Elma Lezzeti ile Kışa Tat Katan Mokteyl Tarifleri 

Writer: NYX Magazine

Date: 17/12/2022

PAYLAŞ

Kışın sevilen meyvesi elma ile incirin enfes birleşimiyle merak uyandıran Red Bull Winter Edition İncir – Elma Lezzeti, sınırlı bir süre için lezzet tutkunlarıyla buluşuyor. Havaların yavaş yavaş soğuduğu ve yılbaşının yaklaştığı bu günlerde Red Bull Winter Edition İncir – Elma Lezzeti keyifli mokteyllerin de vazgeçilmezi olmaya aday…

Red Bull’un 2022 kışına özel yeni ürünü Red Bull Winter Edition İncir – Elma Lezzeti, çarpıcı lezzetiyle mevsime damgasını vurmaya aday. Sınırlı sayıda üretilen Red Bull Winter Edition İncir – Elma Lezzeti hem kış günlerine hem de yılbaşı akşamına keyif katacak en güzel 2 mokteyl tarifini de farklı tatlar denemeyi sevenlerin beğenisine sunuyor.

1.Tatlı ve Ferah: MR ‘Q

Kavun şurubu, lime cordial, yeşil elma dilimleri ve Red Bull Winter Edition İncir – Elma Lezzeti’nin hem tat hem de renk kattığı mokteyl, herkesi yoğun bir lezzet yolculuğuna davet ediyor.

Malzemeler: Kavun şurubu (2 cl), lime cordial (2 cl), Red Bull Winter Edition İncir – Elma Lezzeti

Tarif: Kavun şurubu ve lime cordiali karıştırın ve bol buzla çalkalayıp bardağa aktarın. Hazırladığınız karışımı bol buzlu uzun bir bardağa süzgeç yardımıyla dökün. Bardak dolana kadar Red Bull Winter Edition İncir – Elma Lezzeti ekleyin ve yeşil elma dilimleri ile süsleyerek servis edin.

2.Elmanın Zencefil ile Ahengi: Ginger & Apple

Yeşil elma şurubu, zencefil şurubu, limon, nane ve Red Bull Winter Edition İncir – Elma Lezzeti’nin zarif birleşiminden ortaya çıkan mokteyl, ferahlığın yanında şekerli dokunuşlar ile dikkat çekiyor.

Malzemeler: Yeşil elma şurubu (1 cl), zencefil şurubu (1 cl), taze limon suyu (4 cl), nane yaprağı (8 adet), Red Bull Winter Edition İncir – Elma Lezzeti

Tarif: Sırasıyla yeşil elma şurubu, zencefil şurubu, taze limon suyu ve nane yapraklarını ekleyip bol buzla çalkalayın. Karışımı süzgeçten geçirerek bol buz eklenmiş bardağa aktarın. Red Bull Winter Edition İncir – Elma Lezzeti ekleyip, nane yaprakları ile süsleyerek servise hazır hale getirin.

PAYLAŞ