Hafızalarda İz Bırakan Kokular

Writer: NYX Magazine

Date: 19/12/2022

PAYLAŞ

Etro Man Rose – 2.750 TL

Gülün mistik güzelliği; belli belirsiz tütsü dokunuşlarıyla ve ıtır çiçeğinin kadifemsi notalarıyla zenginleştirilerek erkeksi güç ile feminen zarafeti dengeleyen taze ve canlı bir kokuya bürünüyor.

Etro Udaipur – 2.750 TL

Asil çiçeklerin, ışıltılı notaların ve miskli, baharatlı tonların neşeli karışımında, uzak diyarlar ve kültürler bir araya geliyor. Doğu ile Batı arasında, Hindistan’ın büyüsü ile Akdeniz’in ışıkları arasında.

Pellinn Paris No 22 – 391 TL

Üst notalarda mandalina, portakal çiçeği esansiyel yağları ile yoğun bir şekilde harmanlanmıştır. Orta notalarda yasemin, sedir ağacı, lavanta çiçeği esansiyel yağları, Alt notalarda amber, sedir, vanilya esansiyel yağı ve misk…

Penhalligon’s Changing Constance 4.900 TL

Oryantal ve ferah bir koku olan Changing Constance, ailenin kuzeninden esinlenerek yaratılıyor. Kakule, yenibahar, tütün, vanilya ve kaşmir ağacı aromalarıyla zenginleştirilen Changing Constance kendine has kokusuyla ilgi odağı oluyor.

Shiseido Murasaki 1.750 TL

Sandal ağacı, frezya, nar, yasemin ve mor salkım menekşesi notalarının gücüyle harmanlanan çiçeksi ve meyvemsi bir koku ailesinden geliyor. Murasaki, üst notalarda menekşe çiçeğinin narinliği ile dans ederken sandal ağacının gücü ile dengelenen kehribar akorları güç ve kadınsılık arasında eşsiz bir denge sağlıyor.

Bu iddialı parfum, kokusuyla olduğu kadar ikbaharda bir Japon bahçesinden ilham almış parlak ve kadınsı mor rengiyle de dikkat çekiyor. Yoğun bir duygu paleti içeren parfüm, ünlü Fransız tasarımcı Constance Guisset tarafından yaratılan ödüllü şişesinde hayat buluyor. Cam şişe, her kadının sahip olduğu içsel gücün sembolik bir hatırlatıcısı olarak siyah bir hançerle bölünüyor ve tüm gücünü açığa çıkarmak için kokunun içine saplanıyor.

Yves Saint Laurent Tuxedo 5.100 TL

Yves Saint Laurent Tuxedo, tutkunun kapılarını aralıyor. Parlak, kare kesim cam şeffaf tasarımı parfümün ruhunu simgelerken, mücevher görünümlü kapağı Monsieur Saint Laurent’ın sevdiği tarzı, smokin kumaşının yumuşak dokusunu yansıtıyor. Baharat ve paçuli notaları içeren Tuxedo, amber, tütsü, ekşi meyveler notalarıyla ahengi yakalıyor.

Byredo Eyes Closed 4.835 TL

Byredo’nun yeni unisex parfümü Eyes Closed, üst notalarındaki tarçın ve kakule ile sonsuz sıcaklık ve şefkati çağrıştırıyor. Orta notalarında orris yağı, zencefil ve havuç bulunan parfüm, alt notalarındaki paçuli ve papirüsün beklenmedik birleşimiyle şaşırtıyor.

Ex Nihilo Fleur Narcotique 6.690 TL

Usta parfümörler Quentin Bisch ve Jordi Fernández’in tasarladığı Ex Nihilo Koleksiyonu’nun baştan çıkarıcı parfümü Fleur Narcotique, yeni nesil Paris kadınının vücut bulmuş hali. İçerdiği yüksek miktardaki şakayık notalarıyla bağımlılık yaratan güçlü karaktere sahip parfüm, İtalyan bergamotu, liçi, şakayık ve misk notalarıyla zenginleşiyor.  

PAYLAŞ