Sevgilinize Hediye Alternatifleri Nautica’da

Writer: NYX Magazine

Date: 12/01/2023

PAYLAŞ

Nautica, Sevgililer Günü hediyeleri için her tarza uygun alternatifler sunuyor!‘’Nautica Camping’’ koleksiyonunda birçok farklı stile uygun, özgün ve yeni tasarımlar yer alıyor. Koleksiyonda, sevdiğiniz kişiyi mutlu edecek ve her bakışta sizi anımsatacak pek çok alternatif bulunuyor. Koleksiyon hem kendini ödüllendirmek isteyen hem de sevdiklerini mutlu etmek isteyenler için yol gösterici olabilir. 

Koleksiyon, dört farklı temadan oluşuyor. Her temada ise sevdiklerinize hediye edebileceğiniz farklı tasarımlar yer alıyor. Rahatlık ve konforun ön planda olduğu Re-Life temasında %100 pamuklu sweatshirtler, rahat kesim gömlekler, pofuduk trikolar, puffer montlar, örme ve jogger pantolonlar yer alıyor. 

Doğada yürümeyi seven, hafta sonlarını kamp yaparak geçirmeyi tercih eden sevgilinize en uygun hediye seçeneği ise Eco-City teması. Oduncu gömlekleri, polarları, pamuklu kapüşonlu sweatshirtleri, kalın motifli kazakları ve kabanları hediye listenize ekleyebilirsiniz. 

Daha renkli bir hediye arıyorsanız Competition teması tam size göre. Canlı, heyecanlı, dinamik bir tema olan Competition’da renk bloklu sweatshirtler ve eşofman altları ile renkli baskılı t-shirtleri sevdiğinize hediye edebilirsiniz. 

Hediye seçenekleri arasında daha minimal tasarımlar arıyorsanız, NavTech teması ön plana çıkıyor. Hem spor yapan hem de günlük yaşamda giyilebilecek parçalardan oluşan temada, t-shirtler, sweatshirtler, pantolon ve eşofman altlarının yanı sıra su geçirmeyen yağmurluk ve montlara da ön plana çıkıyor.  

Sevgililer Gününe özel hediye seçimlerinizi aksesuarlardan yana yapmanız da mümkün… Nautica’nın şapka, ayakkabı gibi stilinizi tamamlayan şık tasarımlarla da isabetli seçim yapabilirsiniz.

PAYLAŞ