Makyajı Sanata Dönüştürecek Ürünler

Writer: NYX Magazine

Date: 16/12/2022

PAYLAŞ

Estée Lauder Double Wear Stay-in-Place Fondöten 790 TL

Estée Lauder’in en çok satan, favori likit fondöteni Double Wear Stay-in-Place Fondöten, 24 saat kalıcılığı ve kusursuz, doğal mat bitişi ile dünya çapında seviliyor. Bu kapsamda global olarak hayata geçirdiği kampanyası “Benim Rengim, Benim Hikayem” ile de geçmiş deneyimlere ve hayat hikayelerine ışık tutarak marka severlere ilham oluyor.

Shiseido Synchro Skin Radiant Lifting Foundation SPF30, 30 Renk Seçeneğiyle: 1.150 TL

Shiseido Synchro Skin Radiant Lifting Foundation, özel teknolojisi ile cildi aydınlatırken, sıkı ve gergin bir görünüm de veriyor. Light-Adjusting Teknoloji ile cilde anında uyum sağlıyor ve ışık yansıması ile ciltte lifting etkisi yaratıyor. Ortadan yükseğe ayarlanabilir kapatıcılığa sahip olan Shiseido Synchro Skin Radiant Lifting Foundation, gözle görülür şekilde pürüzsüz bir cilt için renk eşitsizliklerini ortadan kaldırırken, cildi 24 saat nemli tutuyor.

Avon Ultra Volume Maskara – 99,99 TL

Dünya için güzellik anlayışıyla hareket eden Avon, etkileyici bakışlara ve hacimli kirpiklere sahip olmanın sırrını açıklıyor. Yeni Avon Ultra Volume Maskara ile kirpiklerde ses getirecek bir hacme kavuşurken, göz alıcı bir görünüme de sahip olmak artık mümkün! Özelleştirilmiş fırça teknolojisi ve gün boyu kalıcı etkisi ile Avon Ultra Volume Maskara’yı makyaj çantanızdan eksik etmeyeceksiniz.

Göz şeklindeki fırça yapısı sayesinde Avon’un en yeni maskarası, kirpik çizgisine ekstra yaklaşarak kirpiklere dipten uca hacimli bir görünüm verilmesine yardımcı olur. Ayrıca özel amplifibre teknolojisi ile geliştirilen formülüyle farklı şekil ve uzunluktaki fiberler her bir kirpiği yoğun bir şekilde sarar. Avon Ultra Volume Maskara marula yağı içeren pürüzsüz ve esnek yapısıyla gün boyu kalıcı hacim vermesinin yanı sıra topaklanma yapmaz, pul pul dökülmez ve dağılmaz.

Gün boyu etkileyici bakışlarla dikkatleri üzerine çekmenin ve gözle görülür hacim etkisi elde etmenin yeni adresiise artık Avon Ultra Volume Maskara olacak.

Estee Lauder Pure Color Whipped Matte Likit Mat Ruj 515 TL

Sizi hayal kırıklığına uğratmayacak likit mat rujlar. Uygulandığında kremsi dokudan kadifemsi pürüzsüz dokuya dönüşen yenilikçi bir formüle sahiptir. Dudaklaırınızda kadife mat bitiş sağlar, 12 saat boyunca kalıcıdır. Özel olarak tasarlanmış eğimli uçlu aplikatörü ile yumuşak dokulu ambalaj içinde saklanır. Sivri uçlu aplikatör, bu zengin ve kremsi formülde dudakları pürüzsüzleştiren ve şekillendiren düz, spatula kenarına sahiptir ve tüm bunları tek bir uygulamada eşit şekilde uygulanır. İçerdiği Moringa Yağı ile dudaklarınızı besleyip yumuşatırken pürüzsüz bir şekilde renk verir. Dudaklarınız için anında dolgunlaştırıcı nem ve uzun süreli nemlendirme sağlayan Hyaluronik Asit içerir. Esnek polimerler konfordan ödün vermeden 12 saat kalıcı etki sağlamaya yardımcı olurken, Plush Powder Kompleksi, kadifemsi yumuşak mat bir yüzeyle hafif pudramsı doku sağlamaya yardımcı olur.

Estee Lauder Pure Color Illuminating Shine Ruj 510 TL

Dudaklarınızda parlak, canlı ve ışıltılı bir görünüm sağlar.  Parlak, canlı tonlara sahipbir rujdur. Yumuşak dokusuyla rahat bir uygulama sağlar. Her renk tonu dudaklarınızı anında şekillendiren ve nemle dolgunlaştıran ışıltılı bir görünüm sunar. İnce, zarif altın kasası ihtişam saçarken, ince ruj silüeti ile rahat bir uygulama sağlar. Dudakları nemlendirmek için Hyaluronik Asit, Seramidler ve Trigliseritler ile formüle edilmiştir. Ultra rahat formül, dudakları pürüzsüzleştirirken ince, kuru çizgilerin görünümünü azaltmaya yardımcı olur. Dudakları anında pürüzsüzleştirir ve dolgunlaştırır.

Estee Lauder Pure Color Envy Sculpting Ruj 590 TL

Estée Lauder’ın yoğun pigmentlerle dudakları şekillendiren, nem desteği sağlayan, göz alıcı tonlarıyla modunuzu yükselten renklerden oluşan ikonik Envy koleksiyonunu keşfedin. Estée Lauder’ın renk konusundaki uzmanlığı ve cilt tonu ile alt tonunun ince nüanslarını anlaması sayesinde, Pure Color Envy Sculpting Ruj tonları, tüm cilt tonları ve alt tonları için özel olarak tasarlanmıştır.

Shiseido Modernmatte Powder Lipstick 630 TL

Modernmatte Lipstick, 8 saat boyunca görünümünü koruyan, yumuşak ve mat dudaklar elde etmenizi sağlıyor. Hafif yapısının yanı sıra içeriğindeki balmumu ve yağların kusursuz birleşimi sayesinde dudaklarınızı nemlendiriyor ve dudaklarınıza pürüzsüz bir görünüm kazandırıyor.

PAYLAŞ