Saçınızın İhtiyacı Olan Bakım İçin Öneriler

Writer: NYX Magazine

Date: 06/01/2023

PAYLAŞ

Saçlar sağlığını, canlılığını ve parlaklığını korumak için düzenli yapılan bakımlara ihtiyaç duyar. Saç bakımı denildiğinde deneyebileceğiniz yüzlerce ürün olduğunu biliyor musunuz? Her türlü saç ihtiyacına ve saç tipine yönelik bakım ürünleri bulabilirsiniz. Son zamanlarda revaçta olan doğal ve vegan ürünlerle birlikte seçenekler bir hayli çok. Saçlarınıza iyi gelecek ürün tavsiyelerimizi derledik.

We Are Paradoxx Detox Serisi

We Are Paradoxx’un plastik içermeyen ambalajları ve doğal içeriğiyle hayata geçen Detox serisi, daha güçlü ve canlı saçlara kavuşmanızı sağlıyor.

We Are Paradoxx, Detox serisi soğuktan kuruyan, canlılığını yitirmiş saçlarınızı yenilemeye yardımcı oluyor. Daha canlı, dolgun ve parlak saçlara ulaşmanızı sağlayacak formülüyle We Are Paradoxx Detox serisi saç bakım rutininizin ayrılmaz bir parçası olmaya aday. Vegan ve Cruelty Free sertifikasına sahip We Are Paradoxx Detox serisi ile saçlarınızı yeni yıla hazırlayın.

Detox Clarifying Shampoo: 510 TL

We Are Paradoxx Detox Clarifying shampoo, %99 doğal içeriklerle hazırlanmış özel formülüyle saçınızı arındırırken canlandırıyor. Saç renginizi korurken nemlendiriyor ve saç köklerini güçlendiriyor. İçeriğindeki Zizyphus Joazeiro ile kepeği ortadan kaldırıyor ve sebum seviyesini düzenliyor.

Detox Hydrating Conditioner: 580 TL

%99’u doğal içeriklerden oluşan bu mucizevi ürün, saçlarınıza nemi hapsederken, elektriklenmeyi önlüyor. İçeriğindeki doğal antioksidanlar sayesinde saçları güçlendirip, saçı besliyor ve saçların parlaklık kazanmasını sağlıyor.

Detox Restorative Hair Mask: 810 TL

%99,3’ü doğal içeriklerden oluşan Detox Restorative Hair Mask saçlarınızı onarıp, yeniden yapılandırıyor. Saçınıza ihtiyacı olan doğal yağları yeniden kazandırırken, yıpranmış ve hasar görmüş saçlarınızı yeniliyor.

Detox Dry Shampoo: 580 TL

%90’ı doğal içeriklerden oluşan Detox Dry Shampoo yağlı saçlarınızı anında arındırıyor. İçeriğindeki aktif kömür ve kaolin kili ile saçlarınızı, saç ve saç derinizdeki toksinleri, yağı ve kiri temizliyor. Paraben, parfüm ve plastik içermeyen Detox Dry Shampoo anında daha temiz ve sağlıklı görünen saçlara kavuşmanızı sağlıyor.


Yeni Head&Shoulders DERMAXPRO Serisi

Kış aylarına geçiş yaptığımız bu dönemde soğuk havaya fazlasıyla maruz kalan saç derisi kurur ve kuru saç derisi aynı zamanda hasarlı saç derisidir. Hasarlı saç derisi tıpkı çatlak bir vazo gibi, saç derisi için gerekli olan nemi içeride tutamaz. Bu durum da kuruluk, kaşıntı vekepeğe neden olur. Uzmanlar tarafından geliştirilmiş ve etkisi klinik olarak kanıtlanmış Head&Shoulders’ın en yeni uzman saç derisi bakım serisi DERMAXPRO, E vitamini, aktif Aloe ve kepeğe karşı etken madde Piroctone Olamine içeren formülü ile saç derisi bariyerini onarır ve nemi içeride hapseder. Böylece %100’e kadar beslenmiş** ve kepeksiz*** saç vesaç derisine ulaşırsın.

Kuru saç derisini tedavi etmek için kullanılan nemlendirici ürünler saç derisi problemini çözmek için yeterli olmaz. Bu problemi çözmek için formülünde kepeğe karşı etken madde bulunan şampuan ve balsamları tercih etmek etkili bir yöntem olabilir. Dünyanın bir numaralı şampuanı* Head&Shoulders’ın en yenisi DERMAXPRO serisinin kuru saç derisi problemine uygun saç derisi balsamı, çeşitli cilt bakım maddeleriyle formüle edilmiş aktif bileşenler 72 saate kadar**** nemi içeride hapseder. 

  • Yeni Head&Shoulders DERMAXPRO Nemlendirici Şampuan, Saç Kremi ve SaçBalsamı: Aktif Aloe, E Vitamini ve Hindistan Cevizi Yağı bileşenleri ile kuru saçderisini arındırır, kalıcı nem sağlar. Zengin nemlendirici özellikleriyle bilinen Hindistan Cevizi Yağı, cildin doğal bariyerini onarmaya yardımcı olarak, nemi içeride hapseder.
  • Yeni Head&Shoulders DERMAXPRO Yatıştırıcı Şampuan, Saç Kremi ve SaçBalsamı: Kuru ve kaşıntılı saç derisi için içeriğindeki Aktif Aloe, E Vitamini veKaktüs Özü ile saç derisini nemlendirip, kaşıntıyı alırken anlık serinleme etkisi de yaratır. Antioksidan özelliği ile Kaktüs Özü saç derisini yeniler, nemi içeride hapseder. 
  • Yeni Head&Shoulders DERMAXPRO Onarıcı Şampuan, Saç Kremi ve SaçBalsamı: İçeriğinde Aktif Aloe, E Vitamini, Avokado Yağı, Argan Yağı ile beraber çok kuru saç derisi için üst düzey nemlendirme sağlar. Avokado Yağı’nın kuru saçları ve cildi nemlendirme, yatıştırma, saçların sağlığını gözle görülür şekilde artırma gibi çok sayıda faydaya sahiptir. 

Yeni Head&Shoulders DERMAXPRO Şampuan – 89,90 TL*****

Yeni Head&Shoulders DERMAXPRO Saç Kremi – 89,90 TL*****

Yeni Head&Shoulders DERMAXPRO Saç Balsamı – 89,90 TL*****


Herbal Essences’ın Aloe Vera & Avokado Yağı Saç ve Saç Derisi Maskesi

Botanik bilimi ile sağlıklı saçlar için gerekli olan antioksidanları birleştiren, ilhamını ve gücünü doğadan alan saç bakım markası Herbal Essences’ın Aloe Verave Avokado Yağı saç ve saç derisi maskesi, yeni yılın pozitifliğini saçınıza veruhunuza taşımak için gezegeni ve hayvanları koruyan vegan formülü ile geliştirildi. Doğa ve hayvan dostu olan Herbal Essences’ın yenilenen formülü, PETA tarafından onaylı olarak hayvanlar üzerinde test edilmiyor. 

İngiltere’deki Royal Botanic Gardens, KEW tarafından sertifikalı ve onaylı olan maskeler, gerçek ve doğal bitkilerden üretiliyor. Kış aylarında yıpranan saçlar ve saç derisini dengeli besleyerek yumuşatıyor ve nemlendiriyor. Böylece saç derisini iyileştirerek saçlarınıza hayat veriyor. 

Herbal Essences gezegenimizi korumak ve biyo-çeşitlilik kaybını önlemek için harekete geçiyor!

Ürünlerinde doğanın ve bitkilerin çeşitliliğinden ilham alan Herbal Essences, Londra’da bulunan ve dünyanın en zengin botanik koleksiyonlarının yer aldığı The Royal Botanic Gardens, Kew ile olan iş birliği ile nesli tükenmekte olan bitkileri korumaya ve bitki biyoçeşitliliğini teşvik etmeye devam ederken Birleşik Krallık’ta nesli tükenmekte olan 20 yabani bitki türünü kurtarmak için dünyanın en büyük veen çeşitli yabani tohum bankası olan Kew’s Millennium Seed Bank ile de iş birliği yaptı.

Herbal Essences’ın Aloe Vera & Avokado Yağı Saç ve Saç Derisi Maskesi: 196,90 TL


Saç Dökülmelerine karşı Klorane Kinin Serisi

Avrupa’nın 1 numaralı doğal saç bakım markası Klorane; sonbaharın gelmesiyle birlikte saçlarımızın karşılaştığı mevsimsel dökülmeye en uygun çözümü, kendi laboratuvarlarında geliştirilen Kinin özü taşıyan formüllü Kininserisi ile sağlıyor. 

Kinin serisinde; şampuan, saç kremi ve serum bulunuyor. Ürünlerin içeriğinde; Güney Amerika’dan gelen, saç dökülmesi konusunda etkinliği kanıtlanmış Kinin ağacı ve Alpler’den gelen organik aşk çiçeği özleri bulunuyor. Kinin serisi saçlarınıza canlandırıcı ve uzamaya yardımcı etki sunarak saç dökülmesinin yavaşlamasına yardımcı oluyor.

Serum

Stres, hamilelik sonrası dönem, yorgunluk ve genetik etkiler gibi her tip saç dökülmesi için tasarlanmış Kinin ve Organik Aşk Çiçeği Özlü Saç Güçlendirici Serum; saç derisi üzerindeki etkileri sayesinde, saça güç ve canlılık vererek saç kaybının azalmasına yardımcı oluyor. %98 doğal içerikli kinin ve aşk çiçeği özlü güçlendirici serumun 1 şişesi 3 ay kullanım sağlıyor. 12 kullanım sonunda ise yeni 3.000 saç teli* oluşumunu desteklediği klinik çalışmalar sonucu ispatlanmıştır. 

Doğal saç bakım markası Klorane ürünlerine, Türkiye’de Kozvit üzerinden online olarak ulaşılabiliyor.

Zayıflamış, Dökülen Saçlar için Güçlendirici Saç Bakım Serisi

Kinin Özlü Saç Güçlendirici Şampuan: 209 TL

Kinin Özlü Saç Güçlendirici Saç Kremi: 209 TL

Kinin Özlü Saç Güçlendirici Serum: 649 TL


Yıpranan Saçlar İçin Onarıcı Bakım: Maui Shea Butter Serisi

100% aloe vera suyunun nemlendirici özelliğinin başrolde olduğu altı farklı Mauiailesinden Shea Butter serisi, içeriğindeki kremsi shea, zengin hindistan cevizi ve saf makademia yağları ile işlem görmüş ve yıpranmış saçları onarıyor. Vegan ve hayvanlar üzerinde test edilmeyen şampuan ve saç kremi silikon, sülfat vesentetik boya içermeyen temiz formülleriyle kış aylarında saçınızı beslerken doğaya fayda sağlıyor.

Shea Butter şampuan ve saç kremi Maui Adası’nın tropikal havasını saçlara taşıyan egzotik bileşenleriyle kış aylarında kuruyan saçlara derinlemesine bakım yapıyor. Serinin yıldızı shea yağı saç derisini ve saçları onarıyor venemlendiriyor. Yağ asitlerinden oluşan hindistan cevizi yağı cilt ve saçtaki lipitlerin gelişimine destek olurken Omega-3 ve Omega-6 bakımından zengin makademia yağı ürünlerin nemlendirici etkisini güçlendiriyor.

Maui Shea Butter Şampuan: 199 TL

Maui Shea Butter Saç Kremi: 199 TL

PAYLAŞ