L:A Bruket, Türkiye’ye Gelişini Özel Bir Davetle Kutladı

Writer: NYX Magazine

Date: 15/12/2022

PAYLAŞ

Doğal içerikli ürünleriyle İsveç’in en sevilen markalarından L:A Bruket, Türkiye’de cilt bakım tutkunlarıyla buluşmasını No.21’de özel bir lansmanla duyurdu. İsveç doğasını ve biyoteknolojiyi bir araya getiren vegan ve doğal içerikli L:A Bruket ürünleri; yüz, dudak ve cilt bakım seansları eşliğinde L:a Bruket Pazarlama ve İletişim Müdürü Claire Le Brosq anlatımıyla keşfedildi.

L:A Bruket Türkiye Distribütörleri Gamze Ulucan ve Birgül Ulucan Öztürk’ün ev sahipliği yaptığı davete aralarında Betya Kedubi, Begüm Özer,  Bilge Yenigül, Billur Saatçi, Damla Kalaycık, Duygu Bal, Eda Zamanpur, Hakan Kütahya, Melis Özer, Nilay Yalçınkaya, Pelin Kaya, Pınar Yaranır, Rıfat Yüzüak, Rüya Büyüktetik, Simay Yılmaz ve Zeynep Soylu’nun da bulunduğu çok sayıda davetli katıldı.

La Bruket’in ilham kaynağını modern ve geleneksel yaşamın harmanlanışı oluşturuyor. İsveç’in batısında Varberg’de kurulan La Bruket markası, aslında 200 yıllık İsveç spa geleneğiyle doğal yaşamdan ilhamını alıyor. Tüm ürünler İsveç’te yüksek kalitede içerikler kullanılarak hazırlanıyor. La Bruket’in doğal ve organik içerikli ürünleri doğaya ve sağlıklı yaşama duyduğu saygıyı yansıtıyor. Şişesinden, içerdiği kokuya kadar her bir bileşeni özenle seçiliyor. Ürünlerin şişeleri doğal içeriği gün ışından koruması amacıyla kahverengi şişelerde sunuluyor. L:A Bruket ürünleri çevreye ve insan sağlığına duyarlı üretim ve işletim sistemlerine verilen Cosmos Natural sertifikasına sahiptir. L:a Bruket ürünlerine; Beymen Zorlu, beymen.com ve neobloom.com‘dan ulaşabilirsiniz.

PAYLAŞ