Yılbaşı İçin En Özel Hediye Seçenekleri Akmerkez Alışveriş Şenliği’nde

Writer: NYX Magazine

Date: 26/12/2022

PAYLAŞ

Yeni yıla sayılı günler kala Akmerkez, kendisini şımartmak ve sevdiklerini mutlu etmek isteyenler için Alışveriş Şenliği’ni yeniden misafirleriyle buluşturuyor. Ev dekorasyonundan giyime, aksesuardan çocuk ürünlerine kadar birçok özel ürünün yer aldığı etkinlik; 30 Aralık’a kadar devam edecek.

Butik markaları ve en şık ürünleri bir araya toplayan Akmerkez Alışveriş Şenliği, tasarım tutkunları için kapılarını yeniden açıyor. Etkinlik kapsamında Akmerkez misafirlerinin beğenisine sunulacak ürünler arasında; tasarım takılar, ev dekorasyonu ve tekstili, seramik ürünler, bebek ve çocuk ürünleri, yılbaşı koleksiyonları ile birbirinden özel tasarımlar yer alıyor.

By Hande Dayal, Lamia Feris, Kumdan Atelier, Lulu Design by Ebru, 2 Friends, Perla Bag More, Dare2wear, 11kceramicart, Merve Tüfekçi Şifa Köyü, Mie Official, Nilüfer Yildiz, Jana Desing, Pijamare, Amour De Lin, Look Project, Romy’s Bakery, Se Design, Eflatunname, Sanat Ağacı Atölye, Devi Line Handmade, D-Dreambags, Luce Design, Merlebags, A Mon Avis, Angels in Ra, Ebru’nun Şeker Dünyası, Luce Design, Byneslihancabalar, Soultribe, Aylin Homeland, Emel Yıldız Ceramics ve Latife Doğal Ürünler en özel ürünleriyle Alışveriş Şenliği’nde olacak.

Etkinlik alanında misafirler ile buluşacak Akmerkez Alışveriş Şenliği’ne 24,25 ve 30 Aralık tarihlerinde Kış masallarından ilham alan müzik ve eğlence şöleniyle Niks Kar Korteji eşlik edecek. Ayrıca misafirler, 31 Aralık tarihlerine kadar Akmerkez mağazalarından yapacakları 500 TL ve üzeri tutardaki alışverişlerde saat 13:00 itibarıyla hediye paketleme hizmetinden de yararlanabiliyor. Akmerkez Easypoint ise 31 Aralık tarihine kadar misafirlere kolaylık ve hafiflik dolu bir alışveriş imkanı sunuyor. Akmerkez misafirleri 1.500 TL üzeri yılbaşı alışverişlerinde eve teslim fırsatından yararlanarak ayrıcalıklı alışverişin keyfini yaşayacak.

PAYLAŞ