26 Aralık – 1 Ocak / Haftalık Burç Yorumları

Writer: Manolya Bayer

Date: 26/12/2022

PAYLAŞ

Oğlak yeniayını geride bıraktığınız bu hafta kendinizi daha çok sorumluluk altında hissedebilirsiniz. İkili ilişkilerde daha anlayışlı ve uyumlu olacaksınız. 29 Aralık Perşembe günü yılın son Merkür retrosunun oğlak burcunda başlamasıyla birlikte iletişimde ve bazı olaylarda aksaklıklar yaşanabilir. Geçmiş konular günyüzüne çıkabilir ve bunlarla yüzleşmeniz gerekebilir. Bu süreçte duygusal tepkiler verebilirsiniz. Uzun zamandır görüşmediğiniz arkadaşlarınızla karşılaşabilir veya görüşebilirsiniz. Yeni yapacağınız finansal başlangıçlarda aksiyona geçerken iyice düşünmelisiniz.

*Kendi burcunuzla birlikte, yükselen burcunuzu da okumanızı tavsiye ederim.

KOÇ

Kariyeriniz ve toplum içindeki statünüz ön planda olacak.Bu konularda canınızı sıkacak bazı konular gündeme gelebilir ve çözmeniz gerekebilir. Finansal anlamda planlarınızı yapmalısınız ve yeni başlangıçlar yerine elinizdeki fırsatları değerlendirmelisiniz.

BOĞA

Yurtdışı ile alakalı ve ticari konularınız ön planda olacak. Bu süreçte geleceğinizi düşünürken motivasyonunuz düşük olabilir. Akademik ve hukuki konularda kararlar alabilirsiniz. Uzak yerlere seyahatlerinizde bazı planlar yapmak isteyebilirsiniz. Bu süreçte özellikle çevrenizle olan iletişiminizde problem yaşamamaya dikkat etmelisiniz ve harekete geçerken daha kontrolcü olmalısınız.

İKİZLER

Ortaklaşa maddi kaynaklarınız ve ödemeleriniz gündemde olacak. Finansal anlamda kredi çekmek, borç almak, borç vermek ve yeni başlangıçlar için ise uygun bir dönem olamayacak. Hayatınızdaki bazı krizleri çözmeniz gerekebilir ve bu süreçte etrafınızdan destek alabilirsiniz.

YENGEÇ

İkili ilişkileriniz ve partneriniz odak noktanız olacak. Harekete geçerken birlik enerjisiyle davranacaksınız. İkili ilişkilerinizde iletişim kurarken daha ciddi olacaksınız ve geçmiş konuları konuşmak isteyebilirsiniz. Bu süreçte eğer bir iş ortaklığına adım atacaksanız iyi düşünmelisiniz.

ASLAN

Günlük rutin işleriniz ve çalışma ortamınız gündemde olacak. Bu konularda bazı problemler karşınıza çıkabilir ve çalışanlarınızla iletişim kurarken daha dikkatli olmanız gerekebilir. Genel olarak sorumluluklarınızı daha çok ciddiye alacaksınız ve bu süreçte kendinizi yorgun hissedebilirsiniz. Kariyerinizde yeni başlangıçlar yerine, güncel işlerinizi yapmaya çalışın.

BAŞAK

Hobileriniz ve çocuklarınız önemli olacak. Eğer bir ilişkiniz varsa, bu süreçte ilişkinizi daha ciddiye alabilirsiniz ve bazı iletişim problemleri yaşayabilirsiniz. Ayrıca bu süreçte eski ilişkileriniz gündeme gelebilir. Çocuğunuz varsa bu süreçte onunla alakalı bazı konularda ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz.

TERAZİ

Aileniz ve yaşam yeriniz gündemde olacak. Bu alanlarda sorumluluklarınız artabilir ve yarım kalan işlerinizi tamamlayabilirsiniz. Özellikle babanızla olan iletişiminize dikkat etmelisiniz. Gayrimenkul alım ve satım konularıyla ilgilenmeniz gerekebilir. Bu konularda imza atmanız gerekiyorsa etrafınızdan destek almalısınız ve iyi düşünmelisiniz.

AKREP

Düşündükleriniz ve yakın çevreniz ön planda olacak. Yakın çevrenize karşı yanlış anlaşıldığınızı düşünebilirsiniz. Bazı kararlar almak isteyebilirsiniz. Eğer bu süreçte yeni sözleşmeler ve imzalarınız olacaksa iyi düşünmelisiniz. Kısa yerlere seyahatleriniz olacaksa temkinli ve planlı hareket etmelisiniz.

YAY

Para konuları gündeminizde olacak. Gelir ve gider dengesine odaklanabilirsiniz. Bu konularda daha fazla ciddi olabilirsiniz, fakat bu süreçte finansal anlamda yeni kararlar alırken temkinli ve dikkatli olmalısınız. Bu süreçte para konularında eksik kalan işlerinizi tamamlamanız daha iyi olacaktır.

OĞLAK

Hayatınızı ve yapmak istediklerinizi genel olarak düşünüyorsunuz. Bu süreçte karamsarlıktan uzak durun ve hedeflerinize odaklanın. Dış görünüşünüzü ve ikili ilişkilerinizi gözden geçebilirsiniz. Yeni girişimlerde bulunurken oldukça temkinli ve planlı olmalısınız.

KOVA

Gizli kalmış konular ve sağlığınız gündemde olacak. Bu süreçte ruhsal olarak dinlenmek isteyebilirsiniz ve geçmiş konuları sorgulayabilirsiniz. Finansal olarak bazı krizler ortaya çıkabilir. Girişimlerinizde daha dikkatli ve planlı olmalısınız.

BALIK

Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük hedefleriniz gündemde olacak. Bu konuları daha net görmek isteyebilir ve planlamak isteyebilirsiniz. Sosyal çevrenizde arkadaşlarınızla iletişim problemleri meydana gelebilir.Kariyerinizden gelecek olan gelirinizde aksaklıklar yaşayabilirsiniz. Bu süreçte eski arkadaşlarınızla görüşmek size iyi gelebilir.

PAYLAŞ