30 Ocak / 5 Şubat Haftalık Burç Yorumları

Writer: Manolya Bayer

Date: 30/01/2023

PAYLAŞ

Bu haftaya maddi konulara odaklanarak başlıyorsunuz. Ani fikirleriniz ve planlarınız söz konusu olabilir. Yapmak istedikleriniz için motivasyonunuz ve hareketiniz artacak. Ayrıca 5 Şubattaki aslan Dolunayı ile birlikte kendinize daha çok güveneceksiniz ve toplum içinde daha çok görünmek isteyeceksiniz. Bu süreçte duygularınızı ve egonuzu dengede tutmaya çalışmalısınız.

KOÇ

Bu haftaya yakın çevrenize, yakın akrabalarınıza ve kardeşlerinize odaklanarak başlıyorsunuz. Bu süreçte yeni sözleşmeleriniz ve imzalarınız söz konusu olabilir. Hafta sonuna doğru evinizde ya da ailenizle vakit geçirmek isteyebilirsiniz. 5 Şubat’taki aslan dolunayı ile birlikte partnerinizle ya da çocuklarınızla iletişim kurarken kontrolü elde tutmak isteyeceksiniz, fakat bu dönemde ilişkilerinizde uyumlu olmaya çalışmalısınız.

BOĞA

Bu haftaya maddi konulara odaklanarak başlıyorsunuz. Geleceğinize yönelik şans ve fırsatlar yakalayabilirsiniz. Ayrıca finansal süreçleriniz için harekete geçebilirsiniz. Hafta sonuna doğru
yakın çevrenizle vakit geçirmek isteyebilirsiniz. 5 Şubat’taki aslan dolunayı ile birlikte ailenizle iletişim kurarken duygusal olarak dengede kalmaya çalışın.

İKİZLER

Bu haftaya kendinize odaklanarak başlıyorsunuz ve enerjiniz artıyor. Kariyerinizde şanslı bir sürece giriyorsunuz. Hafta sonuna doğru maddi kaynaklarınız önem kazanacak. 5 Şubat’taki aslan dolunayı ile birlikte yakın çevreniz ve kardeşleriniz gündemde olacak.Bu süreçte iletişim kurarken duygularınızı dengede tutmaya çalışın.

YENGEÇ

Bu hafta sosyal çevrenizden izole olmak isteyeceksiniz. Hafta sonuna doğru uzak yerlere gitmek isteyebilirsiniz. Sosyal çevrenizden şans ve fırsatlar elde edebilirsiniz. 5 Şubat’taki aslan dolunayı ile birlikte maddi konularınız gündemde olacak. Bu süreçte yeni kararlar almamaya ve temkinli olmaya çalışın.

ASLAN

Bu hafta sosyal çevrenize odaklanıyorsunuz. Arkadaşlarınızla yapacağınız planlardan keyif alacaksınız. Hafta sonuna doğru kariyerinizde şans ve fırsatlar elde edebilirsiniz. Evinizde vakit geçirmek ve dinlenmek isteyebilirsiniz. 5 Şubat’taki aslan dolunayı ile birlikte kendiniz ve ailenizle alakalı bazı kararlarınız söz konusu olabilir. Bu dönemde mantığınızı ve duygularınızı dengede tutmaya çalışmalısınız.

BAŞAK

Bu haftaya kariyerinize odaklanarak başlıyorsunuz. Aşk hayatınızla alakalı düşüncelerinizde olumlu bir dönemde olacaksınız. Hafta sonuna doğru sosyal çevrenizle vakit geçirmek isteyeceksiniz. 5 Şubat’taki aslan dolunayı ile ruhsal ve bedensel sağlığınıza önem vermelisiniz. Bu süreçte yaşadığınız olaylara karşı sakin ve sabırlı olmaya çalışın.

TERAZİ

Bu haftaya uzak yerlere, seyahatlerinize ve eğitimlerinize odaklanarak başlıyorsunuz. Ev ve
ailenizle alakalı yeni durumlar söz konusu olabilir. Hafta sonuna doğru kariyeriniz ve anneniz önem kazanacak. 5 Şubattaki aslan dolunayı ile birlikte sosyal çevreniz gündemde olacak. Arkadaşlarınızla konuşurken doğru kelimeleri kullanmaya çalışın ve egonuzu dengede tutmaya çalışmalısınız.

AKREP

Bu haftaya ödemelerinize ve ortaklaşa maddi kaynaklarınıza odaklanarak başlıyorsunuz. Bazı sözleşmeleriniz ya da anlaşmalarınız söz konusu olabilir. Hafta sonuna doğru uzak yerlere gitmek isteyebilirsiniz. 5 Şubat’taki aslan dolunayı ile birlikte kariyeriniz ve toplum içindeki statünüz gündemde olacak. Bu süreçte yeni bir adım atarken iyi düşünmelisiniz. Ayrıca anneniz ile ilgilenmeniz gerekebilir.

YAY

Bu haftaya ikili ilişkilerinize ve ortaklıklarınıza odaklanacaksınız. Maddi konularda bazı kararlarınız söz konusu olabilir. Hafta sonuna doğru ödemeleriniz ve ortaklaşa maddi kaynaklarınız önem kazanacak. 5 Şubat’taki aslan dolunayı ile birlikte ticari işleriniz,eğitiminiz, seyahatleriniz ve hukuki konular gündemde olacak. Bu konularda alacağınız kararlar ile neticeye varabilirsiniz.

OĞLAK

Bu haftaya çalışma ortamınıza, sağlığınıza ve gündelik rutin işlerinize odaklanarak başlıyorsunuz. Hayattan daha çok keyif almak isteyeceksiniz ve yeni planlar yapacaksınız. Hafta sonuna doğru ikili ilişkileriniz ve ortaklıklarınız önem kazanacak. 5 Şubat’taki aslan burcu dolunayı ile ödemeleriniz ve harcamalarınız söz konusu olabilir.

KOVA

Bu haftaya aşk hayatınıza ve çocuklarınıza odaklanarak başlıyorsunuz. Hafta sonuna doğru çalışma ortamınız ve sağlığınız önem kazanacak. 5 Şubat’taki aslan dolunayı ile birlikte ikili ilişkiler ve ortaklıklarınızla alakalı bazı konular gündeme gelebilir. Bu süreçte iletişim kurarken
duygusal olarak sakin kalmaya çalışın.

BALIK

Bu haftaya ailenize ve yaşam yerinize odaklanarak başlıyorsunuz. Sosyal çevrenizden beklemediğiniz bir desteği görebilirsiniz. Hafta sonuna doğru aşk hayatınız ve çocuklarınız önem kazanacak. 5 Şubat’taki aslan dolunayı ile birlikte çalışma ortamınız ve sağlığınız gündemde olacak. Bu süreçte iş çevrenizle iletişim kurarken uyumlu olmaya çalışın.

PAYLAŞ