“Sen, Ben ve Biz”

Writer: NYX Magazine

Date: 11/01/2023

PAYLAŞ

Antik çağlardan bu yana koşulsuz aşkla ilişkilendirilen Şubat ayı geldi çattı… O’nu özel hissettirmenin birçok yolu olsa da şüphesiz kadınların en çok dikkatini çeken mücevherler oluyor.

Türkiye’nin ilk mücevher markası Storks Diamond, sektörde eşi benzeri görülmeyen ikonik Storks yüzüğü ile bu büyülü günü unutulmaz kılıyor. Eklenen modülü ile göz alıcı bir üçtaş olarak kullanabilen, çıkarıldığında ise zarif bir tektaş olarak günlük stile uyum sağlayan ikonik Storks yüzük, aşkın büyüsüne kapılan kadınların kalp atışlarını hızlandırmayı bekliyor.

Geçmişten günümüze modası hiç geçmeyen, her geçen gün büyüleyiciliğini artıran mücevher tasarımları, Sevgililer Günü’nde en gözde hediye alternatifi olarak öne çıkıyor. Mücevher ustası Storks, ikonik yüzüğü ile gösterişli ve günlük stili bir araya getirerek her kesimden mücevher tutkunlarını buluşturuyor. Dünyada eşi benzeri görülmeyen Storks yüzük, ek modülü ile kolayca üçtaş haline getirilmesi ve istenildiğinde tektaş zarafetine dönüşmesiyle göze çarpıyor. ‘Sen, ben ve biz’ vurgusunu üçtaşın bütünleşik şıklığıyla simgeleyen tasarım, sektörde sadece Storks vitrininde yer alıyor.

PAYLAŞ