Estée Lauder Şirketleri Markaları, TikTok İçerik Üreticileri İçin İlk Defa Düzenlenen Keyifli ve Söyleşilerle Dolu Eğitici Bir Etkinliğe İmza Attı

Writer: NYX Magazine

Date: 31/12/2022

PAYLAŞ

Estée Lauder Şirketleri, M.A.C, Estée Lauder, Clinique, Aveda, Bobbi Brown, Darphin ve Origins markalarıyla, birbirinden farklı, eğlenceli ve eğitici seanslardan oluşan bir etkinlikte Tiktok içerik üreticileriyle buluştu. Türkiye’de TikTok içerik üreticileri için ilk defa düzenlenen bu eğlenceli etkinlikte ziyaretçilere markalara ait favori ürünleri deneyimleyebilmeleri ve TikTok içeriklerinde yaratıcılıklarını gösterebilmeleri için özel alanlar kuruldu. 

Etkinlik sırasında “Don’t Make Video, Make Tiktok Workshop”ıyla Tiktok’ta içerik üretmenin püf noktaları ve trendlerden bahsedilirken; günümüz sosyal medyasındaki yeri ve önemine değinildi. M.A.C Cosmetics Makeup Artistlerinden Ela Temiz ve Canan Çiftçi ise, #GösterRenklerini Workshop’ında Tiktok’u kasıp kavuran M.A.C ürünleriyle yapılan Hailey Bieber dudak trendini ve herkesin konuştuğu Wednesday dizisinin makyajını yeniden canlandırırken markanın sevilen ürünlerini de tanıttı.

Zengin içerikleriyle dikkat çeken bu etkinlik Estée Lauder Global Pro Makeup Artisti Ayça Eryılmaz’ın yeni yıl makyaj trendlerinden “Glass Skin” uygulama teknikleri hakkında ipuçlarına değindiği söyleşisiyle devam etti. İçerik üreticilerine markanın ikonik, 1 serumda 7 mucizevi etkiyi barından Advanced Night Repair Serumu ve yine markanın en çok satan Double Wear Fondöten Ailesiyle yeni yılın en dikkat çeken makyaj trendini yaratabilmeleri için ilham verici bilgiler verildi. Aynı zamanda Estée Lauder’in sosyal medyada ses getiren, herkesin hikayesinin benzersiz ve renginin özel olduğunu vurgulayan Double Wear Stay-in-Place Fondöten “Benim Rengim Benim Hikayem” Kampanyası kapsamında davetliler kendi hikayelerini paylaşırken aynı zamanda, fondöten renklerini de seçtiler.  

Clinique Makeup Artisti Batuhan Mantarcı “Skinification” trendinin Clinique markasındaki cilt bakımı içerikli makyaj ürünleriyle nasıl yakalanabileceğini anlattıktan sonra ise, markanın TikTok’ta 50 milyondan fazla görüntülenme alan, en sevilen sihirli ruju fenomen Almost Lipstick Black Honey’i TikTok içerik üreticilerine bir kez daha tanıttı. Clinique bu çok özel buluşmada aynı zamanda ürün teknolojisiyle öne çıkan makyaj ürünleriyle uygulamaların yanı sıra markanın en yeni Take The Day Off Charcoal Temizleme Balm’ını da ziyaretçilerle bir araya getirdi.

Tiktok içerik üreticileriyle yaratıcılık dolu, makyaj uygulamalarının ve cilt bakım trendlerinin konuşulduğu etkinliğe, Çağla Çetinöz, Bilgesu Işık, Eda Biçim, Samet Liçina, Arda Bektaş, Cemre Solmaz ve Betül Çakmak gibi fenomenler katıldı.

PAYLAŞ