli ve hazırlıklı olmanız gerekebilir. Otorite figürlerinizden destek görebileceksiniz ve yeni fikirlere açık olacaksınız.

Boğa
Kendinizi daha iyi ifade edebileceksiniz ve iletişiminiz güçleniyor. Ortaklaşa maddi kaynaklarınız gündeminizde olurken, bazı problemleri çözmeniz gerekebilir. Harcamalarınızda daha dikkatli olmalısınız. Yeni bir eğitime başlamak ve seyahate gitmek isteyebilirsiniz. Aileniz ve ticari işleriniz sizin için önemli olurken, bu konular da sürpriz gelişmeler yaşayabilirsiniz.

İkizler
İkili ilişkileriniz sizin için önemli olurken, kariyeriniz ve ilişkileriniz arasındaki dengeyi kurmakta zorlanabilirsiniz. Ortaklaşa maddi kaynaklarınız ve ödemeleriniz gündemde olacak. Bu konular da etrafınızdan da destek görebileceksiniz fakat yine de kontrollü olmanız gerekebilir. Hareketli olacağınız ve karar verirken karşı tarafla birlikte hareket edebileceğiniz bir süreç olacak.


Yengeç
Günlük rutin işleriniz ve çalışma ortamınızda hareketiniz devam ediyor.Diyete başlamanız açısından iyi zamandasınız.Bazı yanılgılara ve güvensizlik duygularına girebilirsiniz, bu durum sizde kafa karışıklığına sebep olabilir. İkili ilişkilerinizden destek ve yeni fikiler kazanabilirsiniz, iletişiminiz güçlenebilir. Partneri olmayanlar yeni bir ilişkiye başlayabilir. Sosyal gruplarda kendinizi gösterebilirsiniz ve yeni bir ortaklığa adım atabilirsiniz.

Aslan
Aşk hayatınız ve çocuklarınız hala gündeminizde olurken, aşk hayatınızda güveninizi ya da çocuklarınızın geleceğini sorgulayabilirsiniz. Çalışma ortamınız, günlük rutin işleriniz ve sağlığınız sizin için daha önemli olacak. Kariyeriniz için kalıcı adımlar atabilirsiniz. Yeni fikirler açığa çıkabilir. Bu süreçte daha ciddi olacaksınız fakat hayattan daha çok keyif almaya çalışmalı ve sakin kalmalısınız.


Başak
Hobilerinize yönelmek ve hayattan daha çok zevk almak isteyeceksiniz.İlişkiniz yoksa eğer bu süreçte daha tutkulu olabilirsiniz ve yeni bir aşka başlangıç yapabilirsiniz.Evinizin düzeni ve aileniz odak noktanız olacak. Aile içinde bazı karışıklıkları çözmek isteyebilirsiniz. Hayalleriniz ve yapmak istedikleriniz konusunda motivasyonunuz artacak ve girişimlerde bulabileceksiniz.Bu konularda sürpriz gelişmeler yaşayabilirsiniz ve yeni fikirleri ortaya koyabilirsiniz.


Terazi
Yakın çevreniz ve kardeşleriniz ile olan iletişim yoğunluğunuz devam ediyor.Kısa yerlere seyahat etmek isteyebilirsiniz.Araba alış ya da satış konuları gündeminizde olabilir. İş hayatınızda aldığınız kararlarda daha emin olmaya çalışın ve motivasyonunuzu yüksek tutmaya çalışın.Aile içinde büyüklerinizden finansal anlamda destek görebilirsiniz ve bu konularda ani gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Akrep
İletişiminiz güçleniyor ve fikirlerinizi karşı tarafa daha iyi ifade edebiliyorsunuz. Yakın çevre ve kardeşlerle olan iletişiminiz güçleniyor. Kısa yerlere seyahat etmek isteyebilirsiniz. Finansal anlamda yeni kararlar vermekten kaçınmalısınız.Yeni bir ilişkiye başlayabilirsiniz ve bu yakın çevrenizin vasıtasıyla gerçekleşebilir. İş hayatınızda bir ortaklık söz konusu olabilir. Bu alanlarda sürpriz gelişmeler yaşayabilirsiniz. Partnerinizde veya ikili ilişkilerinizde istekleriniz dile getirmekten çekinmeyin.


Yay
İkili ilişkilerinizi sorguluyorsunuz. Daha gerçekci olun ve kendiniz harekete geçirmek için motivasyon kaynaklarınızı oluşturun. Enerjinizi abartmadan harcayın ve mantığınız kullanmaya çalışın. Para konuları odağınız olacak ve şansınız artıyor. iş ortamında da ani sürprizler yapabilirsiniz fakat fazla riskten kaçınmalısınız. İkili ilişkileriniz ya da partnerlerinizle olan ilişkinizde.


Oğlak
İzole olmak istiyorsunuz ve daha çok kendinizle kalmak istiyorsunuz. Arkanızdan iş çeviren insanlar ve konular ortaya çıkabilir.Fikirleriniz çevrenizde önem kazanacak ve toplum içinde özgüveniniz artacak. İkili İlişkilerinizde vereceğiniz kararlar için uyumlu bir süreç olacak. Yeni bir aşk aniden başlayabilir. Geleceğe daha umutlu bakacaksınız. İkili ilişkilerinizde ve ya ailenizle olan ieltişminizde ise daha pozitif olmaya çalışın.


Kova
Karar vereceğiniz konularda iyice düşünüp aksiyona geçmelisiniz. Finansal konularda ve arkadaşlarınız konusunda bilmediğiniz konular aniden ortaya çıkabilir. Sosyal gruplarda yer alabilirsiniz ve yeni insanlarla tanışabilirsiniz. Parasal konularda temkinli olmalısınız bu sebeple birine borç verirken iki kez düşünmelisiniz. Aile içinden beklediğiniz desteği görebilirsiniz.


Balık
Kariyerinizde kendinizi iyi ifade edeceksiniz ve otorite figürlerine kendinizi göstereceksiniz. İş başvurusu ve mülakatlar için oldukça uyumlu bir süreç olacak. Daha fazla sosyal olacaksınız ve belki yeni sosyal gruplara katılabilirsiniz. Yeni fikirler açığa çıkabilir ve bunu için harekete geçmek isteyebilirsiniz. Vizyonunuz genişliyor ve hayallerinize doğru adım atıyorsunuz artık. İkili ve sosyal ilişkilerinizde kırgınlıklara çok takılmayın ve isteklerinizi karşı tarafa aktarın.

PAYLAŞ