19-25 Aralık / Haftalık Burç Yorumları

Writer: Manolya Bayer

Date: 19/12/2022

PAYLAŞ

Oğlak burcu enerjisinin yoğunlaştığı bugünlerde, her şeye daha ciddi bakacaksınız ve geleceğinize yön vermek isteyeceksiniz. Kariyeriniz ve maddi kaynaklarınız sizin için önemli olacak. Artık elinize geçen fırsatları değerlendirirken daha hızlı ve lider ruhlu olacaksınız. Bu hafta sonuna doğru yeni başlangıçlar için kalıcı planlar yapabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde iletişiminizde daha uyumlu ve affedici olacaksınız.


*Kendi burcunuzla birlikte,yükselen burcunuzu da okumanızı tavsiye ederim.


KOÇ
Yurtdışı, hukuki ve akademik konularda şansınız artıyor. Kariyerinizde kendinizi göstereceksiniz. Otorite figürleriyle konuşmalarınız gündeme gelebilir. Hafta sonuna doğru aile içinde uyumlu ve orta yolu bulucu konuşmalar yapabilirsiniz. İştahınızı kontrol etmelisiniz ve geçmiş konulara çok takılı olmamalısınız.

BOĞA
Maneviyatınız güçleniyor. Finansal konularda dikkatli olmalısınız ve eğer yeni bir adım atacaksınız iyi
düşünmelisiniz. Uzak yerlere gitmek ve hedeflerinize odaklanıp, planlar yapmak isteyeceksiniz.Eğitim ve hukuki konular odak noktanız olacak. Hafta sonuna doğru sosyal ortamlarda kendinizi iyi hissedeceksiniz.

İKİZLER
Hayata karşı umudunuz artıyor. Sosyal çevreniz büyüyebilir ve yeni insanlarla tanışabilirsiniz. Ortaklaşa finansal konular gündeme gelebilir ve çözüme ulaşmanız gerekebilir. Bu süreçte karşılaştığınız sorunları çok büyütmeyin. Hafta Sonuna doğru belki daha çok rahatlayacaksınız ve bu konularda ortaklaşa kararlarınız söz konusu olabilir.

YENGEÇ
Kariyeriniz ve toplum içindeki statünüze odaklanıyorsunuz. Bazılarınız evlenebilir ya da evli olanların eşinin ailesi gündemine gelebilir. İş hayatınızda şans ve fırsatlar yakalayabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde ciddi konuşmalar yapabilirsiniz. Yeni bir ortaklık kurabilir ve yeni bir ilişkiye başlayabilirsiniz. Hafta sonuna doğru partnerinizle birlikte hayalleriniz için konuşmalar ve planlamalar yapabilirsiniz.

ASLAN
Hayalleriniz için motivasyonunuz ve inancınız artıyor. Ticari, hukuki ve yurt dışı ile alakalı konularda şans sizden yana olacak. Çalışma ortamınızda ve günlük rutin işlerinizi yaparken ciddiyetiniz artabilir. Bu süreçte spora başlayıp, diyet yapabilirsiniz. Hafta Sonuna doğru sağlık ve finansal konularda problemleri çözebilirsiniz.

BAŞAK
Ortaklaşa maddi konularda şansınız artıyor ve bu konularda yeni başlangıçlar adına fırsatlar yakabilirsiniz.
Hayattan daha çok zevk almak isteyeceksiniz. Çocuklarınız ve aşk hayatınız odak noktanız olabilir. Hobilerinize ve yeteneklerinize yönelmek isteyebilirsiniz. Hafta sonuna doğru partnerinizle güzel konuşmalar yapabilirsiniz ve vakit geçirebilirsiniz.

TERAZİ
İkili ilişkilerinizde ve ortaklık konularınızda şans sizden yana olacak. Evliyseniz eğer daha uyumlu bir ilişki
içerisinde olacaksınız. Aile ve yaşam yeriniz odak noktanız olacak, ayrıca bu konularda değişime yönelik kararlar alabilirsiniz. Hafta sonuna doğru aile içindeki iletişiminiz iyileşiyor ve güçleniyor.

AKREP
Günlük rutin işlerinizde koşturmanız ve sağlığınız adına şansınız artıyor. Altınızda çalışanları büyütebilir ve
kariyenizde eline geçen fırsatları değerlendirebilirsiniz. Fikirleriniz ve planlarınız için kendinizi daha çok emin bir şekilde ifade edebileceksiniz. Hafta Sonuna doğru bazı planlarınız için anlaşmalar söz konusu olabilir. İkili,aşk ve sosyal ilişkilerinizde oldukça uyumlu bir sürece giriyorsunuz.

YAY
Aşk hayatınız canlanıyor ve hayata karşı daha pozitif olacaksınız. Bu süreçte evli olanlar çocuk planı
yapabilir. Maddi kaynaklarınız ve yatırımlarınız odak noktasınız olacak. Gelir ve gider dengesini kontrol etmek ve bütçeniz için kalıcı planlar yapmak isteyebilirsiniz. Hafta sonuna doğru bu konularda çevrenizden destek görebilirsiniz.

OĞLAK
Yaşam yerinize ve ailenize odaklanıyorsunuz. Aile içinde huzurunuz artıyor. Ev içi dekorasyonu ile ilgilenebilirsiniz. Gayrimenkul alım-satım konuları gündeminize gelebilir. Toplum içinde kendinizi daha çok göstereceksiniz ve ikili ilişkileriniz sizin için daha önemli olacak. Hedefleriniz için daha girişimci olacaksınız. Hafta Sonuna doğru ikili ilişkilerinizde daha duygusal ve anlayışlı olacaksınız.

KOVA
Artık kendi fikirlerinizi ve düşüncelerinizi daha iyi ifade edebileceksiniz. Yakın çevre, kardeş ve kuzenleriniz ile olan iletişiminiz güçleniyor. Kısa yerlere seyahatleriniz ve yeni eğitimlere başlangıçlarınız söz konusu olabilir. Hafta sonuna doğru ruhsal olarak kendinizi daha iyi hissetmek ve dinlenmek isteyebilirsiniz.

BALIK
Maddi kaynaklarınız için fırsatlar elde ediyorsunuz. Bu süreçte harcamalarınıza dikkat etmelisiniz ve
abartmamalısınız. Hafta sonuna doğru sosyal çevreden ve otorite figürlerinden destek alabilirsiniz. Geleceğinizi ve kariyeriniz için kalıcı kararlar alabilirsiniz.

PAYLAŞ