Yeni Yıla Yenilenen Bir Ciltle Merhaba

Writer: NYX Magazine

Date: 29/12/2022

PAYLAŞ

Bu yılbaşı, güzellik tutkunu, bakımına önem veren sevdiklerinizi ve kendinizi Sinoz ile mutlu etme zamanı… 

Her cilt tipinin ihtiyacına yanıt verebilen ürünleriyle dikkat çeken Sinoz Kozmetik, güzellik tutkunları için yeni yılda da cildinizin ihtiyacını karşılayacak farklı ve özgün hediye seçeneklerini bir araya getiriyor.  Benzersiz bir cilt bakım ritüeli sunan Sinoz Kozmetik, cildin doğal ışıltısını ortaya çıkarıyor, hem kendiniz hem de sevdikleriniz için yeni yıla yenilenen bir ciltle girmenize olanak sağlıyor. Güneş kreminden seruma, yüz yıkama jelinden peelinge, maskeden bakım yağına kadar bir çok hediye alternatifi sunan Sinoz Kozmetik, yeni yılla birlikte sizleri cilt bakımında yepyeni bir döneme davet ediyor. Cildin ışıltılı bir görünüme kavuşmasına, rahatlamasına ve pürüzsüz bir hale gelmesine yardımcı olan maske ve serumlar yeni yılda cildine iyi bakmak isteyenleri bekliyor. 

Sevdiklerinizi ve kendinizi mutlu etmek için birçok hediye alternatifi sunan Tüketici Kalite Ödüllü Sinoz kozmetik ürün ailesine, online alışveriş siteleri ve Watsons, Gratis ve Rossmann gibi seçkin kişisel bakım marketlerinden ulaşabilirsiniz. 

Glow Tonik 

Sinoz Glow Tonik, cildinizi kurutmadan ve soymadan, içeriğindeki yüzde 5 Glikolik asitle peeling etkisi yaratarak, derinlemesine temizliyor ve cilt tonunuzu eşitlerken anında parlak bir cilt görünümü sağlıyor. Sinoz Kozmetik tarafından geliştirilen Glow Tonik, içerdiği Aloe Vera, Ginseng ve Niasinamid gibi bileşenlerle cildinizi besliyor, yeniliyor, ölü derilerden arındırıyor ve gözenek görünümünü azaltmaya yardımcı oluyor. 

Pink Touch 

Her mevsim cildinizi güneşten korumayı hedefleyen Sinoz Kozmetik’in yeni ürünü Pink Touch, anında daha canlı, parlak ve sağlıklı görünen bir cilde sahip olmanızı sağlıyor. Nemlendirme, SPF +50  özelliğiyle güneşten koruma ve makyaj bazı olmak üzere tek ürünle birçok ihtiyacınıza yanıt verebilen pembe güneş kremi Sinoz Pink Touch, anında daha canlı ve sağlıklı bir cilde kavuşmak isteyenlerin favorisi oluyor!

NO:16 

Sinoz NO:16, 16 değerli mucizevi bitkisel yağ kompleksinden oluşan nemlendirici, besleyici, yatıştırıcı, yenileyici ve tazeleyici gücü ile özellikle hassas ve çok kuru ciltlerde, vücutta, el ve tırnaklarda, kuru ve cansız saçlarda profesyonel bakım sağlar. Duş ve kişisel bakım sonrası cilt bariyerini onarmaya yardımcı oluyor. Sinoz NO:16 Yoğun Bakım Yağı karışımının hoş kokusu gün boyu ciltte kalıcı bir etki bırakarak bakım tutkunlarının vazgeçilmezi oluyor. 

24K Altın Serum

Yeni yıl tatili enerjisini hissettiren Sinoz 24K Altın parçacıklı serum, yaşlanma karşıtı formülü ile yoğun nem sağlayarak cildinize profesyonel bakım sunuyor. Sinoz 24K serum, cildinizi kuru ve yıpranmış görüntüsünden arındırarak, aydınlık, pürüzsüz ve duru bir cilde kavuşmanıza yardımcı oluyor. 

Kil Maskesi 

Sinoz arındırıcı kil maskesi, içeriğinde bulunan tamamen doğal Kaolin ve Bentonit killeri sayesinde cilde sinen yağ ve kir katmanlarını derinlemesine temizleyerek cildin nefes almasına yardımcı olur. Sivilce, siyah nokta ve gözeneklerin giderilmesinde etkili olan kil maskesi, cildin sebum dengesini koruyarak, yeni yıla pürüzsüz ve ışıltılı bir ciltle girmenizi sağlar. 

Sinoz Vücut Peeling 

Sinoz vücut peelingi cildinizin ölü deriden ve batıklardan arınmasına yardımcı oluyor. İçeriğinde bulunan çay ağacı yağı, hindistan cevizi yağı, salatalık çekirdeği yağı, e vitamini, gliserin ve deniz tuzu ile komple vücut bakımı yaparak, cildinizin pürüzsüz bir görünüme kavuşmasını sağlar. Muhteşem mistik kokusuyla el, ayak ve vücut için uygulanabilen Sinoz peeling kalıcı etkisiyle bakım rutininizin vazgeçilmezleri arasında yerini alıyor. 

Leke Kremi 

Fiziksel, hormonel ya da çevresel etkenler tarafından meydana gelen cilt lekelerine karşı geliştirilen Sinoz leke kremi, cildinizdeki koyu leke görünümünün azaltılmasına yardımcı oluyor. İçeriğindeki antioksidanlar sayesinde yaşlanma ve güneş ışınları gibi dış faktörlere bağlı yeni lekelerin de oluşmasını engelleyen Sinoz leke kremi, lekesiz tek ton bir cilde sahip olmanızı destekliyor. 

Yüz Yıkama Jeli

Cilt bakım rutininizin olmazsa olmazı Sinoz yüz temizleme jeli, cildinizi kirden arındırarak, aloe veranın muhteşem etkisiyle cildin yenilenmesine ve nemlendirilmesine yardımcı oluyor. Tüm cilt tipleri için uygun olan temizleme jeli, makyajınızı tek bir hamlede temizlerken, ipeksi hissiyle bakım rutininizin en sevilen yol arkadaşları arasında yerini alıyor.

C Vitamini Serumu 

Cildin daha aydınlık, renk tonunun eşitlenmesini ve kırışıklarla savaşmayı hedefleyen bu serumun içeriğinde cilt için önemli olan hyalüronik asit, C vitamini, Hyalüronik Asit ve mandalina kabuğu özü bulunuyor. Sıkı ve genç bir cilt için gerekli olan kolajen üretimini de destekleyen Sinoz C Vitamini Serumu, cildinize gerekli bakımı sağlarken kırışıklıkların oluşmasını da önlüyor.  

Gece ve Gündüz Bakım Kremi

Sinoz Gündüz bakım kremi zengin içeriği ve sağladığı Ceramide desteği sayesinde cildinizin dış etkenlerken korumayı amaçlıyor. Dış etkenler ve çevresel faktörler karşısında savunmasız hale gelen cildin ihtiyacı olan nem ve günlük koruma desteğini sağlarken, canlı ve enerjik görünüme kavuşmanıza da destek oluyor. SPF 15 içeren gündüz kremi, cildinizin güneşin zararlı etkilerinden korumaya yardımcı oluyor. 

Sinoz gece bakım kremi, içeriğindeki Hyalüronik asit ve shea yağı sayesinde cildinizi gece boyu nemlendirirken, kırışıklık görünümünün azaltılmasına yardımcı oluyor. Sıkılaştırıcı etkisiyle cildinizi pürüzsüzleştiren Sinoz gece bakım kremi, cildinizi koruyarak yaşlanma etkilerini geciktirmeye destek oluyor. 

PAYLAŞ