1 Ocak / 8 Ocak Haftalık Burç Yorumları

Writer: Manolya Bayer

Date: 02/01/2023

PAYLAŞ

Bu hafta Merkür gezegenin Oğlak burcundaki retrosuyla birlikte hayatınızda yarım kalmış konulara yönelmeye başlayacaksınız. Manevi yönünüzün ön plana çıkacağı ve maddi konuların önem kazanacağı bir süreç olacak. Sosyal çevrenize yöneleceksiniz ve ikili ilişkilerinizde uyumu yakalayacaksınız. Aile ve yaşam yeriniz ile alakalı konular daha çok gündeminizde olacak.

*Kendi burcunuzla birlikte, yükselen burcunuzu da okumanızı tavsiye ederim.


KOÇ

Bu hafta kariyerinize ve yarım kalmış işlerinize yoğunlaşabilirsiniz. Maddi kaynaklarınızdan elde ettiğiniz gelir önem kazanabilir. Sosyal çevrenizle olan iletişiminiz artabilir ve yeni insanlarla tanışabilirsiniz. Yaşam yeriniz ve aileniz odak noktanız olabilir.Aile büyüklerinizle iletişim kurarken daha uyumlu olmaya çalışmalısınız.


BOĞA

Bu hafta kariyerinizde şans ve fırsatlar yakalayabilirsiniz. Toplum içindeki statünüz önem kazanabilir. Uzak yerler ya da eğitim konusunda yarım kalmış konulara yönelebilirisiniz. Ayrıca bu konularda neticeye varabilirsiniz ya da önemli kararlar alabilirsiniz.


İKİZLER

Bu hafta çevrenizden uzak kalmak isteyebilirsiniz. Uluslararası ve ticaret ile alakalı konularda şans ve fırsatlar yakalayabilirsiniz. Maddi konularda etrafınızdan destek ve kazançlarınızda artış görebilirsiniz.


YENGEÇ

Bu hafta sosyal çevreniz ve arkadaşlarınızla paylaşımınız artabilir. Maddi konular önem kazanabilir ve yatırım yapmak isteyebilirsiniz. Bu süreçte kredi çekebilir ve ödemeleriniz söz konusu olabilir. Partnerinizle yarım kalmış konuları tekrar gözden geçirmek ve önemli kararlar almak isteyebilirsiniz.


ASLAN

Bu hafta ikili ilişkilerinizde şanslı ve uyumlu bir sürece girebilirsiniz. Sağlığınız ve iş ortamınızla alakalı yarım kalmış konulara yönelebilirsiniz. Gizli kalmış konular önünüze çıkabilir. Bu süreçte iş ortamınızla alakalı konuları yönetirken dengede ve akışta kalmaya çalışmalısınız.


BAŞAK

Bu hafta uzak yerlerle olan iletişiminiz gündemde olabilir. İş ortamınızda şans ve fırsatlar yakalayabilirsiniz. Partneriniz ya da çocuğunuzla yarım kalmış meseleler üzerinde konuşmalarınız gündeme gelebilir. Sosyal çevreniz ve arkadaşlarınızla iletişiminizde duygusal olarak daha hassas olabilirsiniz.


TERAZİ

Bu hafta ödemeleriniz önem kazanabilir. Hayattan daha çok keyif almak ve partnerinizle vakit geçirmek isteyebilirsiniz. Bu süreçte hobilerinize ve spora yönelebilirsiniz. Kariyerinizde bazı konular gündeme gelebilir ve bazı başlangıçlar için planlarınızı gözden geçirmek isteyebilirsiniz. Aile büyüklerinizle konuşup bazı problemleri çözmek isteyebilirsiniz.


AKREP

Bu hafta ikili ilişkilerinizde iletişiminiz önem kazanabilir. Yaşam yeriniz ve aileniz ön planda olabilir. Aile büyüklerinizden ani haberler alabilirsiniz ve evinizi güzelleştirmek ya da büyütmek isteyebilirsiniz. Uzak yerlere gitmek isteyebilirsiniz ya da uzak akrabalarınızla iletişiminiz söz konusu olabilir.


YAY

Bu hafta günlük rutin işlerinize ve sağlığınıza önem verebilirsiniz. Yakın çevreniz ve kardeşlerinizle olan iletişiminiz artabilir. Ortaklaşa maddi konular gündeme gelebilir ve bazı ödemeleriniz söz konusu olabilir. Bu süreçte harcamalarınızı abartmamaya çalışmalısınız.


OĞLAK

Bu hafta hobilerinizden keyif alabilirsiniz. Aşk hayatınız ve çocuklarınız ön planda olabilir. Maddi konularda kazançlarınız artabilir ve yeni başlangıçlar için planlarınız söz konusu olabilir. İkili ilişkilerinizde yarım kalmış bazı kararları ele almak isteyebilirsiniz. Bu süreçte ilişkilerinizde duygusal olarak hassas ve alıngan olabilirsiniz.


KOVA

Bu hafta ev ve yaşam yeriniz ön planda olabilir. Dış görünüşünüzde değişiklik yapmak ve kendinizde vakit ayırmak isteyebilirsiniz. Sosyalleşme isteğiniz artabilir.İş ortamınıza ve sağlık kontrollerine yönelebilirsiniz. Bu süreçte ruhen daha çok dengede kalmaya çalışmalısınız.


BALIK


Bu hafta yakın çevre ve akrabalarınızla olan iletişiminiz gündemde olabilir. Bu süreçte sosyal çevrenizden uzak kalmak ve dinlenmek isteyebilirsiniz. Yurt dışı ile alakalı konularda şansınız artabilir. Partneriniz ve çocuğunuzla olan iletişimde duygusal olarak hassas ve alıngan olabilirsiniz. Bu süreçte çevrenizle iletişim kurarken daha çok dengeli ve uyumlu olmaya çalışın .

PAYLAŞ