Lüks Kozmetiğin Dünyaca Ünlü Markası, The Spa at Mandarin Oriental Bosphorus, Istanbul,’da

Writer: NYX Magazine

Date: 06/01/2023

PAYLAŞ

Şehrin en kapsamlı sağlık, bakım ve güzellik uygulamaları seçkisini sunan The Spa at Mandarin Oriental Bosphorus, Istanbul, kişiye özel cilt bakım deneyimlerine yenilerini eklemeye devam ediyor. Son yılların en çok konuşulan lüks kozmetik markası Dr. Barbara Sturm, ciltte devrim yaratan eşsiz ürünlerini hazırladığı özel uygulama kabininde The Spa at Mandarin Oriental Bosphorus, Istanbul misafirleriyle buluşturuyor.

Almanya’da doğan ve kısa sürede tüm dünyaca tanınan Dr. Barbara Sturm, yenilikçi, yüksek konsantrasyonlu aktif bileşenleri ile özel olarak hazırlanan ürünlerini The Spa at Mandarin Oriental Bosphorus, Istanbul içerisinde yer alan özel kabinde güzellik tutkunlarıyla bir araya getiriyor. Kişiye özel cilt bakımı uygulamalarıyla eşsiz bir bakım deneyimi yaşatmaya hazırlanan Dr. Barbara Sturm, bu deneyimi merak eden herkesi The Spa at Mandarin Oriental Bosphorus, Istanbul’a bekliyor. 

Türkiye’de bir ilk

Yıllara dayalı tecrübesi ve son teknoloji ile geliştirdiği cilt bakım ürünleri ile Hollywood dahil olmak üzere tüm dünyada en çok tercih edilen cilt bakım markası olarak tanınan Dr. Barbara Sturm, özel bir kabinde kişiye özel gerçekleşecek bu deneyimi Türkiye’de ilk olarak The Spa at Mandarin Oriental Bosphorus, Istanbul’da hayata geçiriyor. Dr. Barbara Sturm’un özel kabininde; ince çizgileri anında pürüzsüzleştiren, şişkinliği azaltan, elmacık kemiklere ve cilde gerçek bir ışıltı veren Signature SturmGlow bakımı, içeriğinde semizotu bulunan güçlü nemlendirici özelliğiyle cildi arındıran ve temizleyen Instant Glow Facial bakımı ve formülüne antioksidan aşılanmış ve peptim etkilerini birleştirerek özel olarak tasarlanan Super Anti-aging serumu gibi özel bakım uygulamaları yapılıyor. 

Eşsiz ürünler özel davetle tanıtıldı

Dr. Barbara Sturm, cilt bakım ürünlerini Türkiye’de ilk kez The Spa at Mandarin Oriental Bosphorus, Istanbul’da özel bir davetle tanıttı. Aralarında Rüya Büyüktetik, Hande Can ve Ece Sükan gibi isimlerin yer aldığı davette misafirler, hazırlanan özel kabinde Dr. Barbara Sturm ürünlerini deneyimledi. Siz de cildinize Dr. Barbara Sturm uzmanlığı ile tasarlanan özel bakım ürünleriyle daha iyi bakmak ve bu ürünleri Türkiye’de ilk kez The Spa at Mandarin Oriental Bosphorus, Istanbul’da deneyimlemek için [email protected] e-posta adresi veya 212 349 8808 numaralı telefon ile The Spa ile iletişime geçebilirsiniz.

PAYLAŞ