Cildinizi Yenilemek İster misiniz?

Writer: NYX Magazine

Date: 13/12/2022

PAYLAŞ

B-Good Care’den Temiz İçerik ve Etkin Formülasyonuyla,

Doğanın İyileştirici Gücü: Arnica Montana Jel

Sarı renkli arnica montana çiçeğinden ismini alan Arnica Montana Jel, cildi iyileştirme özelliğinin yanı sıra nemlendirici ve yatıştırıcı bir bakım deneyimi sağlar. İçeriğindeki aloe vera ekstresiyle cildi rahatlatmaya yardımcı olurken ferahlık hissi verir. Yetişkinler, çocuklar ve bebeklerde oluşan morarma, düşme, ödem, sakatlık veya burkulma gibi durumlarda tüm vücut ve yüz için istenilen sıklıkta ve güvenle uygulanabilir. Etkin içeriğe sahip jel formülüyle kolayca sürülür ve cilt tarafından emilir.

Kuru ve Hassas Ciltlerin Favorisi: Onarıcı Bakım Kremi

b-good care Onarıcı Bakım Kremi, kuru ve hassas ciltlere özel derinlemesine nemlendirici, besleyici ve koruyucu bakım sunar. Yüzde yüz vegan, temiz ve doğal içeriğiyle cildi onarmaya destek olurken içeriğindeki Centella Asiatica ekstresi sayesinde cildi yatıştırmaya ve rahatlatmaya yardımcı olur. Doğal kakao, havuç, tatlı badem ve shea yağları sayesinde cildi derinlemesine besler, yumuşatır ve pürüzsüz bir görünüm sağlar. Formülündeki hyaluronik asit, cildin nem tutma kapasitesini arttırmaya destek olurken, papatya çiçeğinden elde edilen bisabolol bileşeniyle cildi rahatlatır ve sakinleştirir.

Pink by Pure Beauty Glow On Pudding Krem

Pink By Pure Beauty Glow On Pudding Krem ile donuk ve yorgun görünen cildiniz çiçek açsın! AuraBloom kompleks ve beyazlaştırıcı bileşenler ile formüle edilen Pink By Pure Beauty Glow On Pudding Krem, parlak cilt görünümünü desteklemek için pembe çiçek enerjisinin güzellik sırrından yararlanır ve yoğun nemlendirme sağlamaya yardımcı olur. Pink By Pure Beauty Glow On Pudding Krem, hafif yapısı sayesinde cilt tarafından kolayca emilir ve ciltte yaşlanma karşıtı etki göstererek cildin parlak bir görünüm kazanmasına yardımcı olur. Kullanım: Tonik ve/veya serum uygulanmış cilde inci büyüklüğünde aldığınız kremi nazikçe masaj yaparak uygulayınız.

Le Désiré Day Cream, Gündüz Kremi:

Cildin gün boyu nem ihtiyacını karşılarken, aynı zamanda mükemmel makyaj bazı görevi görür. İçeriğindeki Omega 3, Omega 6 ve Omega 9 yağları sayesinde, cildin beslenmesine ve gençleşmesine yardımcı olurken mükemmel bir cildin de yapıtaşlarını oluşturur. Yaşlılık belirtilerini azaltmakta son derece etkili, dermiste bulunan progerin seviyesini artıran Biyomimetik Peptitler ile kolajen, elastin ve hyalüronik asit içeren gündüz kremi, SPF 15 koruma faktörü sayesinde ise zararlı güneş ışınlarından cildi korurken, canlı ve parlak bir cilt görünümü kazanılmasına yardımcı olur. 

Le Désiré Night Cream, Gece Kremi:

Night cream cildinizi yenilerken yaşlanma ve kırışık karşıtı olarak tüm gece boyunca cildinizin nemlendirilmesi ve onarılması için çalışır. Cildin kenevir tohumu yağını emmesini hızlandıran “Sugar Cane Squalane “ ve GEM Retinol adlı bileşen içerikleriyle, gün boyu maruz kalınan hava koşullarına gece müdahale ederek, hücre yenileme mekanizmasıyla yeni kırışıkların oluşmasını engellemeye destek olur. Kırışıklıkların azalmasında da etkili, cildi yenileyen, besleyen, cilt pigmentasyonuna olumlu etkileri bulunan gece kremi, sarkmalara karşı da cildi destekler, cildin esneklik kazanmasına yardımcı olur. 

PAYLAŞ